ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Καταραμένη φτώχεια

Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που συμβαίνει είναι άδικο και δεν το χωράει ανθρώπου νους.

Ο Μανώλης, αγαπητοί μου, ο γνωστός Μανώλης ο κωλοτούμπας, δήλωσε ότι τα φέρνει δύσκολα πέρα καθώς και αυτός και η γυναίκα του που είναι στο δημόσιο (κοίτα έκπληξη) έχουν μείωση των μισθών τους κατά 30%!

Χιλιάδες άνεργοι και συνταξιούχοι έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και δίνουν τον όβολο τους για να μην υποφέρει κατά αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο ένας πρώην υπηρέτης του.
Τελικά είμαστε μεγαλόψυχος λαός. Προσέχουμε τους υπηρέτες μας καλύτερα και από τα αφεντικά μας.

Ο Γιωργάκης ο ταξιδευτής μας είπε ότι το 2013 θα βγούμε από το μνημόνιο. Δεν μας είπε όμως που θα μπούμε.

Κανείς οπαδός του μνημονίου δεν μας έχει πει που στο διάολο θα βρει η Ελλάδα τα επόμενα τρία του 2013 χρόνια τα 110 δις που μας δανείζει η τρόικα και τα 80 δις από παλιότερα δανεικά.
Θα έχουμε άλλο μνημόνιο;

Από αυτήν την ιστορία θα είμαστε τυχεροί αν ξεμπλέξουμε σε 15 χρόνια. Και το πιο πιθανό σενάριο, λέω ο ανθέλληνας, είναι αφού μας τα πάρουν όλα να μας αφήσουν να κηρύξουμε και στάση πληρωμών. Για να έχουν την νομική δυνατότητα να μας πάρουν και αυτά που δεν έχουμε.

Ο Αλογοθωρακισμένος αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση του να ανοίξουν οι λογαριασμοί του.
Δεν το κάνει για τους λόγους που νομίζετε. Απλά αν ανοίξουν οι λογαριασμοί του που τώρα είναι στο σκοτάδι και δουν ξαφνικά το φως μπορεί να τυφλωθούν. Θέλετε να τυφλωθούν οι λογαριασμοί του αξιαγάπητου πρώην υπουργού;

Ο Κωστάκης έχει γενέθλια σήμερα. Θα ήταν ευχής έργο να τον έπαιρνε τηλέφωνο ο επίτιμος για να του ευχηθεί «Καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της πολιτικής σου ζωής και να μην σε βρει καμιά οργή λαού».

Ο Τσουκάτος είπε ότι και τα δύο κόμματα έπαιρναν λεφτά από ιδιώτες. Και μάλιστα πολύ πάνω από το πλαφόν.
Όχι ότι μας είπε κάτι καινούριο. Αλλά είναι από τους λίγους ή ο μόνος που δεν λέει ότι δεν ξέρω από ήρθαν τα λεφτά, εμείς με τις συνδρομές των οπαδών τα βγάζουμε πέρα, έκανε έρανο ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης και μαζέψαμε ένα – δύο χιλιαρικάκια να καλύψουμε τα προεκλογικά μας έξοδα…

Έκπληξη. Ψηφίστηκε ο Καρχιμάκης για γραμματέας στο ΠΑΣΟΚ. Για φαντάσου να μην ψηφιζόταν. Ο ένας και μοναδικός υποψήφιος.

Δεν θα κληθούν πρώην πρωθυπουργοί για την Siemens. Σωστό μέτρο. Θεωρούμε εκ των προτέρων ανίκανους τους πρώην πρωθυπουργούς να έχουν γνώση ή άποψη για το φαγοπότι της Siemens.
Εξάλλου τα χρήματα δεν έχουν μυρωδιά. Μπορεί από αυτές τις μίζες να κυκλοφορούσαν εντός των γραφείων τους αλλά οι ίδιοι δεν μυρίστηκαν τίποτα.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: