ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Μένουμε Ευρώπη της αλληλεγγύης


@Άμα είσαι από μεγάλο σόι αυτά συμβαίνουν. Πας σε μια εκπομπή και η πλειοψηφία των καλεσμένων πολιτών είναι φιλικά προσκείμενοι σε σένα.
Εξάλλου, με τον Κυριάκο της οικογένειας, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Αφού το 90% των Ελλήνων εκτιμά την οικογένεια, όλοι το γνωρίζουμε αυτό.
@Ο Κυριάκος της οικογένειας λοιπόν είπε πολλές φορές ότι έκανε κριτική και στο κόμμα του, και αυτός πάντα τα έλεγε, και να επιταχύνουμε την καταστροφή.
Γιατί η κριτική ήταν επειδή δεν ήταν όσο μνημονιακή ήθελε αυτός η κυβέρνηση του Αντωνάκη.
@Η Ευρώπη είναι ενωμένη όταν είναι να πάρει μέτρα κατά των εργαζόμενων. Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται όταν πρόκειται για την Ελλάδα.
Αλλά ο καθείς λειτουργεί ανάλογα το πώς βλέπει ότι είναι το συμφέρον του για την χώρα του. Εξαιρείται η Ελλάδα, μια μικρή αποικία στο βάθος του χάρτη.
@ Μένουμε στην Ευρώπη με τις πανανθρώπινες αξίες. Σε μια Ευρώπη ενωμένη…. Τι λέω λάθος;
@Το ξύλο της αρκούδας έφαγαν κάτι εθελοντές που έδιναν νερά σε πρόσφυγες. Και καλά τους έκαναν… αφού είναι ανθέλληνες.
Άκου δωρεάν… αντί να τα δίνουν 2 - 3 ευρώ. Αυτό είναι πατριωτισμός. Και ανθρωπισμός.
Μάλιστα ανθρωπισμός. Γιατί χρεώνοντας 2-3 ευρώ το νερό αυξάνει το ΑΕΠ της χώρας, τα έσοδα από φόρους κλπ με αποτέλεσμα η χώρα να βρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης και ως ανεπτυγμένη χώρα να μπορεί να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες στους πρόσφυγες….
Δεν θέλετε να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες; Αν θέλετε να τους βοηθήσουμε θα πρέπει όχι μόνο2 αλλά 5 ευρώ να τους χρεώνουμε το νεράκι.
@Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τους πρόσφυγες, για την στάση της Αυστρίας, για το δημοψήφισμα στην Ουγγαρία, για τον ευρωπαϊκό ρατσισμό και ξενοφοβία…
Από τούτη την γωνιά δεν έχουμε χαριστεί καθόλου στην νεα συριζοκρατία αλλά την βλακεία δεν μπορούμε να την υιοθετήσουμε. Ούτε τις ποταμίσιες αρλούμπες.
@Το σκηνικό σε όλη την Ευρώπη είναι πια εκρηκτικό. Από την μια το οικονομικοπολιτικό σύστημα που κυριαρχεί έχει την οδηγήσει σε μια τρομερή οικονομική κρίση, με τις τράπεζες να είναι υπό κατάρρευση και να ρουφάν δισεκατομμύρια πραγματικού χρήματος  αντί αέρα κοπανιστού, με τα δικαιώματα των εργαζόμενων να ψαλιδίζονται, με την ανεργία να καλπάζει και αντί για εργαζόμενους να δημιουργούνται απασχολήσιμοι. Από  την άλλη εκατομμύρια πρόσφυγες θα
κατακλύσουν τις χώρες, άνθρωποι πονεμένοι, δυστυχείς και κυνηγημένοι.
Όλα αυτά θα δυναμώσουν τις ακραίες απόψεις με την φασιστική και ρατσιστική νοοτροπία, ο φόβος θα τρυπώσει στις καρδιές των ανθρώπων και η συνέχεια θα είναι τρομακτική.
Η Ευρώπη όπως την ξέρουμε δεν θα υφίσταται. Και μάλλον θα είναι χειρότερη. Και δεν πρέπει να αποκλείουμε μια δοκιμασμένη λύση του συστήματος όταν φτάνει σε αδιέξοδο. Πόλεμος.
@Βλέπεις ο οικονομικός πόλεμος που υπάρχει τώρα έχει εμπλακεί με τα αποτελέσματα ενός στρατιωτικού πολέμου και έτσι τα πράγματα ωθούνται προς ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
@ Ο Άρης του σκάει άρχισε να λέει κάτι για στρατούς που θα προσφέρουν ασφάλεια. Δεν έδωσα σημασία. Αν το είχε πει ο λεβέντης θα άρχισα να μαθαίνω εμβατήρια.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: