ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Οι στυλοβάτες της Ακρόπολης

Λύσσαξαν από εχθές οι γνωστοί προπαγανδιστές. Οι συμβασιούχοι αμαύρωσαν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Βλέπεις η Ελλάδα έχει καλό όνομα και αυτοί οι άθλιοι με την ενέργεια τους κάνουν κακό στην τουριστική βιομηχανία.

Βέβαια το ίδιο κακό έκαναν στο παρελθόν οι αγρότες, οι φορτηγατζήδες, οι λιμενεργάτες, οι κάθε λογής απεργοί.

Βρείτε μου μία απεργία όπου να μην κατηγορήθηκαν οι απεργοί για το κοινωνικό κακό που προξένησαν και θα γίνω φανατικός οπαδός της απαγόρευσης όλων των απεργιών.

Δεν γίνεται να γίνει μια απεργία και να μην υπάρχει καμιά συνέπεια σε κάποιους πολίτες ή επαγγελματίες.

Ακόμα και η απεργία των δημοσιογράφων έχει τις συνέπειες της. Παθαίνει μπλακ άουτ ο εγκέφαλος μας από την έλλειψη προπαγάνδας.

Η κυβέρνηση όμως που τόσο νοιάζεται για την καλή εικόνα της Ελλάδας έστειλε τα ΜΑΤ στην Ακρόπολη.

Για τον Γιαπωνέζο το έκανε. Γιατί, σίγουρα θα το ακούσατε, υπήρχε ένας κακομοίρης Γιαπωνέζος που ήρθε να δει την Ακρόπολη αλλά την βρήκε κλειστή. Για να τον αποζημιώσει η κυβέρνηση αποφάσισε να του προσφέρει ένα θέαμα με δακρυγόνα και ξύλο.

Τον λυπήθηκα αυτόν τον Γιαπωνέζο. Να φανταστείς ότι ο άνθρωπος όχι μόνο δεν κατάφερε να δει την Ακρόπολη αλλά δυσκολεύτηκε να επιστρέψει και στην πατρίδα του.

Το λεωφορείο άργησε να έρθει, μετά κόλλησε λόγω συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, στην συνέχεια μποτιλιαρίστηκε στην Μεσογείων, και όταν έφτασε επιτέλους στο αεροδρόμιο δεν μπόρεσε να πετάξει γιατί είχαν απεργία οι ελεγκτές.

Κάτι μου λέει ότι θα έχει να λέει τις κρύες νύχτες του χειμώνα μαζί με τον άλλον Γιαπωνέζο που δεν μπορούσε να πλησιάσει το λιμάνι του Πειραιά κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των λιμενεργατών.

Τελικά η Ακρόπολη πως δείχνει καλύτερα; Με ένα πανό του ΠΑΜΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ ή με μια διμοιρία ΜΑΤ;

Να μην γίνονται λοιπόν απεργίες στον ιερό χώρο της Ακρόπολης, στην ιερά οδό που περπατούσε ο Περικλής (στην Πανεπιστημίου), στην ιερή χώρα της Ελλάδας.

Ξεκίνησε η διανομή πετρελαίου αφού η κυβέρνηση τα βρήκε με τους βενζινάδες. Το πρόβλημα βέβαια είναι οι καταναλωτές. Που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν πετρέλαιο.

Ο Φασούλας στηρίζει Δημαρά. Αφού πρώτα τον απέρριψαν από το ΠΑΣΟΚ. Αραχνιασμένες πρακτικές.

Δεν θα συμμορφωθούν οι εστιάτορες με τον νόμο της απαγόρευσης του καπνίσματος. Μάλλον το έχουν απωθημένο να γίνουν πολιτικοί για να έχουν άσυλο.

Ραντεβουδάκια κλείνει ο Καρατζαφέρης για να δημιουργηθεί μια κεντροδεξιά ομοσπονδία. Που θα περιλαμβάνει όλα τα δεξιά κόμματα. Από το ΠΑΣΟΚ ως την Νέα Ντοροκρατία.

Με επίτιμο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Κωστάκη.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: