ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Παπουτσωμένη δημοκρατία

Μια συντεχνία που αδιαφορεί για τον οποιοδήποτε πολίτη και ενδιαφέρεται μόνο για τα δικά της συμφέροντα είναι η βουλή. Αυτό δεν το λέει κάποιος αναρχικός των Εξαρχείων αλλά ο αντιεξουσιαστής υπουργός Λοβέρδος.
Ασε που πολλές φορές λειτουργεί και ως μαφία. Με τον νόμο της σιωπής να εφαρμόζεται πιστά.
Στην φυλακή θα πηγαίνουν όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο. Κοίτα να δεις που με αυτό το μέτρο όλο και περισσότεροι δεν θα πληρώνουν. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν εχουν δουλειά και δεν θα έχουν και λεφτά, με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν στέγη και τροφή.
Και όσοι δεν πληρώνον διόδια θα τους κυνηγάει η τροχαία, η εφορία, ο Παπακωνσταντίνου, η μάρα, η σάρα και το κακό συναπάντημα.
Μάλιστα θα ήταν ακόμα πιο αποτελεσματικό αν τους γινόταν και κατάσχεση της περιουσίας τους η οποία θα μοιράζεται εξίσου στους κατασκευαστές και στους υπουργούς.
Απαγορεύεται η συνάθροιση των αγροτών. Η απαγόρευση ισχύει και στους καφενέδες;
Δίκιο έχει η κυβέρνηση. Να επεκτείνει το μέτρο της απαγόρευσης σε όλη την Ελλάδα. Γιατί κάθε φορά που συναντιούνται πάνω από δύο πολίτες αρχίζουν να βρίζουν με αποτέλεσμα να έχουν οι ξένοι μια αρνητική εικόνα για την Ελλάδα.
Πως θα πάει μπροστά αυτή η χώρα;
Να παραιτηθεί ο Παπουτσής ζήτησε η ΝΔ. Ας μην ξεχνάμε ότι οι υπουργοί της ΝΔ είχαν δώσει το καλό παράδειγμα.
Οι Έλληνες είναι περισσότερο αισιόδοξοι εφέτος από ότι πέρυσι. Η διαπίστωση ανήκει στον γνωστό κωλοτούμπα Καρατζαφέρη. Τον επόμενο χρόνο θα είμαστε τόσο αισιόδοξοι που θα κάνουμε και εξαγωγές.
Και γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι; Φτάσαμε σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα αδιαφορώντας για τα χρήματα. Και έχουμε όσο χρόνο θέλουμε ως άνεργοι.
Μετανάστες στην Κρήτη τρώνε αδέσποτα σκυλιά. Οι Έλληνες δεν θα πέσουν τόσο χαμηλά. Θα τρώνε μόνο συμπατριώτες. Με πιστοποιητικό καθαρότητας του αίματος.
‘Ενας στους τρεις Ρώσους πιστεύουν ότι η γη δεν γυρίζει. Αλλά γιατί μας κάνει εντύπωση, εδώ ένας στους δύο Ελληνες πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να κυβερνάν την Ελλάδα.
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: