ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Ο μέγας πολεμιστής

Λέμε όχι στη κοινωνία μπάχαλο, είπε ο Γιωργάκης. Μας αρκεί το μπάχαλο της κυβέρνησης.

Και κατά τον αντιεξουσιαστή που παριστάνει τον πρωθυπουργό τώρα είναι η ώρα να χτίσουμε την Ελλάδα που θέλουμε.

Την τρόικα την ρώτησε;

Η Ελλάδα που θέλουμε περιλαμβάνει 30% ανέργους, 30% ημιαπασχολούμενους με μισθό – χαρτζιλίκι για να μπορούν να πληρώνουν το εισιτήριο στα λεωφορεία, 15% εργαζόμενους με αμοιβή που θα τους δίνει την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να επιβιώσουν, 15% ελεύθερους επαγγελματίες που θα είναι δέσμιοι των χρεών τους και 10% μεγαλοκαρχαριών επιχειρηματιών, τραπεζιτών, πολιτικών που θα ζούνε σε μια άλλη Ελλάδα.

Του πλούτου και της χλιδής.

Όμως ας μην ανησυχούμε. Ο υπάλληλος της τρόικας μας πληροφόρησε ότι βρίσκετε σε πόλεμο με την φοροδιαφυγή. Να προσέχει όμως μην σκιστεί κανένα καλσόν…

Αν ακούσετε τίποτα κανόνια να βροντούν να ξέρετε ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι. Βέβαια λόγω κρίσης οι κανονιοβολισμοί δεν είναι αληθινοί. Μαγνητοφωνημένοι ήχοι είναι…

Αλλά αυτό δεν το λέμε δημόσια για να μην αντιδράσουν νευρικά οι αγορές. Οι οποίες όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν πολύ ευαίσθητα νεύρα.

Ασφαλιστική εταιρεία που έχει ελληνικά ομόλογα αποφάσισε να τα «κουρέψει» μόνη της.
Όπως πάει δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών η Ελλάδα αλλά θα κηρύξουν στάση εισπράξεων οι πιστωτές μας.

Να βγει από την δύσκολη θέση και ο Γιωργάκης.

Ακριβότερο το καλάθι της νοικοκυράς σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Για τα προϊόντα που έχει μέσα το καλάθι ας μην το συζητήσουμε.

Περιλαμβάνουν μόνο το περιτύλιγμα και τις δεσμεύσεις του Χρυσοχοΐδη για μειώσεις τιμών. Και αυτό σε δυσβάσταχτο κόστος.

Στην φυλακή θέλει να βάλει τους φοροκλέφτες η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι απλός. Να είναι τόσο γεμάτες οι φυλακές ώστε αν ποτέ καταδικαστεί κανένας πολιτικός να μην υπάρχει κελί να τον βάλουμε.

Αν και ίσως δεν το κάνει τελικά. Πρώτον οι φυλακές είναι ήδη γεμάτες και δεύτερον δεν υπάρχει πιθανότητα να καταδικαστεί πολιτικός. Οπότε ποιος ο λόγος μιας τέτοιας διάταξης;
Το πράσινο φως έδωσε η κυβέρνηση για τους κουλοχέρηδες. Έτσι πλέον οι κουλοχέρηδες θα βάζουν το χέρι στην μία τσέπη των τζογαδόρων και ο Παπακωνσταντίνου στην άλλη τσέπη. Για να μην μείνει ούτε ένα ευρώ.

Σε όσους δεν είναι τζογαδόροι το ρόλο του κουλοχέρη θα παίξει ο ίδιος ο Γιωργάκης.

Τα πολλά ντεσιμπέλ στις πόλεις βλάπτουν τον εγκέφαλο. Ωραία, έτσι εξηγήσαμε την επιλογή της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων των πόλεων να στηρίζουν ακόμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο εγκέφαλος των ψηφοφόρων των χωριών από τι έχει πάθει την ίδια βλάβη;

Βίντεο έδειξε ο Γιωργάκης στους υπουργούς του με συμβουλές ενός επικοινωνιολόγου για να γίνου εμπνευσμένοι ηγέτες. Νομίζω ότι θα ήταν πιο χρήσιμο για τους υπουργούς να τους έδειχνε το βίντεο με την απόδραση του Τυνήσιου προέδρου ή έστω την απόδραση από το Αλκατράζ.

Ο Πάγκαλος μετά την λήξη του υπουργικού συμβουλίου δήλωσε: «Μαζί το είδαμε».

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες 50 άτομα επιτέθηκαν στον Κινέζο, τον Σημίτη. Ο Κινέζος κατάφερε να ξεφύγει και να κρυφτεί σε μια πολυκατοικία.

Κάτι τέτοια φοβάται ο κουρασμένος και μένει εσώκλειστος στην Ραφήνα. Αν του τύχει κάτι τέτοιο άντε να τρέξει και άντε να κρυφτεί.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: