ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η τιμωρία του αρχηγοφάγου Αλέξη

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


@Έγιναν και αυτές οι εκλογές.
Ψηφίσαμε κανονικά το μνημόνιο και δεν έχουμε καμιά δικαιολογία για να γκρινιάξουμε για την επερχόμενη τελειωτική καταστροφή. Την επιλέξαμε με ποσοστά που ούτε η Μέρκελ δεν θα τολμούσε να ονειρευτεί.
@Ο λαός τιμώρησε όσο πιο αυστηρά μπορούσε τον Τσίπρα  για το μνημόνιο που υπέγραψε. Τον υπερψήφισε ώστε να το εφαρμόσει.
Για να αποτελειώσει το έργο του Σόιμπλε. Να λειτουργήσει δηλαδή ο Τσίπρας στην απόλυτη αντίθεση από τον Τσίπρα των προηγούμενων εκλογών.
@Μεγάλες αντιδράσεις για την υπουργοποίηση  του Καμμένου. Του Δημήτρη. Μα το είχε πει ξεκάθαρα ο Τσίπρας: Μόνο με Καμμένο κυβερνάω. Ότι κυκλοφορεί σε Καμμένο στην βουλή τον έκανε υπουργό.
Ώσπου κατάλαβε ότι άλλος καμένος ήταν ο Καμμένος ο Δημήτρης και τον σούταρε. Υπουργός 12 ωρών. Ούτε καν 17 που είχε διαρκέσει η διαπραγμάτευση.
@Σε αυτές τις εκλογές ο λαός ψήφισε ΝΑΙ στα μνημόνια ελπίζοντας ότι ο Τσίπρας όπως συνηθίζει θα μετατρέψει το ΝΑΙ σε ΟΧΙ. Αλλά το παλικάρι αποφάσισε αυτή τη φορά να τηρήσει τον λόγο του ι ΝΑΙ
και το ΝΑΙ στα μνημόνια θα παραμείνε
@Ο Κυριάκος της οικογένειας πάει για αρχηγός της ΝΔ. Θα μου πεις εδώ μπήκε στην βουλή ο Λεβέντης και έγινε υπουργός παιδείας ο αριστερός Πάγκαλος…. ο Κυριάκος σου έκατσε;
Έτσι η οικογένεια μετά την αποτυχία της Ντόρας θα έχει άλλη μια ευκαιρία να ηγηθεί της ΝΔ .ωστε να συνεχιστεί η παράδοση του επίτιμου.
Εξάλλου τόσο κόπο έχει κάνει ο επίτιμος για να δει και κάποιον άλλον από το σόι του στην πρωθυπουργία, πέρα από τον εαυτό του.
@Και αν αποτύχει ο Κυριάκος έρχεται ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά κανένα δισέγγονό του, τρισέγγονο…  μην στεναχωριέσαι αναγνώστη μου ο επίτιμος θα δικαιωθεί στο τέλος.
Και θα ζει να απολαύσει την δικαίωση του.
@Μεγάλωσε σε αριθμό το κυβερνητικό σχήμα. Τώρα που έγινε και επίσημα πασοκ θα κάνει ότι και οι υπόλοιποι.
@Ο Λεβέντης λέει ότι θα πληρώνει μόνος του τα διόδια. Λες και οι άλλοι βάζουν τους διπλανούς να τα πληρώνουν.
@Θα δούμε ντέρμπι στη ΝΔ; Τσεκουράτος έναντι Κυριάκου οικογένειας;
@Ρε συ, πάλι το Πασοκ κυβερνάει; Σε συνεργασία με την ΝΔ; Βέβαια όχι τα ορίτζιναλ αλλά τα γεννόσημα.
@Η Τζάκρη υπουργός. Είδες άμα έχεις ψηφίσει ότι έχει κυκλοφορήσει σε μνημόνιο; Και της έδωσε το πιο χαλαρό υπουργείο. Της Βιομηχανίας.
Εκτός και αν εννοούμε βιομηχανία μνημονιακών μέτρων. Οπότε η Τζάκρη, με το νεροπίστολο στο κρόταφο είναι στην σωστή θέση.
@Το ποταμάκι του κυρ Σταύρου στις
προηγούμενες εκλογές πήγε χειρότερα από τον στόχο του αρχηγού. Σε τούτες ακόμα χειρότερα.
Σύμφωνα με τον τσουτσουλομύτη με τέτοια ποσοστά πας σπίτι σου. Αλλά τι είναι και η βουλή; Το σπίτι του λαού για να κοιμούνται οι εκπρόσωποι του.
@Μπορεί τα ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές να αλλάζουν. Μπορεί τα ποσοστά των κομμάτων σε σχέση με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις να είναι από λίγο έως πολύ διαφορετικά. Μπορεί στην βουλή να μπαίνουν 6 κόμματα ή 8 κόμματα. Όλα μπορεί να αλλάξουν, εκτός από ένα.
Το ποσοστό του ΚΚΕ. Μόνο οι νεκροί έχουν τόσο αξιοπρόσεκτη σταθερότητα.
@Τα μαύρα μεσάνυχτα κάτι τσίμπησαν σε αυτές τις εκλογές. Αλλά ευτυχώς, τουλάχιστον ακόμα, είναι σε ποσοστά σύγκρισης με το πασοκ.
@Στο πασοκ πανηγυρίζουν. Μαζί με την δημαρ, τους ψηφοφόρους του Γιωργάκη που επέστρεψαν αφού δεν είναι πρόεδρος ο Μπένι, κάτι ξώφαλτσους… κατάφεραν να υπερβούν εαυτό.
@Αλέξης, ο άνθρωπος που τρώει αρχηγούς, άμεσα ή έμμεσα. Ξεκίνησε από τον Αλαβάνο, μετά τον κυρ Φώτη, τον Σαμαρά, τον Μπένι, τον Μεϊμαράκη….
Ποιος άραγε να έχει σειρά;
 

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: