ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Έρανος για τον Πάγκαλο


Βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε  ότι το υπουργείο του Μπένι δεν στέλνει εκκαθαριστικά γιατί δεν έχουν μελάνι για να τα τυπώσουν. Έτσι εξηγείτε γιατί το χαράτσι των ακινήτων το στέλνουν με την ΔΕΗ. Εκεί έχουν ακόμα μελάνι και χαρτί…

Ο Πάγκαλος δήλωσε ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει το χαράτσι των ακινήτων του. Και αν δεν καταφέρει να πουλήσει κάποιο ακίνητο θα περιμένει τον Μπένι να τον συλλάβει.

Αυτή η κυβέρνηση είναι κορυφαία!!! Ότι και να λέμε, τουλάχιστον μας διασκεδάζει!

Να δω τον Μπένι να τραβάει τον Πάγκαλο για να τον φυλακίσει και ο Πάγκαλος να αντιστέκεται…

Είναι να τον λυπάσαι το αντιπρόεδρο. Βρίσκεται σε απόγνωση. Να φανταστείς τον τελευταίο καιρό λόγω του οικονομικού του αδιεξόδου έχει χάσει 6,5 γραμμάρια από το αριστερό του προγούλι.

Αλλά μην του το πείτε γιατί την απώλεια θα την χρεώσει σε εμάς. Ούτε του Μπένι να το πείτε. Αυτός θα μας το χρεώσει επί δύο.

Μας έσωσαν ξανά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας το χαράτσι για τα ακίνητα. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα να με σώζουν. Δεν μας παρατάν καλύτερα μπας και σωθούμε;

Άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο τον οικονομολόγο Καζάκη να διαβάζει δηλώσεις και προβλέψεις του υπουργού οικονομικών της Αργεντινής του 2001. Ούτε σε ένα «και» δεν διέφεραν από τις δηλώσεις και τις προβλέψεις του Μπένι.

  «Αν η Ελλάδα προχωρήσει σε κούρεμα ή συντεταγμένη χρεοκοπία θα υπάρχουν καταστροφικές συνέπειες για την χώρα». Γιωργάκης Παπανδρέου ο αντιεξουσιαστής πριν από κανένα χρόνο.

Το κούρεμα του  21% του καλοκαιριού και η συντεταγμένη χρεοκοπία που θα ακολουθήσει φτάνοντας το κούρεμα στο 50% ή στο 70% θα είναι μια επιτυχία του Γιωργάκη Παπανδρέου…

 Βούρος. Ένας ηθοποιός που μπορεί να παίξει με επιτυχία τον ρόλο του πρόβατου που γίνεται κότα κάνοντας μια αριστοτεχνική κωλοτούμπα.

Θες να τους σατιρίσεις και αυτοί σε προλαβαίνουν αυτογελοιοποιούμενοι. Ακόμα και αυτήν την χαρά μας την έχουν στερήσει. Οι αλήτες.

Ας δείξουμε λίγη συμπόνια στους κυβερνώντες. Είναι σε έναν δικό τους κόσμο, φτιαγμένο παραδεισένια.

Ο Βενιζέλος, ας πούμε. Ο άνθρωπος πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά του εισοδήματα. Για κάθε μέτρο που ανακοινώνει μας λέει και ένα παράδειγμα με φορολογούμενους των 100000 και άνω.

Σου λέει ο Μπένι. Αν έχεις εισόδημα 100000 να μου φέρεις αποδείξεις 60000. Και χωρίς να υπολογίζουμε στεγαστικά δάνεια, ΔΕΚΟ, ενοίκια, ασφάλειες.

Πόσο δάνειο να έχει ένας τέτοιος φορολογούμενος. Να έχει 20000 το χρόνο; Βάλε και άλλες 10000 τα υπόλοιπα, μας κάνει 30000. Οπότε καταναλώνει τα 60000 αλλού για να κινηθεί και η αγορά και βάζει και στην τράπεζα τις 10000 να έχουν και αυτές λίγη ρευστότητα.

Με ένα μέτρο δηλαδή πολλά οφέλη.

Θα μου πεις ότι υπάρχουν φορολογούμενοι με εισόδημα 12000 ή 8000 ή 5000 ή άνεργοι άνευ εισοδήματος αλλά με ένα σαραβαλάκι ή ένα σπίτι με δάνειο (απλήρωτο) τα οποία είναι τεκμήρια.

Αυτές τις περιπτώσεις ο Μπένι ούτε να τις φανταστεί δεν μπορεί. Γιατί αλλιώς πως θα μπορούσε να ζητήσει 6000 αποδείξεις από κάποιον με 9000 εισόδημα; Όταν τα 5-6 χιλιάρικα πάνε σε ενοίκια ή δόσεις και τα υπόλοιπα στις ΔΕΚΟ, τις εισφορές, τα ασφάλιστρα ακινήτου (μέσω ΔΕΗ) τι να καταναλώσει ο έρμος;

Το πονηρό του κουτοπόνηρου Μπένι θα έχει ως αποτέλεσμα να μας επιβληθεί ένα επιπλέον 10% φορολογίας λόγω λίγων αποδείξεων.

Άρα ένας τυχερός που εργάζεται και αμείβεται με 650 ευρώ, δηλαδή 7800 το χρόνο (σιγά μην έχει και δώρα…) θα πρέπει να πληρώσει 280 ευρώ φόρο εισοδήματος και επειδή μάλλον δεν θα έχει τις κατάλληλες αποδείξεις θα πληρώσει και καμιά 200αριά επιπλέον.

Βέβαια μετά το ομαδικό κράξιμο ο Μπένι είπε ότι θα λαμβάνονται όλα τα έξοδα υπόψιν. Αυτό δεν αλλάζει την ουσία του αρχικού σκεπτικού.

Και ας το δούμε πως θα εξελιχθεί γιατί το ΠΑΣΟΚ όταν παίρνει ένα κακό μέτρο και κάποιος προτείνει ένα άλλο κακό μέτρο ως αντικατάσταση ακολουθεί την σύνθεση. Προσθέτει τα κακά μέτρα απαλείφοντας ότι θετικό στοιχείο μπορεί να υπάρχει στις αρχικές προτάσεις.

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο τούρκογλου ξερει πολυ καλα τι κανει και γιατι.
Ο σκοπος του ειναι να υπηρετει τον διεθνη σιωνισμο.
Οι σιωνιστες θελουν τον ελληνικο λαο πεθαμενο. Τους ενοχλει να υπαρχουν διαφορετικα μυαλα και DNA που υπερεχουν. Δεν ειναι τυχαιο που ξεκινηουν την γενοκτονια στην Ευρώπη απο εμας.