ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Φράγμα λογικής


Φράγμα θα ρίξουν στα νερά του Αιγαίου για να εμποδίσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες να έρχονται στα νησιά μας. Το φράγμα θα έχει μήκος περί τα 2,5 χιλιόμετρα. Φαντάζομαι ότι η κυβέρνηση θα στείλει και εγκύκλιο στους διακινητές τους ώστε να προσπαθούν να περάσουν από αυτό το σημείο και να μην τα καταφέρνουν. Κοίτα να δεις που θα δημιουργήσουμε πάλι βόρειους και νότιους. Τους βορειοφραγματίτες και τους νοτιοφραγματίτες, ανάλογα με το αν έχουν διαβεί βορείως του φράγματος ή νοτίως.
Μάλλον θα έπαιξε το εξής σκηνικό στο υπουργικό συμβούλιο: Έχουμε37 δις που μας άφησε αυτός ο αναρχοάπλυτος. Το χρήμα πρέπει να κινείται, τι να κάνουμε; - Να αγοράσουμε 30 εκ. εμβόλια και τον κορονοϊό; - Μπα, δεν μας δίνει την τεχνογνωσία ο Αβραμό. - Γιατί δεν βάζουμε έναν φράκτη στα θαλάσσια σύνορα; - Και πως θα στήσουμε τον φράκτη στην θάλασσα; - Χμ! να βάλουμε φουσκωτά, να τα δέσουμε μεταξύ τους και να γράψουμε με μεγάλα γράμματα: ΣΤΟΠ σύνορα! - Να βάλουμε και έναν τελωνιακό πάνω στα φουσκωτά να ελέγχει τι έχουν και να κόβει πρόστιμα; Και κάπως έτσι η Ελλάδα θωρακίστηκε. Και περισσεύουν χρήματα να κόψουμε και καμιά γκλαμουράτη πίτα….
Άλλο θέμα: ανακοίνωση έβγαλε η κυβέρνηση για το Αιγαίο. Απαγορεύεται ο απόπλους όλων των πλοίων γιατί με το φτάρνισμα των χιλιάδων ασθενών δημιουργούνται επικίνδυνα ρεύματα αέρα τα οποία παρασύρουν τα πλοία. Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα