ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Τα έξυπνα μέτρα από τις έξυπνες σίτες πιάνονται


Γιορτάζουμε τον ένα χρόνο από το πρώτο lockdown με ενισχυμένο lockdown μέσα στο Lockdown του μεγάλου τετραμηνίτικου lockdown.

Αυτήν την φορά, είπαν ότι πήραν έξυπνα μέτρα.

Δηλαδή παραδέχθηκαν ότι μέχρι τώρα έπαιρναν χαζά μέτρα.

Και ποια είναι τα έξυπνα μέτρα;

Αντί να μαζευόμαστε στο σπίτι στις 6 θα μαζευόμαστε στις 7. Τέτοια κάνουμε και τον τρελαίνουμε τον ιό. Να μην ξέρει πότε κυκλοφορούμε.... να είναι αναγκασμένος να παραμονεύει 24 ώρες το 24ωρο μπας και μας πετύχει... 

Θα τον εξουθενώσουμε αδέρφια....

Ένα άλλο έξυπνο μέτρο. Η σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι μας. 

Αυτό το έξυπνο μέτρο διαδέχεται ένα χαζό μέτρο που ήταν μετάλλαξη ενός έξυπνου μέτρου.

Για να θυμηθούμε. Το πρώτο έξυπνο μέτρο έλεγε ότι γυμναζόμαστε κοντά στο σπίτι μας. Αλλά έπεσε στα χέρια του Κυριάκου της οικογένειας, το πήρε οικογενειακή βολτίτσα στα όρη στα βουνά οπότε χάζεψε το μέτρο και όλοι μετά πήγαιναν όπου νάναι.

Τώρα το έκαναν πάλι έξυπνο μέτρο. Μέχρι να βολτάρει πάλι ο Κυριάκος οικογενειακώς.

Θα χαζέψει πάλι.

Το ωραίο είναι ότι μια μέρα πριν τα έξυπνα μέτρα η κυβέρνηση συζητούσε την έξυπνη λύση του ανοίγματος του λιανεμπορίου χωρίς μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Αλλά συγκρούστηκαν τα έξυπνα μέτρα και τελικά επικράτησαν τα έξυπνα μέτρα που κλείνουν το λιανεμπόριο.

Βάζω στοίχημα ότι τα έξυπνα μέτρα είναι του Άδωνη. Να δεις που στο τέλος θα πουλάει 2 έξυπνα νανογιλέκα με δώρο ένα έξυπνο μέτρο και μια έξυπνη σίτα.

Πάντως, δεν ξέρω αν το κάνανε επίτηδες, αλλά όπως ο κορονοϊός μια χαρά τους βόλεψε για ρεμούλες και διάλυση των εργατικών και ανάπτυξη της αστυνομικοκρατίας έτσι και αυτό το Lockdown μια χαρά θα τους βολέψει για τις πορείες και τις διαμαρτυρίες των πολιτών.

Ίσως γι΄ αυτό να τα λένε έξυπνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα