ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ακραία τέρατα

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)
 
Με τον Στουρνάρα τα βάζω, με τον Στουρνάρα τα βγάζω… τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;
 Άρον – άρον πήραν το φορολογικό πίσω για να δουν πως θα καταφέρουν να μας τα πάρουν με διαφορετικούς κωδικούς.
  Αυτό ο φορολογικό το σχεδίασαν κάτι κακοί τεχνοκράτες (τεχνοκράτης είναι και ο Στουρνάρας αλλά αυτό δεν πιάνεται) και ο καλός, τίμιος, αγαθός, θεός (τι θεός, ημίθεος που έλεγε και ο Χάρυ Κλυν) ο προστάτης των αδυνάτων, ο μοναδικός Αντωνάκης σφουγγαράκης, μόλις το έμαθε έγινε έξω φρενών. Ο καημενούλης δεν ήξερε τίποτα για το φορολογικό. Ευτυχώς που την προηγούμενη μέρα είδε δελτίο ειδήσεων (στο Mega) και έμαθε τι σχεδίαζε να κάνει η κυβέρνηση.
Παιδιά, δεν είναι πλάκα… ειπώθηκε!
  Έτσι μόλις άκουσε την Τρέμη να αναρωτιέται για τις κλίμακες ανησύχησε. Είδε τον Πρετεντέρ να μιλάει σαν Τσίπρας. Άντεξε όμως. Ώσπου βγήκε και ο Καψής.
Να ακούγεται ο Καψής σαν Παπαρήγα και να διαβάζει το κείμενο χωρίς το κόμπιασμα του Τσίμα ήταν κάτι το μη αναμενόμενο. Εκεί κατάλαβε ότι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ετοίμαζε τέρατα…
Και πήρε το παιχνίδι πάνω του. Άλλαξε την φορεσιά στα τέρατα…
Να το ξέρουμε, λοιπόν. Μεταξύ 8 και 9 δεν ενοχλούμε τον σφουγγαράκη. Ενημερώνεται για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.
 Κατά τα άλλα θα γίνουμε υπόδειγμα οικονομίας, μας είπε ο άνθρωπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Μάλιστα θα

γίνει και βασικό μάθημα στα οικονομικά πανεπιστήμια. Πώς να ζει κάποιος χωρίς εισόδημα και μάλιστα να πληρώνει και τον φόρο ανύπαρκτων εσόδων.

Εκτός από τον Γιωργάκη σε αυτό το μάθημα θα διδάσκει και ο Αντωνάκης με επίτιμο καθηγητή τον Μπένι και αριστερό ψάλτη τον πασοκοφώτη.

 
Ακραίο κόμμα λένε τον ΣΥΡΙΖΑ… άκου τώρα ακραίος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός που έχει αφομοιώσει πλήρως την πολιτική πρακτική και ιδεολογία των τριών κομμάτων της φερόμενης ως κυβέρνησης.

Ως άλλος Αντωνάκης θα διαπραγματευτεί το μνημόνιο, είναι ως πασοκοφώτης υπεύθυνος αριστερός που θα κάνει τα πάντα για το ευρώ και ως ΠΑΣΟΚ μαζεύει όλα τα στελέχη που θα συνεχίσουν το έργο που έκαναν και στα προηγούμενα χρόνια.

Ο μόνος λόγος για να λένε ακραίο τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μπας και μπερδέψουν τον λαό και πιστέψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και την Ελλάδα.

Για να συνεχίσει το υπάρχων σύστημα να υπάρχει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε πλέον κόμμα. Έγινε η ΝΕΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡΙΑ.

 

Εργασία και ΠΑΣΟΚ

 

Γιατρούς με σύνορα θα δημιουργήσουν οι πάντα καλοί χριστιανοί χρυσαυγίτες. Θα προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες μόνο σε Έλληνες.  Φαντάζομαι ότι η εξέταση DNA θα είναι προσφορά του καταστήματος.

 Γιατί όμως έχει τέτοια δημοσκοπικά ποσοστά η χρυσαυγή; Για τα ωραία της τα μάτια; Όχι φυσικά.

Βασίζεται στην ανύπαρκτη πολιτική παιδεία, στην ανύπαρκτη παιδεία γενικώς, στην άγνοια της ιστορίας και στην απόγνωση.

Σε μια εποχή κρίσης ο λαός ζητάει την ανατροπή. Και την ελπίδα. Θέλει μια πρόταση που θα του δίνει διέξοδο. Και μια τέτοια πρόταση μόνο η αριστερά μπορεί να κάνει.

Και όταν η αριστερά αποτυγχάνει στον ιστορικό της ρόλο και γίνεται ΔΗΜΑΡ ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ τότε ανοίγει τον δρόμο στον φασισμό.
 
Τι έχει στεναχωρήσει περισσότερο τον Στουρνάρα; Η κατσάδα που έφαγε από τον Σόιμπλε επειδή είχε μαρτυρήσει την επιμήκυνση.

Και για να πνίξει τον πόνο του ήπιε λίγο αίμα συνταξιούχων. Και ζαλισμένος έφτιαξε το νέο φορολογικό.
 
Λάθος είναι να το λέμε φορολογικό αφού είναι φοροπαραλογικό.

Κυκλοφόρησε μια φήμη που έλεγε ότι ο Λαλιώτης θέλει να σώσει την ΑΕΚ. Το σκηνικό έγινε ως εξής. Ο Λαλιώτης χρωστούσε μια μεγάλη χάρη σε έναν φίλο του και του είπε τι θέλει να του κάνει.
 
Σώσε την ΑΕΚ του είπε. Δεν γίνεται να σωθεί αυτή η ομάδα, του απάντησε ο Λαλιώτης. Δεν υπάρχει ούτε μια ελπίδα.
 
Καλά, τότε σώσε το ΠΑΣΟΚ, του είπε ο φίλος του. Και ο Λαλιώτης του είπε: που ακριβώς είναι τα γραφεία της ΑΕΚ;
 
Ο Αρούλης Σπηλιωτόπουλος είπε στην τηλεόραση ότι είναι αυτοδημιούργητος και πριν γίνει βουλευτής είχε δουλέψει και έχει και καρτέλα του ΙΚΑ.

Μην αναρωτιέσαι αναγνώστη μου πότε πρόλαβε να δουλέψει αφού μια ζωή, από νεαρό, στην πολιτική τον θυμάσαι.

Είχε δουλέψει και μάλιστα σκληρά, για μια εβδομάδα όταν ήταν φοιτητής. Στην πιτσαρία του Αντωνάκη του σφουγγαράκη.

Τεκμήρια τα παιδιά, επιδότηση στα ζώα. Πάλι θα πληρώσουμε τα πρόβατα – ψηφοφόρους.
 
Ποιος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ τελείωσε; Αφού υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι που γράφονται μέλη του.
 
Όσοι λένε ότι η ενασχόληση με την εξουσία δημιουργεί εξάρτηση μεγαλύτερη και από αυτήν της δόσης στον Σαμαρά μάλλον κάποιον Σκανδαλίδη θα έχουν στο μυαλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα