ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Υπάλληλος με μισθό υπουργού


Συνεχίζει την σοσιαλιστική και φιλολαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Σειρά είχε το ασφαλιστικό.

Με κοινωνική ευαισθησία θα μας έχει 40 χρόνια στην δουλειά ώστε να πεθάνουμε χωρίς ψυχολογικά προβλήματα. Και εξηγώ…

Πολλοί άνθρωποι όταν βγαίνουν στην σύνταξη αισθάνονται πως έχασαν ξαφνικά την ζωή τους. Δεν ξέρουν τι να κάνουν με τόσο ελεύθερο χρόνο. Τους λείπουν οι πρώην συνάδελφοι. Η ζωή τους πλέον είναι ένα μαρτύριο.

Οπότε η ευαίσθητη κοινωνικά κυβέρνηση μας αποφάσισε ότι για να βγούμε στην σύνταξη και να παίρνουμε και τα χρήματα που θα μας χρειάζονται για να αγοράσουμε τα φάρμακα θα πρέπει να έχουμε ένσημα 40 ετών εργασίας.

Προωθώντας μάλιστα την ελαστικοποιημένη εργασία και λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά ποσοστά ανεργίας η τύχη μας είναι απίστευτη! Θα έχουμε την χαρά να πεθάνουμε εν ώρα εργασίας.

Αλλά μην ανησυχείτε. Τα μέτρα είναι προσωρινά. Όταν η Ελλάδα ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα οι αδικίες αυτές θα πάψουν να υπάρχουν. Λίγη υπομονή για κάποιες εκατονταετίες και όλα θα διορθωθούν (αν και μόνο ο Μητσοτάκης θα έχει την χαρά να δει ζωντανός την νέα καλή εποχή της Ελλάδας).

Όσοι γκρινιάζετε για τα μέτρα της κυβέρνησης είστε αχάριστοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε την δύσκολη θέση των πολιτικών.

Όπως είπε η Λούκα Κατσέλη στην οικογένεια της με δύο πολιτικούς θα υπάρχει απώλεια εισοδήματος 25.000 ευρώ.

Οπότε εμείς που χάνουμε μόνο 3 – 4 χιλιάρικα ας μην το κάνουμε θέμα.

Ο Αλογοδεντοβουλώνει είπε ότι το 2007 είχε προτείνει στον τότε καταλληλότερο να πάρει μέτρα για να σωθεί η οικονομία.

Να σας θυμίσω ότι αυτή ήταν η εποχή που η κυβέρνηση είχε κάνει πρόωρες εκλογές λέγοντας μας ότι είχε θωρακιστεί η οικονομία και θα ψηφίζονταν ο πρώτος πλεονασματικός προϋπολογισμός.

Άρα ο Αλογοσκούφης είναι ψεύτης στα σίγουρα. Είτε έλεγε ψέματα το 2007 είτε λέει τώρα. Το λέω ξανά μπας και το καταλάβει τι του λέω για να μου κάνει μήνυση. Είναι ψεύτης.

Η κόρη του Μητσοτάκη πάλι μας λέει ότι ήξερε τα χάλια της οικονομίας το έλεγε στον Κωστάκη αλλά δεν το είπε δημόσια για να μην πέσει η κυβέρνηση.

Δηλαδή προτίμησε την κρίση της Ελλάδας παρά την κρίση της ΝΔ. Όταν κάνει κόμμα να μην ξεχάσουμε να την ψηφίσουμε. Με τόσο ενδιαφέρον για το καλό της πατρίδας και των πολιτών είναι κρίμα να μην κυβερνήσει.

Εδώ θα μου πεις κάνει ότι κυβερνάει ο Γιωργάκης και ίσως στο μέλλον δούμε και τον Σφουγγαράκη...

Ο Παπακωνστατνίνου ομολόγησε ότι πλέον δεν είναι υπουργός αλλά απλός υπάλληλος που εκτελεί εντολές.

Είπε σε συνέντευξη του απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει μια κόκκινη γραμμή στα μέτρα «Συζητώντας με την τρόικα την ίδια ερώτηση τους έκανα και εγώ. Συγγνώμη τους είπα, αλλά εσείς δεν μου είπατε ότι τα μέτρα που είχαμε ανακοινώσει το Μάρτιο ήταν αρκετά; Και μου απάντησαν ότι είχα δίκιο αλλά αυτό ίσχυε για 2 βδομάδες πριν».

Δηλαδή ο υπάλληλος ρώτησε τα αφεντικά (διευκρινιστικά) και τα αφεντικά του είπαν ότι άλλαξαν την απόφαση τους.

Σαν πολλά λεφτά δεν παίρνει για υπάλληλος; Υπάλληλος με μισθό υπουργού;
Αλλά θα μου πεις ότι ο άλλος υπάλληλος παίρνει μισθό πρωθυπουργού.

Από υπηρέτες του λαού, υπάλληλοι του Δουνουτού.

Ο Σαχινίδης δήλωσε ότι από τον Οκτώβριο ήξεραν ότι η μόνη εναλλακτική ήταν το ΔΝΤ… Πασοκιές.

Ο Ρουσόπουλος επιμένει ότι δεν είχε καμιά σχέση με τις ανταλλαγές Βατοπεδίου. Τον πιστέψαμε.

Ούτε υπάρχει και κανείς άλλος που να έχει σχέση με τις ανταλλαγές. Προβοκάτσια του διαόλου ήταν.

Δυο χρόνια θα χρειαστούν για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των αγορών η Ελλάδα. Αρκετός χρόνος για μια πτώχευση.

Θα μιλήσει λένε ο κουρασμένος. Τόσα χρόνια περιμένουν την παρέμβαση του, ακόμα δεν κουράστηκαν; Αλλά αν αποφασίσει να μιλήσει θα τα πει όλα με το όνομα τους. Θα μας εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια γιατί φέτος η Μπάρτσα δεν παίζει στο τελικό.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: