ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Η παράσταση συνεχίζεται…

Τρομερή αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό. Απεσύρθη το φαλλικό σχήμα του πυρσού από το σήμα της ΝΔ και στην θέση του απλώθηκε ένα σεντόνι.

Για να ξεκουράσουμε το πονεμένο μας σώμα.

Με τέτοιες ρηξικέλευθες κινήσεις ο Αντώνης ο Σφουγγαράκης θα αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα. Και πλέον οι πολιτικοί δεν θα παίρνουν μίζες, αλλά θα κάθονται αναπαυτικά στις καρέκλες τους και οι μίζες θα πηγαίνουν μόνες τους στις τσέπες των νόμιμων και ηθικών πολιτικών.

Πως πάνε οι διεφθαρμένοι πολίτες, όπως αποκάλυψε ο Πάγκαλος, στους πολιτικούς και τους διαφθείρουν; Ε! έτσι και οι μίζες. Μόνες τους θα πηγαίνουν.

Τι να κάνουν και οι πολιτικοί. Περικυκλωμένοι και έρμαια των πολιτών και των μιζών είναι.

110 εκατομμύρια ευρώ έχει δώσει η Siemens για να κάνει τις δουλειές της και έχουμε ανακαλύψει ποιοι πήραν το 1 εκατομμύριο, τις 400 χιλιάδες και ένα μίξερ.

Τα υπόλοιπα χάθηκαν στην μαύρη τρύπα της συγκάλυψης και δεν θα τα μάθουμε ποτέ.

Εγώ πάντως αναρωτιέμαι… τόσο ηλίθιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί; Όσες φορές ξεκίνησαν μια εξεταστική για να μας δείξουν ότι και καλά θα βάλουν το φως στο κόκαλο και το μαχαίρι θα είναι άπλετο το αποτέλεσμα είναι να τους κράζουν όλοι γιατί τελικά κανείς δεν πληρώνει τίποτα…

Μικρότερο κόστος θα είχαν αν δεν έκαναν εξεταστικές. Θα λέγαμε ότι οι πολιτικοί συγκαλύπτουν τις απάτες τους και τις κλεψιές τους και θα τελείωνε εκεί η ιστορία (μέχρι την στιγμή που οι πέτρες θα σηκωθούν μόνες τους και θα αρχίσουν να βαράνε). Ενώ με τις εξεταστικές λέμε ότι οι πολιτικοί συγκαλύπτουν τις απάτες τους και τις κλεψιές τους και συμπληρώνουμε «μας δουλεύουν κιόλας».

Μαγείρευαν λέει μέρες τα ονόματα. Αν κρίνει κανείς από το πιάτο που μας πρόσφεραν βγαίνει το συμπέρασμα ότι «θα καταρρεύσουμε» από την παντελή έλλειψη ταλέντου και μαγειρικής φαντασίας.

Και μέσα στο μαγείρεμα έβαλαν και το όνομα του Παπαθανασίου για κάτι που είχε γίνει επί Αλογοτέτοιου…

Για να φανεί ολοκάθαρα και η σοβαρότητα τους και τα μαγειρέματα και το ήθος και το παραμύθι τους…

Τέτοιο χοντροκομμένο στήσιμο δεν γίνεται ούτε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα αυτοί οι πολιτικοί φιλοδοξούν να σώσουν την Ελλάδα. Σιγά μην την σώσουν.

Μίζα – μίζα τον καημό μου τον μετράω και πονώ…

Νέες πρωτοβουλίες θα πάρει ο υπουργός ακρίβειας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ώστε να μειωθούν οι τιμές στα προϊόντα.

Οπότε ας περιμένουμε ένα νέο κύμα αυξήσεων. Η μόνη περίπτωση για να καταφέρει ο υπουργός να μειώσει τις τιμές είναι να σκάσει καμιά βόμβα στα χέρια των προϊόντων…

Αλλάζει προφίλ το μεγάλο κανάλι. Αναγνωρίζοντας ότι ο λαός έχει ανάγκη για ψυχαγωγία μετατρέπει το δελτίο προπαγάνδας σε παραστάσεις καραγκιόζη.

Η αρχή έγινε με τον ανατροπέα Πρετεντέρη και τον γαλάζιο Τζαβάρα. Καραγκιόζη ανέβαζε ο ένας τον άλλον, ηλίθιο τον κατέβαζε.

Από συριζιώτη φοβόταν ο Πρετεντέρης ότι θα τα άκουγε από γαλάζιο τα βρήκε. Βέβαια μην τον κάνουμε και ήρωα τον βουλευτή.

Όσο περνάει ο καιρός και οι πέτρες θα γίνονται πιο ορατές όλο και περισσότερο θα γινόμαστε μάρτυρες «ηρώων» που θα προσπαθήσουν να σώσουν το τομάρι τους.

12,4 δις καλείται να βρει η κυβέρνηση στα προσεχή δυο χρόνια αλλά μην ανησυχείτε. Δεν θα μπουν νέοι φόροι ούτε θα αυξηθεί ο ΦΠΑ.

Το δήλωσε ο Παπακωνσταντίνου. Και όπως όλοι μας γνωρίζουμε οι δηλώσεις του είναι συμβόλαιο.

Το οποίο το τηρεί τουλάχιστον για μια ώρα. Και μάξιμουμ μια μέρα.

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι “κακοπροαίρετοι” φωνάζουν και διμαρτύρονται είναι άλλη μια υλοποίηση μιας ακόμα δέσμευσης της κυβέρνησης: δεν γίνεται κατάληψη της Νομικής, απλά άνοιξε το επάγγελμα των δικηγόρων και έχουμε τις πρώτες …”εισαγωγές”