ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τώρα σωθήκαμε


Η τρόικα σε αγαστή συνεργασία με τις δολοφονικές εταιρείες που παριστάνουν τις ελληνικές κυβερνήσεις τα δύο τελευταία χρόνια, βήμα – βήμα, έχουν καταφέρει να μας πετσοκόψουν.

Το ένα πόδι για την πρώτη δόση, το άλλο πόδι για την δεύτερη δόση, το ένα χέρι για την επόμενη και μας έχουν αφήσει απλά ένα κεφάλι με ένα μάτι και ένα αυτί.

Για το νέο μνημόνιο θέλουν με μιας να μας κόψουν το κεφάλι, να μας βγάλουν το έτερο μάτι και να μας τραβήξουν και το αυτί.

Και αίφνης θυμηθήκαμε ότι το τράβηγμα του αυτιού πονάει…
 
Πεδίον δόξης λαμπρό για ήρωες πολιτευτές. Κάτω τα χέρια απ΄το αυτί…

Τα πράγματα φαινόντουσαν εξαρχής που θα πήγαιναν και πόσο ενδιαφέρον είχαν οι δανειστές μας για την σωτηρία της Ελλάδας.

Χεσμένους πατόκορφα μας είχαν και μας έχουν. Το Ευρώ τους θέλουν να σώσουν, τις τράπεζες τους, την ένωση τους, τα κέρδη τους.

Πλέον μας το λένε κατάμουτρα, αλλά πάλι κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Θέλουν να υπάρχει ένας επίτροπος ο οποίος θα παίρνει όλα τα έσοδα του κράτους και με αυτά θα πληρώνει τους τόκους και τα δάνεια.

Και αν περισσέψει κάτι  θα μας το δίνει να πληρώσουμε τα όπλα που θα αγοράζουμε από αυτούς.

Πως λέγετε όλο αυτό το σκηνικό;

Δεν το περίμενα από εσάς να μην ξέρετε. Σωτηρία της χώρας λέγετε.

Έχω μια απορία με τον Αντώνη τον σφουγγαράκη. Υπήρχε περίπτωση να τον έβαλαν στην κυβέρνηση οι τροϊκανοί χωρίς να τον κάνουν συνυπεύθυνο;

Τραβάτε και ας κλαίω, ήταν ο Αντωνάκης. Μέχρι την στιγμή της συγκυβέρνησης ήταν κατά 60% μνημονιακός καθώς αυτό ήταν το ποσοστό νόμων που ψήφιζε. Από εκεί και πέρα το 60% είναι 100%.

Ο αντιεξουσιαστής Γιωργάκης το έλεγε: Θα μας πάρουν με τις πέτρες όλους. Όλους.
Και ο άτιμος τα κατάφερε. Όλοι στο στόχαστρο…

Ήμασταν ανίκανοι να μαζέψουμε τους φόρους ακινήτων για το 2010 γι΄ αυτό μπήκε το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, είπε ο Οικονόμου. Και οι ιδιοκτήτες ακινήτων αντέδρασαν με αποδοκιμασίες.

Αντίδραση Ραταπλάν. Εκείνη την μοιραία Κυριακή μας το είχε πει ακριβώς έτσι ο Μπένι. Αλλά εμείς στον κόσμο μας.

Σε όλα αντίδραση Ραταπλάν. Τι στο διάολο, κερί στα αυτιά και τσιρότο στα μάτια έχουμε;

Ότι μας έχουν κάνει μας το έχουν πει καιρό πριν. Όλα γνωστά είναι. Αλλά εμείς περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να πέσουμε από τα σύννεφα.

Είναι τόσο τραγικά ολοφάνερο το τι θα γίνει και ήταν τόσο τραγικά ολοφάνερο αυτό που έχει γίνει που τελικά αρχίζω και πιστεύω ότι η χώρα αυτή κατοικείται από ομοιώματα ανθρώπων.

Τα οποία μόνο αν κουρδιστούν από τον Πρετεντέρη παίρνουν μπρος.

Είναι φοβερό. Μας έχουν φορέσει αλυσίδες και εμείς χαζεύουμε τα τούρκικα σήριαλ νομίζοντας ότι έχουμε διακοσμητικά βραχιολάκια στα χέρια.

Παράλληλα βλέπουμε ότι καθημερινά έχουμε λιγότερα χρήματα ή και καθόλου και περιμένουμε από τον Αλλάχ να βάλει το χέρι του. Γιατί ο Θεός της Ελλάδας μας βαρέθηκε…

Παγωνιά έρχεται εντός της εβδομάδος στην χώρα. Θα μπούμε στην κατάψυξη και θα μείνουμε εκεί για καμιά 50αριά χρόνια.

Όταν ξεπαγώσουμε θα δούμε μπροστά μας μια άλλη Ελλάδα. Ανύπαρκτη.

Κατά τον Σκανδαλίδη το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι η έλλειψη πολιτικής διεύθυνσης. Λάθος αγαπητέ μου. Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι το ΠΑΣΟΚ.

Και της ΝΔ η ΝΔ.

Παράταση στην υποτιθέμενη κυβέρνηση Παπαδήμιου θέλει να δώσει η τρόικα και να γίνουν οι εκλογές το φθινόπωρο ή το 2013.

Αφήστε το καλύτερα για το 2020, τότε που το χρέος θα είναι στο 120%. Να ψηφίσουμε το ΠΑΣΟΚ για να μας βάλει στο ΔΝΤ ώστε να σώσει την χώρα.

Και μόλις φτάσει το χρέος στο 250% να καλέσει την ΝΔ να συνεχίσουν να μας σώζουν παρεούλα…
 
Μικρός Φωκίων






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα