ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Όταν οι ασφαλιστικές εισφορές του 27% είναι μεγαλύτερες του 46%


Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο και πως ένα μέτρο ευεργετικό για το 89% των επαγγελματιών (το ποσοστό που δηλώνει κάτω από 20000 ευρώ, ενώ μέχρι 10000 ευρώ δηλώνει το 75%) παρουσιάστηκε σαν η ταφόπλακα των επιχειρήσεων και ως υπερφορολόγηση. Μιλάω καταρχήν για τις ασφαλιστικές εισφορές που υπολογίζονται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα των επιχειρήσεων και έχουν ένα ποσοστό 27% περίπου. Σε αυτό το 27% προσθέτουν οι εξυπνάκηδες και το 22% της φορολόγισης και λένε ότι το ...49% στο εισόδημα είναι φόρος. Για να μην παρεξηγηθώ, πράγματι αυτό το ποσοστό φεύγει από τον επιχειρηματία και είναι υψηλό, ειδικά για μικρά εισοδήματα. Αλλα ας δούμε τι γινόταν το 2014 με κυβέρνηση ΝΔ - Βενιζέλου: Φορολόγηση επιχειρήσεων 26% και ΤΕΒΕ σε μια μεσαία κλίμακα 756 ευρώ το δίμηνο. Το 756 το δίμηνο σημαίνει για ένα εισόδημα 10000 ευρώ, 45,4%. Δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ ένας επιχειρηματίας των 10000 ευρώ πληρώνει για ασφάλεια και φόρο το 49% του εισοδήματος ενώ επί ΝΔ - Βενιζέλου πλήρωνε 71,4%!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ!
Και αν πάμε σε εισοδήματα των 20000 τότε επί ΣΥΡΙΖΑ δίνει το 49% ενώ επί ΝΔ έδινε επίσης 49%. Αυτό πριν από την μείωση των εισφορών κατά 33%!!!
Αλλά είπαμε η επικοινωνία παίζει κυρίαρχο ρόλο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ στην επικοινωνία μάλλον δεν τα καταφέρνει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα