ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο τρόμος στο Πρετεντεριστάν


Ανακοίνωσαν τα προγράμματα τους η Νέα Ντοροκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασα από την επανάσταση.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι αυτά που έχει στο πρόγραμμα του δεν γίνονται και απλά τάζει σε όλους.

Ο ίδιος συνεχίζει να είναι συνεπής. Αντιμνημονιακός που ψήφισε το μνημόνιο, υπέγραψε ότι θα εφαρμόσει αυτά που ψήφισε και μας λέει ότι θα αλλάξει αυτά που ψήφισε και δεν θα τιμήσει την υπογραφή του.

Όταν δεν τιμάει την υπογραφή του περιμένει κανείς λογικός άνθρωπος ότι θα τιμήσει τα λόγια του αέρα;

Η λέξη αξιοπιστία είναι συνώνυμη του Αντωνάκη του σφουγγαράκη. Αφού πλέον δεν λέμε «είναι αξιόπιστος», λέμε «είναι Σαμαράς».

Αλήθεια πριν από ένα μήνα γιατί δεν παρουσίασε τις προτάσεις του;

Βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, δεν λέει ότι θα εφαρμόσει αυτά που παρουσίασε, αλλά ότι θα τα συζητήσει. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή. Και αν η τρόικα του πει θα κάνεις αυτά που υπέγραψες τι θα κάνει;

Θα επιμείνει; Μα αν επιμείνει δεν θα πάμε στην δραχμή; Ή θα κάνει την πάπια και θα τηρήσει με ευλάβεια το μνημόνιο;

Τον μόνο που λυπάμαι είναι


τον Κωστάκη τον κουρασμένο. Τον αναγκάζει η ανάγκη να συνεχίσει το κόμμα του να είναι στην εξουσία να μιλάει κάθε τρεις και λίγο. Έρεψε από την πολύ ομιλία.



Μετά τις εκλογές θα στενάζουν οι ψησταριές…

Η συνένωση της ΠΟΛΑΝ με το ΚΕΠ, το ΔΗΣΥ και του ΛΑΟΣ άνευ Μαυροτζαφέρη προβλέπεται ότι θα ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά της Νέας Ντοροκρατίας.

Τόσο πολύ που είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ του Μπένι του μισθοφάγου.

Τρόμος πάνω από τον ουρανό του Πρετεντεριστάν. Μια δραχμή αιωρείται ως φάντασμα και κάνει τον Καψή να Τρέμη.

Το ωραίο είναι ότι θα βγουν από το Ευρώ Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία (ίσως και πρώτη) για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες. Εκτός από την Ελλάδα. Γιατί αν φύγουμε από το ευρώ θα καταστραφούμε…

Τα νοσοκομεία δεν έχουν υλικά και φάρμακα. Οι ασθενείς, αν και προς το παρών υπάρχουν φάρμακα στα φαρμακεία (όχι για πολύ) δεν μπορούν να τα αγοράσουν γιατί δεν έχουν χρήματα.

Επίσης για να κάνει κανείς εισαγωγή προϊόντων από το εξωτερικό θα πρέπει να προκαταβάλει την αξία τους σε μετρητά.

Με δυο λόγια έχουμε ήδη γυρίσει στην δραχμή αλλά δεν μας το λένε. Και αν νομίζεται ότι τα χρήματα που έχετε (αν έχετε) στα χέρια σας είναι ευρώ, κάνετε λάθος. Μεταμφιεσμένες δραχμούλες είναι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, κάτι θα κάνει αλλά δεν ξέρει τι. Σε μια πιθανή άρνηση των εταίρων τι θα κάνει; Θα επιμείνει λέει ο Τσίπρας.

Και αν επιμείνουν και οι άλλοι;

Απορώ, δεν καταλαβαίνουν ότι πάνε ολοταχώς για διαφυγή με ελικόπτερο;

Αν δεν σκάσει πρώτα καμιά Ισπανία ή Ιταλία τότε ο Τσίπρας, αν είναι κυβέρνηση, θα κυκλοφορεί με μια ωρολογιακή βόμβα. Και ο λαός δεν θα κάτσει να κατανοήσει… με άδειο το στομάχι δεν σκέφτεσαι.

Εντάξει, λέει ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Αλλά σε τούτες τις ώρες χρειάζεται τόλμη και αλήθεια. Και αν ο λαός ξέρει τι θα επιλέξει δεν θα σε κυνηγήσει.

Ο Μπένι ο μισθοφάγος, όσο μπορεί πιο αθόρυβα προσπαθεί να μην μείνει με μια σφραγίδα στο χέρι. Ρίχνει και τις βολές του αριστερά και δεξιά για την τιμή των όπλων.

Και πάει να το παίξει και αυτός αντιμνημονιακός. Και δεν θα απολύσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο.

Τελικά, όλοι αντιμνημονιακοί είναι. Αναζητώ τους ελοχίμ που μας έφεραν την τρόικα…

Σε 4 δισεκατομμύρια χρόνια θα συγκρουστούμε με την Ανδρομέδα. Μόνο Μητσοτάκης θα ζήσει αυτήν την εμπειρία.

Το ΚΚΕ, ομολογώ, ότι κάνει πολύ καλές αναλύσεις. Γιατί δεν γίνεται όμιλος σκέψης και συνεχίζει να παριστάνει το κόμμα;

Αν είναι κόμμα να βγει και να πει ότι διεκδικεί την εξουσία για να μας βγάλει από την ΕΕ και το ευρώ και να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει την χώρα σε μια διέξοδο.

Και αν είναι και μάγκες, μετά ας πάμε και προς τον κομμουνισμό.

Ας πούμε ότι κάποιος είναι βαριά άρρωστος και σε δυο μέρες πεθαίνει. Έρχεται ένας γιατρός και σου λέει, υπάρχει ένα φάρμακο, που ναι μεν δεν θα σε κάνει καλά αλλά θα σου δώσει ζωή για τρία χρόνια. Παράλληλα υπάρχουν πολλές πιθανότητες στα τρία αυτά χρόνια να έχει βρεθεί το φάρμακο που θα σε κάνει καλά.

Θα το πάρεις το φάρμακο παράτασης της ζωής ή θα πεις ότι το μόνο φάρμακο που θα πάρεις είναι αυτό που αυτόματα θα σου δώσει την αιώνια ζωή;

Αν πας για την αιώνια ζωή, σε δυο μέρες έχεις πάει στον αιώνιο θάνατο.
 

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα