ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Μια Ελλάδα με κουρτίνες
Ο Πάγκαλος είπε ότι με το σταυρό προτίμησης γέμισε η βουλή με την σάρα και την μάρα. Μου αρέσει ο Πάγκαλος όταν κάνει την αυτοκριτική του.

Ο Αβραμόπουλος είχε γεμίσει την Αθήνα με κάγκελα, ο Αρούλης θα την γεμίσει με κουρτίνες. Τον Νικήτα τον ξέρουμε, άντε να ξηλώσει κανένα πάρκο.

Έχει τόσους πολλούς ψηφοφόρους η Νέα Πασοκρατία που μπορεί να υπάρχουν δυο νεοδημοκράτες υποψήφιοι για τον δήμο Αθηναίων;  Και ένας του ΠΑΣΟΚ;

Μήπως απλά θα είναι μια καλή δικαιολογία; Να, τόσοι στον Άρη, τόσοι στον Νικήτα, 30% αποχή… μια ανάσα από το 15% θα ήμασταν... θα λέει ο Κεδίκογλου.

Φόρος λίπους θα επιβληθεί γιατί το έχουμε παρακάνει. Από τον φόρο θα εξαιρεθούν οι αντιπρόεδροι και όσοι τα έφαγαν μαζί μας.

Ο Σφουγγαράκης θα πάει στο Άγιο Όρος καθώς στο Μαξίμου έχει φασαρία και δεν μπορεί να συνομιλήσει  με το θεό.

Έπεσαν τα σπρεντ. Ευτυχώς δεν χτύπησαν πολύ.

Έκανα αίτηση να κόψω την ΔΕΗ και να βάλω στο σπίτι μου ράσα από έναν παπά. Αν τα ράσα εκτός από τριφασικό ρεύμα έβγαζαν και ψωμί θα την ξεπερνούσαμε πιο εύκολα την κρίση.

Ο καημένος ο Καμίνης  


 

υποστηρίζεται από τον Μπένι και ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, από τον Φώτη και τρεις κόκκινες κορδέλες και από τον Μπίστη (αυτός κολλάει παντού). Τις ψήφους του θα τις μετρήσει παιδάκι νηπιαγωγείου… τα δέκα δάκτυλα εικάζεται ότι θα αρκούν ώστε να μην γίνει λάθος στην καταμέτρηση.


Σατιρική πολιτεία

Πάντως ως ψηφοφόροι δεν έχουμε καθόλου χιούμορ. Αν είχαμε θα ψηφίζαμε όλοι το ΚΚΕ για να το αναγκάζαμε να κυβερνήσει…

Η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου ανέβασε σε ενημερωτικό μπλογκ ένα ΦΕΚ και θέλουν να την δικάσουν με στρατιωτικό νόμο. Γιατί λέει αποκάλυψε στρατιωτικά μυστικά που μπορεί ο καθένας να βρει στο ΦΕΚ που είναι φυσικά δημόσιο έγγραφο στην διάθεση του κάθε πολίτη.

Αν δεν τρελαθούμε με τούτη την κυβέρνηση δεν θα τρελαθούμε ποτέ.

Αστυνομικοί ρωτάνε λέει τι ψηφίζουν οι γονείς. Στην επόμενη τάξη θα περνάνε οι μαθητές που οι γονείς τους ψηφίζουν «εντολή σαμαρά»… Τον έλεγχο θα τον παραλαμβάνουν από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Την ίδια ώρα μαθητές πληροφορούνται από το αστυνομκό τμήμα ότι δεν θα πάρουν μέρος στις πανελλήνιες επειδή έκαναν κατάληψη.

Εισαγγελέας ζήτησε να μην μεταδοθεί ντοκιμαντέρ του Σταύρου Θεοδωράκη στο αγαπημένο κανάλι της προπαγάνδας.

Οι άλλοι ενοχλούνται από τον Μπαλούρδο.

Και  εγώ προσπαθώ να κάνω σάτιρα….

Ένας στους τέσσερις δεν θα πάει διακοπές… αλλά η κυβέρνηση φροντίζει για αυτό. Αύξησε την ανεργία στο 28% οπότε αυτός ο 1 στους 4 θα έχει διακοπές διαρκείας. Μιας ζωής.

Ας δούμε τώρα την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Με «δεν είναι φετίχ το ευρώ» έφτασε στο 27%. Αν ήταν πιο δυναμικός και ριζοσπαστικός θα ήταν και κυβέρνηση. Σιγά – σιγά άρχισε να γίνεται ΔΗΜΑΡ και Νέα Πασοκρατία.

Επειδή για το σύστημα φαντάζει ως η μόνη προοπτική αναχώματος θα γίνει κυβέρνηση για να καταλήξει εκεί που θα είναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ… θα αγωνίζονται και θα κονταροχτυπιούνται πάνω και κάτω από το 3%...

Επειδή ακόμα δεν κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως να δώσει μια ευκαιρία στην αριστερά να κυβερνήσει ή θα συνεχίσει την παράδοση να εναλλάσσεται στην κυβέρνηση η δεξιά με την δεξιά (που εσχάτως έχει μετατραπεί σε ακροδεξιά);

Ο μπουμπούκος στο Χάρβαρντ… Πάλι κοινωνιολογικά πειράματα θα γίνονται…

Κάτι ψιλά χαρίζουν στο Μέγαρο Μουσικής. Επίσης κάτι ψιλά χρωστάν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στις τράπεζες που τις ταΐζουμε εμείς.

Αλλά δεν πειράζει, έχουμε 87 δις πρωτογενές πλεόνασμα. Το μισό θα το ρίξουμε για την σαμαρική ανάπτυξη και το υπόλοιπο θα το δώσουμε φιλοδώρημα στο παιδί που θα μας φέρει την γαλάζια πίτσα του Αντώνη.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: