ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

Θα γίνει ανασχηματισμός αλλά θα είναι σαν να μην έγινεΞεκίνησε ως δομικός ανασχηματισμός και κατέληξε σε μια απλή αποπομπή του αδιάβαστου Μιχάλη. 

Μας είχαν προετοιμάσει για σεισμό, ανατροπές, δομικές αλλαγές, έλεγες μόνο ο Κυριάκος της οικογένειας θα μείνει στην κυβέρνηση, όλους θα τους αλλάξει.

Τελικά πήρε τον πετυχημένο Κικίλια και τον έβαλε σε άλλο υπουργείο για να πετύχει και εκεί.

Και στο Υγείας έβαλε τον Πλεύρη. Τον τρίτο παιδί του Καρατζαφέρη που γίνεται υπουργός στην κυβέρνηση της Νέας Μητσοτοκρατίας.

Γιατί τον Πλεύρη;

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά, προς το χειρότερο.Έτσι μετά την πετυχημένη επιλογή του Άδωνη στην Υγεία έρχεται ο έτερος Καρατζαφέρειος σωματοφύλακας να συνεχίσει εκείνο το έργο.

Ένας Πλεύρης με τις δημοκρατικές απόψεις όπως τις έχει εκφράσει στο παρελθόν, ως λύκος με προβιά, είναι ο πιο κατάλληλος για να εφαρμόσει τον τσαμπουκά απέναντι στους υγιειονομικούς. Και δεν υπάρχει και τρόικα να του πάρει την δόξα.

Όλη δική του θα είναι.

Όμως η μεγάλη πετυχησιά είναι η ιστορία με τον Αποστολόπουλο. Πήγε ο Κυριάκος της οικογένειας για μαλλί και βγήκε κουρασμένος.

Έφτιαξε ένα υπουργείο μόνο και μόνο για τον Αποστολόπουλο ώστε να το παίξει συναινετικός και με ανοίγματα προς τα αριστερά γιατί πολύ μπατάρει το καράβι προς την ακροδεξιά.

Αλλά συναίνεση σημαίνει συνεννόηση.  Ρωτάμε και τον άλλον αν συμφωνεί. Αλλά που να φανταστεί ο Κυριάκος της οικογένειας ότι θα υπήρχε άνθρωπος που θα διαφωνούσε μαζί του.

Θεώρησε δεδομένο ότι ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την συναίνεση και δεν μπήκε καν στον κόπο να τον ρωτήσει.

Και κάπως έτσι μας προέκυψε αυτό το κάτι σαν ανασχηματισμός.


1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια κατοικιών, φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM ©

Πολιτική σάτιρα