ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Άμα είσαι Κυριάκος.....



Ο Κυριάκος της οικογένειας θα φέρει λέει τροπολογία στην βουλή ώστε να ψηφιστεί η μη μείωση του αφορολόγητου. Καλά το να το σκέφτηκε μόνος του το αποκλείω, καμιά εξυπνάδα του μπουμπούκου θα είναι...
Δηλαδή θέλει να μας πείσει τώρα ο Κυριάκος ότι θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια την τρόικα και θα κάνει του κεφαλιού του αν γίνει κυβέρνηση. Και θέλει να τον πιστέψουμε.
Καταρχήν δεν μπορεί να γράψει τίποτα στα παλιά του τα παπούτσια γιατί δεν έχει παλιά παπούτσια. Μια φορά τα φοράει και μετά τα πετάει....
Αυτός την μόνη τροπολογία που θα έφερνα και θα το εννοούσε είναι να καταργηθεί τελείως το αφορολόγητο για εισοδήματα μέχρι 20000 και να έχουν αφορολόγητο όσοι έχουν εισοδήματα πάνω από 100000.
Επίσης αφορολόγητα να είναι τα δώρα όπως τηλεφωνικά κέντρα, Ερκοντίσιον κλπ.
Αν το εννοεί αυτό να δεσμευτεί με τρόπο που να μην μπορεί να το πάρει πίσω ότι αν γίνει κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το τι θα πουν οι Ευρωπαίοι, αυτός θα ψηφίσει αμέσως την μη μείωση του αφορόγητου και αν δεν το κάνει θα παραιτηθεί και θα πάμε εκ νέου σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα