ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ο Κυριάκος αυτή τη φορά δεν έσπασε τα μέτρα



 

-Αναρωτηθήκατε γιατί ο Κυριάκος της οικογένειας αποφάσισε να επιτρέψει την μετακίνηση ανάμεσα στους νομούς ενώ τα κρούσματα ήταν ακόμα σε μεγάλο αριθμό.

-Να σας αποκαλύψουμε το παρασκήνιο.

-Ο Κυριάκος είχε μια πρόσκληση από φίλο του να πάει για Σαββατοκύριακο στην Τήνο.

-«Βρε Κυριάκο», του λέει ο φίλος, «τώρα που ανοίγει ο καιρός, δεν παίρνεις την Μαρέβα να έρθετε στην Τήνο, που δεν έχει και πολύ κόσμο να το ευχαριστηθείτε;»

-«Πώς να έρθω», του απάντησε ο Κυριάκος, «είναι και αυτά τα μέτρα του Χαρδαλιά, αν τα σπάσω πάλι θα με πάρουν στο ψιλό οι Συριζαίοι».

-«Μωρέ Κυριάκο», του απάντησε ο οικογενειακός φίλος, «είχε δίκιο η συγχωρεμένη μάνα σου που έλεγε ότι δεν κάνει το παιδί…. Εσύ είσαι ο πρωθυπουργός εσύ αποφασίζεις. Αν αποφασίσεις να επιτρέψεις την μετακίνηση δεν θα έχεις πρόβλημα»

-Και ο Κυριάκος αποφάσισε να επιτρέψει την μετακίνηση. Στην αρχή σκέφτηκε να  το κάνει μόνο για αυτούς που θα πήγαιναν στην Τήνο αλλά κάποιος από τους συμβούλους του του είπε ότι θα καρφωθεί έτσι….. 


 


-Αυτός ο Λοβέρδος, ο Γιάννης της ΝΔ, που έγινε βουλευτής με fake news, είπε, δεν πειράζει αν ο πατέρας κακοποιούσε, έδερνε, απατούσε και δεν ξέρω εγώ τι άλλο την γυναίκα του, την μάνα του παιδιού του, έχει το δικαίωμα να μεγαλώνει το παιδί του.

-1ον, για να μην ξεχνάει το παιδί αυτές τις εικόνες και 2ον για να έχει ένα πρότυπο το παιδί να ακολουθήσει.

 

-Η ευρωβουλή ψήφισε την πρόταση του Κυριάκου για την άρση της πατέντας στα εμβόλια. Τι εννοείς δεν την ψήφισαν οι νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές;

-Πήγαν κόντρα στον αρχηγό τους; Ο αρχηγός τους πήγε κόντρα στην μνήμη μας και την λογική μας;

-Τα κανάλια το έπαιξαν; Επισήμαναν την αντίφαση; Όχι; Τότε δεν υπάρχει θέμα

-Ο Πορτοσάλτε τι λέει; Ότι έξω έχει ανέμους 12 μποφώρ;

- Ε, τότε όλα καλά, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με κάτι που δεν υπάρχει. Αμάν πια!

 



-Ωραίο εργαλείο, είπε ο τρισμέγιστος Κυριάκος, σε ανάπηρο για το αναπηρικό του όχημα.

-Όταν  το διάβασα για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι είναι άλλη μια τρολιά του διαδικτύου. Αλλά το είδα πάλι. Ώσπου βρήκα το βίντεο.

-Και ναι, το είπε.

-Και καπάκι βλέπω άλλο ένα βίντεο όπου ρωτάνε έναν αξιωματούχο της πολιτικής προστασίας για την φωτιά στην Κόρινθο αν δούλεψε το 114

-Ναι, απάντησε αυτός.

-Δηλαδή το έλαβαν οι πολίτες, ρώτησε ο δημοσιογράφος.

-Όχι, απάντησε ο αξιωματούχος, δεν χρειάστηκε.

-Παιδιά, ας μην κάνουμε το εμβόλιο και αλλοιωθεί το DNA μας γιατί θα γίνουμε μια χώρα που θα βαριόμαστε αφόρητα. Ενώ τώρα κάθε στιγμή είναι απροσδόκητη… δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.

-Και η τρολιά έχει θέση σε μια άλλη χώρα. Η Ελλάδα είναι τρολιά από μόνη της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα