ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Συνέντευξη που σκάει γάιδαρο



Μια καταπληκτική συνέντευξη δόθηκε στον Σκάει Γάιδαρο (και δεν λέω το skai_xeftiles γιατί ενοχλεί τον Παπαχελά) από τον Αλέξη Τσίπρα στους εκπρόσωπους της ΝΔ την νύφη Κοσιώνη και τον ανεξάρτητο Παπαχελά.

Συγγνώμη, δεν είναι νύφη, είναι δημοσιογράφος. Και τα γέλια από το Φάληρο ακούστηκαν μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

Δυόμιση ώρες και δεν βρέθηκε λίγος χρόνος να ρωτήσουν για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.

Ή για τα έργα που έκανε. Και όταν ο Τσίπρας άρχισε να λέει για τα έργα του Πολλάκη και του Ξανθού στην Υγεία, ο μεν Παπαχελάς έτρωγε τα ανύπαρκτα μουστάκια του η δε νύφη, σόρυ η δημοσιογράφος, του την είπε: Δεν σας ρώτησα εγώ για το έργο του Πολλάκη.

Τι μας νοιάζει τι έργο έκανε; Εμείς απλά θέλουμε να σε φέρουμε σε δύσκολη θέση. Ούτε μας ενδιαφέρει να ενημερωθούν οι θεατές.

Να κάνουμε κίτρινη προπαγάνδα θέλουμε.

Και περιχαρής ο Γιαννακίδης, αναφώνησε από το facebook: Αυτή είναι δημοσιογραφία, έτσι πρέπει να γίνονται οι ερωτήσεις.

Μόνο που είμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, και οκ να μας πει για το κότερο, αλλά μήπως να μας πει και για το αφορολόγητο; Για το ασφαλιστικό; Για τους μισθούς; Για τους φόρους;

Δυόμιση ώρες…. Και ούτε μια ερώτηση προεκλογικού περιεχομένου. Ναι, καλές οι ερωτήσεις αυτές, αλλά μισή ώρα για τις τηλεοπτικές άδειες και ούτε ένα λεπτό για τα εργασιακά;

Δύο ερωτήσεις έγιναν η μία για την υγεία και η άλλη για το μακεδονικό. Οι ερωτήσεις έγιναν από τον Τσίπρα.

Τελικά όλα ανάποδα σε αυτές τις εκλογές. Ντιμπέιτ μεταξύ Τσίπρα και Παπαχελά, δημοσιογραφικές ερωτήσεις ο Τσίπρας και δημοσιογράφος η νύφη.

Δεν είδαμε αν ο Παπαχελάς έδωσε σκονάκι με απαντήσεις στον Τσίπρα. Γιατί το συνηθίζουν αυτό οι δημοσιογράφοι στον σκάει γάιδαρο, όπως είχε γίνει με τον Κυριάκο της οικογένειας.

Σκάει γάιδαρο: πλουραλισμός στην ενημέρωση, προβάλλονται όλες οι απόψεις στην ΝΔ. Από του Άδωνη μέχρι και του Σαμαρά.

 

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα