ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Ανέμελη και καλή διάθεση....


Θα έχετε διαπιστώσει και εσείς το απίστευτο θράσος της κυβέρνησης. 

Πέρα από το ότι παρουσιάζουν το μαύρο σε άσπρο έχουν και ένα υποτιμητικό ύφος 

Αυτό γίνεται γιατι οι νεοδημοκράτες θεωρούν ότι το κράτος τους ανήκει. Γι΄ αυτο πέφτουν με τα μούτρα στο δημόσιο χρήμα Δικό τους είναι θα το φάνε όπως γουστάρουν

Γι΄αυτούς το κράτος δεν είναι ένας δημόσιος μηχανισμός που ανήκει σε όλους. Είναι μια ιδιωτική επιχείρηση που τους ανήκει 

Γι΄ αυτό και δεν νιώθουν ότι το να τρέφονται και μάλιστα ολόκληρες γενιές από το δημόσιο χρήμα, δεν έρχεται σε αντίθεση με την ιδεολογία τους για την ιδιωτική πρωτοβουλία. Είπαμε, ιδιωτική τους επιχείρηση είναι το κράτος. 

Όσο για τους πολίτες; Τους ανήκουν και αυτοί Δεν είμαστε ελεύθεροι πολίτες Είμαστε απλά οι δούλοι που φροντίζουν τα γεμίζουν τα ταμεία της επιχείρηση τους Οπότε τι πιο λογικό ένα μέτρο που υποτίθεται έρχεται να βοηθήσει την οικονομία, όπως το όποιο άνοιγμα της οικονομίας, δεν είναι μια πολιτική υποχρέωση, δεν βασίζεται σε ανάγκες των επιχειρηματιών - δούλων, αλλά, μας κάνουν χάρη.... και αλίμονο μας αν «Αν κάποιοι προσπαθήσουν να καταστρατηγήσουν αυτή μας την καλή διάθεση…» όπως είπε ο Άδωνις.

 Άμα το αφεντικό ξυπνήσει με καλή διάθεση μπορεί να ανοίξει λίγο την αγορά, αν ξυπνήσει με καλή διάθεση μπορεί να δώσει κανένα δάνειο στις πλητώμενες επιχειρήσεις άμα ξυπνήσει με νεύρα, ουαί και αλίμονο μας βάζει τον Χρυσοχοϊδη να στείλει τα ΜΑΤ να μας δώσουν ένα μάθημα.


Αλλά ας πάμε στην μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου στην Σύνοδο Κορυφής που κατάφερε ο μπαγάσας να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ερντογάν. Γιατί δεν πάρθηκε καμιά απόφαση για κυρώσεις.... 

Ξέρεις τι ψυχολογικό τραύμα είναι αυτό; Ο Ερντογάν έχει φτάσει σχεδόν μέχρι το Καρπενήσι για να κάνει έρευνες για πετρέλαιο και η ΕΕ λέει θα δούμε τον Μάρτη τι θα κάνουμε. Μα τόσο άχρηστος είμαι πια; αναρωτιέται ο Ερντογάν. 

 Βέβαια  ο Κυριάκος της οικογένειας που πήγε για να πάρει κάτι, πήρε μια κρυάδα, που μεταξύ μας, όλοι την περίμεναν.

Πάντως, επειδή βαριέμαι να φτιάξω κάτι άλλο βάζω αυτό που είχα φτιάξει στην προηγούμενη σύνοδο. Και θα το βάλω και στην επόμενη. Δεν θα έχει αλλάξει και τίποτα....
 


Αν θέλεις ένα κείμενο που θα το διάβαζαν λίγοι να το διαβάσουν όλοι τότε λογοκρινέ το!!! Έτσι και με το κείμενο της Έλενας Ακρίτα. Το λογόκριναν τα ΝΕΑ, και εκεί που θα το διάβαζαν κάποιοι από τους αναγνώστες της εφημερίδας (σίγουρα όχι όλοι), άντε και κάποιοι που ακολουθουν στο facebook την Ακρίτα, τώρα θα το διαβάσουν όλοι. Ακόμα και οι αναγνώστες των ΝΕΩΝ που θα προσπέρναγαν την στήλη της. Εκτός και αν το έκαναν επίτηδες για να χτυπήσουν τον Κυριάκο της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα