ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Οι βασιλιάδες της πρωταπριλιάς


Σήμερα ήταν η μέρα του Γιωργάκη. Συμμετείχε στην ώρα του πρωθυπουργού και στην μέρα της πρωταπριλιάς.

Αν και εκπαιδευμένος, όπως όλοι οι πολιτικοί εξάλλου, στο να λέει ψέματα η ατάκα του στην βουλή μας εξέπληξε.

Πολλοί θα ήθελαν τον τίτλο του βασιλιά της πρωταπριλιάς αλλά θα μου επιτρέψετε να το δώσω στον Γιωργάκη ο οποίος είπε το πιο πετυχημένο: Οι τιμές στα προϊόντα έχουν πέσει.

Αυτό σε συνδυασμό με την αλματώδη αύξηση των μισθών έχει μετατρέψει την ελληνική εργατική τάξη στην πιο προνομιούχο τάξη της Ευρώπης.

Ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης από την άλλη, μια εξυπνάδα πήγε να πει λέγοντας παράλληλα και μια αλήθεια και έτρεξε πανικόβλητος να την μαζέψει.

Είπε ότι ο Γιωργάκης είναι στον κόσμο του έχοντας γίνει σαν τον προηγούμενο πρωθυπουργό.

Και γιατί το μάζεψε στην συνέχεια; Μέχρι να καταλάβει ο Κωστάκης τι είπε και μέχρι να αποφασίσει να αντιδράσει θα είχε περάσει τόσος χρόνος που ο Αντωνάκης δεν θα ήταν πλέον αρχηγός της ΝΔ.

Εκτός και αν φοβήθηκε την αντίδραση του Αντώναρου.

Ο Π. Οικονόμου, ο οποίος ψήφισε υπέρ του μνημονίου, είπε ότι το μνημόνιο είναι καταστροφικό για το χρέος και πρέπει να το καταγγείλουμε.

Ένα χρόνο πριν ο ίδιος άνθρωπος προφανώς πήγαινε στο νηπιαγωγείο και δεν μπορούσε να κάνει κάποιες προσθέσεις στα νούμερα για να καταλάβει που πάει το πράγμα.

Επίσης ο ίδιος άνθρωπος θα υπερψηφίσει τον επόμενο νόμο που μας επιβάλλει το ΠΑΣΟΚ εν ονόματι του μνημονίου για να συνεχιστεί η οικονομική αφαίμαξη των πολιτών.

Γιατί έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν. Οι πολιτικοί πάσχουν από μια ιδιόμορφη ασθένεια. Ονομάζεται αλτσαχάιμερ της βουλής.

Δηλαδή όταν βρίσκονται εντός της βουλής σε ώρα ψηφοφορίας κάτι συμβαίνει στον εγκέφαλο τους και ξεχνάν τι έλεγαν και τι υποστήριζαν πριν από αυτήν την καταραμένη ώρα.

Οπότε ας είμαστε επιεικείς με τους πολιτικούς και μην τους λέμε ότι είναι όλοι τους Μανώληδες.

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συνολικά κοντά στο 43%. Ένα ποσοστό πολύ μεγάλο σε σχέση με την καταστροφή για την οποία είναι υπεύθυνα τα δύο κόμματα.

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά και να μην είναι. Για να μπορέσει κάποιος να πουλήσει το σπίτι του θα πρέπει πρώτα να αρθεί η υποθήκευση που έχει γίνει μέσω του μνημονίου.

Όταν πριν ένα χρόνο περίπου λέγαμε κάποιοι ότι η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει και απλά μας διατηρούνε στην ζωή για να μας πάρουν τα όργανα μας χαρακτηριζόμασταν από κάποιους ως εχθροί της Ελλάδας.

Τώρα πλέον ακόμα και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια το λένε ανοιχτά. Για να καταλάβετε που βρισκόμαστε.

Ο Γιωργάκης είναι δότης οργάνων. Ήδη έχει δημιουργηθεί λίστα με εκατομμύρια υποψήφιους που θέλουν τον εγκέφαλο του.

Εγκέφαλος τέτοιου στοχαστή δύσκολα βρίσκεται σήμερα.

Δεν θα μας πάρουν άλλα μέτρα. Η οικονομία πάει καλά. Υπάρχει φως στο τούνελ. Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι ορατά.

Και μετά κουραστήκαμε και κλείσαμε το Monopoly.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: