ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Επάγγελμα: Τέκνο πολιτικού

Τι επαγγελματικός προσανατολισμός και κουραφέξαλα. Μία είναι η δουλειά. Να είσαι παιδί πολιτικού. Ή έστω συγγενής, φίλος και κουμπάρος.

Εξασφαλισμένη δουλειά στο δημόσιο, καλοπληρωμένη και με δώρο το επίδομα σαμπάνιας. Για να μπορούν να πίνουν στην υγειά των κορόιδων.

Το ωραίο είναι ότι όλοι όσοι μπήκαν στην διαδικασία να καταγγείλουν τους συναδέλφους τους για την πρόσληψη των παιδιών τους είχαν και αυτοί διορίσει τα δικά τους παιδιά.

Αναζητείται πολιτικός ο οποίος δεν έχει βολέψει τα παιδιά του.
Και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που τις καταγγελίες την έκαναν πολιτικοί που είχαν κάνει ακριβώς αυτά που κατήγγειλαν. Δεν βρέθηκε ούτε ένας που να μην έχει διορίσει κάποιον δικό του.

Αλλά όπως λένε κάτι Χατζηγάκηδες και κάτι Πάγκαλοι τα παιδιά τους με νόμιμο τρόπο διορίστηκαν. Α ρε Βουλγαράκη γίγαντα!

48 ώρες χρειάστηκαν για να προσληφθούν οι 270 στην Αγρογή. Και μετά λέμε ότι στην Ελλάδα όλα πάνε αργά και ότι δεν δουλεύει τίποτα.

Ο Χατζηγάκης μάλιστα έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Οι ψηφοφόροι του, είπε, ότι του κάνουν παράπονα επειδή διόρισε λίγους. Πες μου τον ψηφοφόρο σου να σου πω τι πολιτικός είσαι.

Χατζηγάκια μ΄ Παγκαλάκια μ΄ σεις τρώτε και πίνεται και εμάς μας τρώει το ΔΝΤ…
Αδέρφια δεν έχει ελπίδα ετούτη η χώρα. Μία λύση υπάρχει. Να γκρεμίσουμε τα πάντα, να διώξουμε όλους τους πολίτες και τους πολιτικούς από την χώρα και να ξαναχτιστεί από την αρχή.

Όλα τα άλλα μέτρα είναι καταδικασμένα να αποτύχουν.

Το μόνο που δεν μας είπε ο Πάγκαλος είναι ότι για τον διορισμό της κόρης του η ευθύνη είναι του ΚΚΕ.

Έχει ένα κόλλημα με το ΚΚΕ ο κύριος αντιπρόεδρος. Μάλλον στα νιάτα του θα ήθελε να κάνει καριέρα στο κόμμα αλλά δεν τα κατάφερε και του έμεινε απωθημένο.

Και για να ξέρουμε τους πραγματικούς υπεύθυνους για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα να σας πληροφορήσω ότι στην διάρκεια διακυβέρνησης από την ΝΔ την ευθύνη την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην διάρκεια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ την ευθύνη την έχει το ΚΚΕ.

Μια χαρά τα πάμε, μας είπε ο Παπακωνσταντίνου. Μόνο στα έσοδα έχουμε μια απόκλιση.

Αλλά τι τα θέλουμε τα έσοδα. Άντε να καταργήσουμε τελείως τους μισθούς να καταφέρουμε να τα βγάλουμε πέρα.

Ο Ρέππας τα χώνει στον Παπακωνσταντίνου για να μην ιδιωτικοποιήσει την ΕΘΕΛ.
Και είπε ότι δεν πρέπει να κουνάνε το δάκτυλο στους πολίτες γιατί αυτοί θα τους απαντήσουν με μούντζες.

Έχει χάσει κάποια επεισόδια. Οι μούντζες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Υπομονή αδέρφια. Θα γίνει κυβέρνηση η ΝΔ και τότε θα λυθούν όλα τα προβλήματα μας. Ας δώσουμε και σε αυτό το κόμμα μια ευκαιρία να κυβερνήσει. Για να δούμε ότι υπάρχει και μια άλλη πολιτική.

Η ΝΔ πρέπει να έχει πολλούς άξιους. Φαίνεται και από τον αριθμό των συγγενών και φίλων που αξιοκρατικά πήραν θέσεις στο δημόσιο.

Θα ψηφιστεί και το ασφαλιστικό. Ο στόχος είναι να μπορεί να είναι βιώσιμο για τα επόμενα χρόνια. Και πράγματι το ασφαλιστικό θα ζήσει. Οι συνταξιούχοι δεν θα ζήσουν.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: