ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πόθος για το άγνωστο

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


@Στην οικονομική θέση ταξίδεψε ο Αλέξης. Λογικό. Αφού δεν έχουμε λεφτά.
@Η Ζωή έχει σπάσει τα νεύρα όλων στην βουλή. Προς το παρών δεν με χαλάει. Μόνο που υπάρχει ο κίνδυνος να μας προκύψει Σαρτζετάκης με εμμονές στον τύπο.
Αλλά όπως και να το δεις είναι διασκεδαστικό. Να είναι όλοι στα κάγκελα, να φωνάζουν, να τους έχουν σπάσει τα νεύρα και η Ζωή με απόλυτα ήρεμη φωνή να λέει: σύμφωνα με τον κανονισμό και
μπλα μπλα μπλα…
Πιο πολύ εκνευρίζονται από την ήρεμη φωνή παρά από ότι άλλο!!!
@Αν σαν χώρα είχαμε χιούμορ θα στέλναμε για διαπραγμάτευση την Ζωή και τον Αδωνη…. Νομικό οπλοστάσιο και τσιρίδα αντάμα! Σιγά μην άντεχαν.
@Πάμε να κάνουμε έντιμο συμβιβασμό έλεγε ο Παπαδημούλης πριν την συνάντηση Τσίπρα με τους 7 σε παίρνει δεξιά μη το ζορίζεις.
Το κέρδος μας; Αντιλαμβάνεσαι ποιο είναι όταν στον προηγούμενο έντιμο συμβιβασμό στις 20 Φεβρουαρίου αυτό που πήραμε ήταν λέξεις και ασάφειες.
Και αν πάμε από έντιμο συμβιβασμό σε έντιμο συμβιβασμό στο τέλος θα μας μείνει η τελεία.
@Βασικά το θέμα δεν είναι το δάκτυλο του Βαρουφάκη, αλλά ο χρόνος που το έκανε. Ήταν χρόνια πριν. Ενώ  ταιριάζει στο τώρα.
@Η χαρά του σκρατς είναι στο σκρατσάρισμα μας λέει η διαφήμιση…. γιατί αν περιμένεις να χαρείς από τα κέρδη θα αργήσεις ποτέ.
Επίσης μπορείς να χαρείς και με κάτι πολύχρωμες  χάντρες.
Πως δεν το σκέφτηκε η Μέρκελ να μας στείλει μερικές;
@Ο ΟΓΑ Αγρινίου νοίκιασε το 2014 νέο κτίριο καθώς βρήκε φθηνότερο ενοίκιο. Πόσο φθηνότερο;
2,5 ευρώ το μήνα. Δηλαδή 30 ευρώ το χρόνο. Επί 5 χρόνια που είναι το συμβόλαιο 150 ευρώ συνολικά.
Καλή επιλογή δεν είναι; Μικρό το όφελος, αλλά όφελος.
Μόνο που για την μετακόμιση έδωσαν 8000 ευρώ!
 Χμ! Μάλλον ο Χαρβούβελης θα το σκέφτηκε αυτό!  
@Ο Αντωνάκης είπε ότι θα κάνει το παν για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη. Ως αποικία, βεβαίως, βεβαίως.
@Τελικά ο μοναχός έκανε προφητείες για κάθε μέρα ξεχωριστά μέχρι το 2342. Μετά από αυτήν την χρονιά τι θα κάνουμε; Πάλι στους αστρολόγους θα τρέχουμε;
@Αφού έχουμε πρόβλημα ρευστότητας γιατί
πληρώνουμε τα δάνεια; Όταν πεινάει η οικογένεια σου και έχεις μόνο 50 ευρώ αγοράζεις ψωμί και γάλα δεν τα δίνεις στην τράπεζα για το δάνειο των 200 χιλιάδων που αποκλείεται έτσι κι αλλιώς να μπορέσεις να το ξεχρεώσεις….
@Το 61% σύμφωνα με δημοσκόπηση είναι υπέρ του ευρώ. Από αυτούς το 80% έχουν να δουν ευρώ στα χέρια τους μήνες.
Είναι ο πόθος για το άγνωστο.
@337% παραπάνω φόρους πλήρωσαν οι φτωχοί και 9% παραπάνω οι πλούσιοι στα χρόνια των μνημονίων. Μπράβο στους σαμαρομπένηδες, πάντα φιλολαϊκοί…. όχι που θα άφηναν τους πλούσιους να σώσουν αυτοί τις τράπεζες! Έχουμε κούτελο ρε εμείς οι φτωχοί….
@Τελικώς τα λεφτά του ΤΑΙΠΕΔ δεν θα πηγαίνουν όλα σε κοινωνικές ανάγκες αλλά θα καλύπτουν και μέρος του χρέους.
Μπροστά στο χρέος τι είναι η υγεία;
@Καλά αυτός ο Βαρουφάκης δεν μπορεί να γκουγκλάρει την δανειακή σύμβαση; Εντελώς αναλφάβητος είναι στις νέες τεχνολογίες;
@Νέα ελιά ετοιμάζεται. Θα μοιάζει με την δημοκρατική παράταξη με προφίλ ΔΗΜΑΡ. Κορμός θα είναι το πασοκ και εκπρόσωπος ο Ψαριανός.
Η ελπίδα έρχεται… τρέμε Αλέξη.
@Το να μιλήσει ο Τσίπρας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι βεβήλωση το να είναι πρύτανης ο Φορτσάκης είναι πολιτισμός. Όσο είναι ο Μπαλτάκος αριστερός.
@Ο Σουλτς είπε να μην ερμηνεύουμε όπως θέλουμε τις συμφωνίες. Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο αυτός… ή έστω μόνο οι θεσμοί.
  

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα