ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο σεμνός και ταπεινός Γιωργάκης

Τελικά, όπως λέει και ο μαρτυριάρης φίλος του Γιωργάκη και πραγματικός πρωθυπουργός, Στρος Καν, την ώρα που ο αντιεξουσιαστής Γιωργάκης μας διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουμε υποτελείς του ΔΝΤ πίεζε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό να μας αναλάβει.

Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση του που το ΔΝΤ μη μπορώντας να την αντέξει μας έδωσε καμιά 25 δις και για να μοιράσει την πίεση μας έβαλε πάνω στο κεφάλι μας άλλα δύο αφεντικά να μας πίνουν το αίμα.

Όπως θα θυμάστε όλοι, όταν τελικώς μπήκαμε στο ΔΝΤ, ο Γιωργάκης και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που τον στηρίζουν έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός είχε μια μεγάλη επιτυχία.

Επιτυχία λοιπόν το καπέλωμα από την τρόικα. Αλλά για να καταλάβετε πόσο υπεράνω είναι ο Γιωργάκης, αντί να υπερηφανεύεται για την πίεση που είχε ασκήσει στον Στρος Καν προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός.

Μια φιλική κουβεντούλα είχαν. Εκεί που μιλούσαν και φιλοσοφούσαν για τις αξίες του σοσιαλισμού και για την προτεραιότητα που δίνει στους αδύνατους είπαν και δυο τρεις κουβέντες για τον δανεισμό της Ελλάδας.

Ο Γιωργάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν επηρεάστηκε από την επιτυχία του, και η σεμνότητα του δεν του επιτρέπει να μας πει τι άλλο έχει σχεδιάσει να μας κάνει.

Η απόσυρση των παλιών αυτοκινήτων ξεκίνησε. Η απόσυρση των παλιοπολιτικών πότε θα ξεκινήσει;

Μετά την αποτυχία της συγχώνευσης Εθνικής και Alpha η κυβέρνηση θα βάλει τα δυνατά της να πετύχει η συγχώνευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΝΤΟΡΑΣ.

Και η συγχώνευση αυτή έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν θα είναι και τόσο αισιόδοξο για την χώρα. Αν ο Γιωργάκης μόνος του έχει καταφέρει να μας προκαλέσει τέτοια καταστροφή φαντάσου αν ενώσουν και όλοι αυτοί τις δυνάμεις τους.

Ούτε καν στον χάρτη δεν θα υπάρχει αυτή η χώρα.

Θυμάστε ποιο θα ήταν το μεγαλύτερο μητροπολιτικό πάρκο; Ναι, ναι… το αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Απλά από το πολύ fast και το ανάλογο fuck αντί για δέντρα θα ξεφυτρώσουν κτίρια. Και για να είναι συνεπής και ο Γιωργάκης με την πράσινη ανάπτυξη θα βάψουν τις πόρτες πράσινες.

Ωρύονται κάποιοι λέγοντας ότι η κυβέρνηση μας έλεγε ψέματα όταν ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχε ούτε καν σκέψη για ΔΝΤ.

Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω. Πρόκειται καθαρά για προβοκάτσια. Πότε, ρωτάω, πότε αυτή η κυβέρνηση πιάστηκε να λέει ψέματα;

Τέτοια αξιοπιστία κυβέρνησης είχαμε να δούμε πριν και από την δημιουργία του ελληνικού κράτους. Για να μην πω πριν την δημιουργία του κόσμου.

Απλά, εμείς ως απαίδευτος λαός, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την λογική της κυβέρνησης.

Η οποία δεν ψεύδεται προς τους πολίτες της χώρας αλλά λέει τα αντίθετα από αυτά που κάνει ή θα κάνει για να αποπροσανατολίσει τις μυστήριες δυνάμεις που θέλουν να καταστρέψουν αυτήν την χώρα.

Είναι απλό λοιπόν. Απλά θα καταλαβαίνουμε τα αντίθετα από αυτά που μας λένε και έτσι θα ξέρουμε ανά πάσα στιγμή την αλήθεια, την οποία και φυσικά δεν θέλει να κρύψει η κυβέρνηση.

Λέει, ας πούμε: Δεν θα μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. Εμείς ας σκεφτούμε το ποσοστό μείωσης.
Ή λέει: Δεν θα πουλήσουμε την Ελλάδα. Εμείς ας σκεφτούμε το τίμημα της πώλησης, την μίζα που θα πάρουν και τα μεσιτικά.

Την Μέρκελ θα δει ο Γιωργάκης στο Βερολίνο. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να μάθει πως είναι να χάνει πάνω από 20% της εκλογικής σου δύναμης.

Αν και ήδη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ κάπου ανάμεσα στο 20% με 21% βρίσκεται….

Το ωραίο είναι ότι πανηγυρίζει η ΝΔ επειδή κλείνει την ψαλίδα. Το ότι μειώνονται και τα δικά της ποσοστά δεν μετράει…

Οι έξι στους δέκα απορρίπτουν τα δύο κόμματα εξουσίας. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι τελικά αν και μειοψηφία στην κοινωνία θα αποκτήσουν πλειοψηφία στην βουλή. Και θα μας κοροϊδεύουν λέγοντας ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τους στηρίζει.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: