ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δύο κόμματα σε ένα


Πάμε για εκλογές τον Μάιο. Ξέρουν ότι αν τις αφήσουν για αργότερα δεν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να συνεχίσουν την σωτηρία της χώρας.

Κάποια στιγμή είχε τεθεί η ιδέα για ένα δημοψήφισμα, πολύ πριν από την επίσημη ιδέα του Γιωργάκη, και ο Τσε Πρετεντέρ με τον αδερφό Καψή ήταν έτοιμοι να βγουν από το γυαλί και να μπουν στα σπίτια… είναι δυνατόν, έλεγαν να γίνει δημοψήφισμα χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που μας βολεύει; Τι ανεύθυνα πράγματα είναι αυτά…

Έτσι και με τις εκλογές. Είναι δυνατόν να τις αφήσουν για αργότερα όταν δεν θα είναι σίγουροι ότι τα δύο κόμματα θα μπορέσουν να συγκυβερνήσουν; Κάνε τες τώρα που αυτά τα κόμματα έχουν ακόμα  ψηφοφόρους.

Το ωραίο είναι ότι οι νεοδημοκράτες είναι σε δύσκολη θέση. Θα ψηφίσουν ΝΔ και θα κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ.

Και σταθερή αξία ο Μπένι ο μισθοφάγος. Αντιπρόεδρος επί ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος επί Παπαδήμιου, αντιπρόεδρος επί ΝΔ.

Θα εθιστεί τόσο πολύ σε αυτόν τον ρόλο που ακόμα και αν γίνει πρόεδρος στο απόκομμα του ΠΑΣΟΚ θα διορίσει τον εαυτό του και αντιπρόεδρο του αποκόμματος.
 
Ο σχεδιασμός, όπως


ανερυθρίαστα μας το λένε κατάμουτρα, είναι να συνεχιστεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Και με καβάντζα τον άλλον πυλώνα της μνημονιακής πολιτικής. Του νεοπασόκ του Φώτη του ήπιου και ανύπαρκτου λόγου.

Το 74% θέλει τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή στην φυλακή και οι μισοί τον Κωστάκη τον κουρασμένο.

Δεν φτάνει που μας τα τρώνε τόσα χρόνια να συνεχίσουμε να τους ταΐζουμε. Η σωστή τιμωρία είναι να τους βάλουμε να ζήσουν με το επίδομα ανεργίας για ένα χρόνο και μετά να ζήσουν με αέρα κοπανιστό. Με υποχρέωση σε καταναγκαστικά έργα.

Για να καταλάβετε πως ο χρόνος κρύβει τα εγκλήματα και πόσο εύκολα ξεχνάει ο λαός (το είχε πει και ο επίτιμος και τον επίτιμο να τον ακούτε) ο μεν Γιωργάκης είναι στο 74% των προτιμήσεων για φυλάκιση, ο Κωστάκης στο 49% ενώ ο Κινέζος σημιτάκος μόλις στο 34%.

Να δεις που σε λίγο θα ξεχαστεί ο Σημιτάκος και θα προστεθεί ο Αντωνάκης.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης είπε ότι πρέπει να γίνουν σύντομα οι εκλογές για να εκτονωθούν οι πολίτες.

Πόσο κατάμουτρα πρέπει να μας το πουν ότι μας εμπαίζουν; Εκτονώσου ηλίθιε στην κάλπη και άσε εμάς να συνεχίσουμε το ξεπούλημα κανονικά.

Πως θα το έλεγε ο Μπογιόπουλος; Είναι οι εκλογές ηλίθιε…

Το ΚΚΕ θεωρεί ότι αυτό που έγινε με τις πατάτες αποπροσανατολίζει τους αγρότες από τα πραγματικά τους προβλήματα. Αλήθεια είναι. Άλλο να έχεις απούλητες τις πατάτες και να βλέπεις το πρόβλημα και άλλο να τις έχεις πουλήσει σε τιμές προσιτές.

Το ΚΚΕ είναι ικανό να το ψηφίσει το 90% των πολιτών και να βγάλει ανακοίνωση όπου θα λέει ότι αυτή η πλειοψηφία αποπροσανατολίζει τον λαό καθώς ελπίζοντας σε μια φιλολαϊκή πολιτική ξεχνά το καταστροφικό έργο του καπιταλισμού την ώρα που οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της ευρωλυκοφιλίας υποσκάπτουν το μοναδικό όπλο των εργαζόμενων που είναι η οργανωμένη πορεία με το ΠΑΜΕ στις οδούς που τέμνουν την πλατεία Ομονοίας.

Ο Βορίδης είπε ότι ο Καρατζαφέρης νομίζει ότι είναι ο Ιησούς, ο Λεωνίδας και ο Καίσαρας ταυτόχρονα. Αν πράγματι ισχύει αυτό τότε ο Βορίδης θα πρέπει να κοιτάξει μήπως ο νεανικός ακτιβισμός με τσεκούρια του έχει αφήσει κάποιο κουσούρι…

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι έκανε τόσα χρόνια να το καταλάβει αυτό…

Τον αδικεί πάντως τον κωλοτούμπα ο τσεκουράτος υπουργός. Κάθε φορά παίζει έναν ρόλο.

Μέχρι τώρα γνωρίσαμε μια ακροδεξιά άκρως ελληνική, δηλαδή της πλάκας, όπως είναι αυτή του μέχρι πρότινος συγκυβερνήτη. Δυστυχώς, φοβάμαι, ότι θα αυξηθεί η επιρροή της ακροδεξιάς που δεν αρέσκεται σε φαμφάρες αλλά διψάει για αίμα. Ήδη, στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι ήδη μεγάλα…

Και μιας και πιάσαμε τις δημοσκοπήσεις… ακόμα και σήμερα οι 4 στους 10 είναι μνημονιακοί θεωρώντας ότι αυτή η πολιτική σώζει την χώρα και κατ΄ επέκταση τους πολίτες.

Μόνο όταν μείνουν με ένα αδειανό πουκάμισο θα καταλάβουν τι έχει γίνει…

Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει, αλλά ας το σκεφτούμε λίγο: «Η δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα γιατί δίνεται η δυνατότητα και στους ηλίθιους να αποφασίζουν για την ζωή μου».

Βαρύ αλλά δίκαιο το τέλος για τα ακίνητα, είπε ο Μπένυ ο μισθοφάγος. Το δικό σου τέλος να δεις πόσο βαρύ θα σου πέσει…

Όσο για την δικαιοσύνη… τρέχει από τα μπατζάκια του!

Τέτοιο δίκαιο φορολογικό σύστημα δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα. Όταν εμείς χτίζαμε δίκαιο φορολογικό σύστημα οι Ευρωπαίοι έτρωγαν πετρέλαια (ελληνικά).

Πως πάει το PSI; Μια χαρά και σας χαιρετάει.

Μικρός Φωκίων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρών.

http://ideopigi.blogspot.com/2012/03/blog-post_7735.html

mikros fokion είπε...

καλησπερα -)

Λιακαδα είπε...

Δυο σε ενα! Σαν τα σαμπου με την ενσωματωμενη μαλακτικη κρεμα!No good at all!

Πολιτική σάτιρα