ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Το Ζεϊμπέκικο του Ζαλόγγου

Στο χορό το έριξε ο Γιωργάκης. Ακριβώς όπως και οι πολίτες αυτής της χώρας.
Με την διαφορά ότι ο Γιωργάκης χόρευε ένα ζεϊμπέκικο και οι πολίτες τον χορό του Ζαλόγγου.

Και ο Παπακωνσταντίνου θα συνεχίσει την διασκέδαση χορεύοντας μας στο ταψί.

Φέτος, ήθελες να ευχηθείς «Καλή χρονιά» και το έλεγες μέσα από τα δόντια σου μη και τυχών σου έρθει καμιά μπουνιά.

Τους κοπρίτες τους διόρισε ο Πάγκαλος για να τον ψηφίζουν. Είναι η δεύτερη ομολογία του αντιπροέδρου για τις πρακτικές που χρησιμοποίησε.

Μας είχε πει ότι είχε φάει από τον κρατικό κορβανά (το ότι είχε και παρέα στο φαγητό δεν τον απαλλάσσει) και τώρα μας λέει ότι εξελέγην αφού πρώτα δωροδόκησε τους ψηφοφόρους.

Την αλήθεια λέει. Ωμά, αλλά την αλήθεια. Αυτό είναι το πολιτικό μας επίπεδο. Και η ευθύνη όπως θα έλεγε και ο ευτραφής Θόδωρος είναι κοινή. Και των πολιτικών και των πολιτών.

Το τραγικό είναι ότι οι κοπρίτες του Πάγκαλου θα τον ξαναψηφίσουν ώστε να διαιωνιστεί η απολίτικη και άκρως μικροσυμφεροντολογική επιλογή του «σοφού λαού».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι πρέπει να πληρώσουν οι έχοντες οι φοροφυγάδες.

Ήταν να μην το πει ο πρόεδρος. Ουρές σχηματίστηκαν στις εφορίες από φοροφυγάδες για να συμβάλουν στο εθνικό έργο της διάσωσης των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Κλοπή υπολογιστών έγινε στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς στους σκληρούς θα είχαν αποθηκεύσει κανένα παιχνίδι οι προηγούμενοι και δεν ήθελαν να χάσουν τις πίστες που είχαν περάσει.

Κάτω από το μισό έπεσε ο τζίρος εφέτος στα εμπορικά καταστήματα. Γιατί άραγε;
Αφού οι τιμές των προϊόντων πέφτουν και οι μισθοί ανεβαίνουν.

Περίεργος λαός. Επίτηδες δεν ψωνίσαμε φέτος για να την σπάσουμε στον Παπακωνσταντίνου που έτσι θα εισπράξει λιγότερο ΦΠΑ.

Κάποιοι κοπρίτες φαίνεται ότι είναι περισσότερο κοπρίτες από τους υπόλοιπους. Όλως τυχαίως εργάζονται στην βουλή και οι περικοπές δεν τους ακουμπάνε.

Άντε για τα μάτια του κόσμου να βγει καμιά απόφαση για τα επιδόματα τους από τον πρόεδρο της βουλής που αργότερα θα την πάρει πίσω.

Κατά τα άλλα το 2011 προβλέπεται ότι θα είναι το έτος με την καλύτερη προετοιμασία για να υποδεχθούμε το 2012, το έτος της καταστροφής.

Βέβαια πολλοί Έλληνες δεν θα καταλάβουν την διαφορά. Τι 11, τι 12…

Τώρα να ευχηθώ; Μπα, άσε…

Μικρός Φωκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια: