ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Κατοχική παρέλασηΤην Φώφη έβαλε ο Μπένι για εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Συμβολικά είναι μια καλή επιλογή. Το πετυχημένο έργο της Φώφης είναι ανάλογο με το πετυχημένο έργο του ΠΑΣΟΚ.

Λάθος μου. Το τίποτα της Φώφης δεν μπορεί να συγκριθεί με την καταστροφή της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται με μεγαλύτερα ποσοστά μετά την εκλογή Μπένι.

Ο λαός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα μέτρα Μπένι που τον επιβραβεύει. Ειδικά μετά την πρώτη και τελευταία διαπραγμάτευση που έκανε με την τρόικα το καλοκαίρι δικαίως τον θεωρούμε ως καταλληλότερο.

Είναι εκείνη η διαπραγμάτευση που έφερε την συνήθεια νέων μέτρων ανά εβδομάδα και το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ξαφνικά έχουμε έναν ομαδικό παροξυσμό για τους παράνομους μετανάστες. Και ο προστάτης των πολιτικών αποφάσισε να τους μαζέψει από το κέντρο της Αθήνας για να τους στείλει στην Κοζάνη. Και τους αντιμετωπίζει ως σκουπίδια.

Το μότο του προστάτη των πολιτικών είναι: Μην πετάτε τα σκουπίδια στην Αθήνα, ταχυδρομήστε τα στην Κοζάνη.

Η ΝΔ διαφώνησε με το φορολογικό. Στις επόμενες μέρες, μέχρι τις εκλογές,  η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση θα κάνει που και που κάποια αντιπολιτευτικά διαλλείματα.

 Η κωλοτούμπιος ακροδεξιά θεωρεί

επικίνδυνη την πιο αυθεντική ακροδεξιά. Για την πατρίδα, λέει ο Τσε Καρατζαφέρ. Όπου πατρίδα το κόμμα του που ακολουθεί την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Με την Μέρκελ συναντήθηκε ο Παναγόπουλος, ο πασοκοσυνδικαλιστής. Η Μέρκελ μετά από αυτήν την συνάντηση κατανόησε περισσότερο το δράμα που περνάνε οι έλληνες εργαζόμενοι. Που έχουν για εκπρόσωπο τους τον Παναγόπουλο.

Ελάτε τώρα με τους ελεύθερους σκοπευτές. Μα τι θέλατε να ήταν σκλαβωμένοι; Και μετά πρόκειται για μία παρεξήγηση.

Απλά ήθελαν να δουν την παρέλαση και επειδή τα ΜΑΤ δεν τους άφηναν να την δουν από κάτω την είδαν από την ταράτσα της βουλής.

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από την 1η Απριλίου οι πληρωμές μισθών θα γίνονται μέσω τραπεζών. Θεωρείται και δικαίως η καλύτερη πρωταπριλιάτικη πρόταση.

Γιατί τράπεζες υπάρχουν, στους μισθούς έχουμε ένα μικρό ζητηματάκι.

Μόνοι μας θα μείνουμε πλέον στο μεγάλο φαγοπότι. Ο Πάγκαλος αποσύρεται. Δεν θα άντεχε την αγάπη του λαού προς το άτομο του όπως αυτή θα εκφραζόταν μέσω της κάλπης.

Υπεύθυνο τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή και τον ψαλιδοχέρη Παπακωνσταντίνου θεωρούν οι πολίτες για το μνημόνιο.

Ενώ όλοι αυτοί που το ψήφισαν και το υπηρέτησαν (και το υπηρετούν) είναι αθώες και αδιάβαστες περιστέρες.

Πάμε για νέο ασφαλιστικό. Θα προβλέπει ότι οι εργαζόμενοι θα δίνουν στα ταμεία το φιλοδώρημα που παίρνουν ως μισθό και οι συνταξιούχοι θα δικαιούνται δωρεάν οδηγίες για το πώς θα πάνε στον παράδεισο όπου θα έχουν λυμένα τέτοιου είδους θεματάκια.

Αναρωτιέται κανείς γιατί ο λαός δεν έχει αντιδράσει δυναμικά σε όλο αυτό που γίνεται και δέχεται στωικά τους απανωτούς βιασμούς.

Σου λέει: στο τέλος του 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου, οπότε τι νόημα έχουν οι αγώνες;

Μικρός Φωκίων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλείνεις το κείμενό σου πολύ ωραία και με ένα πολύ ουσιαστικό ερώτημα. Κατά τη γνώμη μου, τα δεχόμαστε όλα αυτά, γιατί είμαστε ίσως ένας λαός Ηλιθίων! Ψηφίζουμε Ηλίθιους, μας κυβερνούν Ηλίθιοι και κατά τα άλλα ο Περιούσιος και Σοφός λαός... Το ξαναλέω και θα το λέω συνεχώς πως σωτηρία δεν υπάρχει, εκτός και αν συμβεί ένα θαύμα ή για όσους ενοχλούνται από τη λέξη θαύμα, ένα τυχαίο γεγονός!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.

http://ideopigi.blogspot.com/2012/03/blog-post_5036.html

mikros fokion είπε...

@πετροβιτσα,
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο... σκετη απογοητευση
@κλειθενη
καλησπερα και σε σενα... νασαι καλα