ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Ομόλογα προς ανακύκλωση


Πάνω από τις 1000 μονάδες έφτασαν τα spread. Μάλλον μας κάνουν πλάκα. Μας συμφέρει να βγάλουμε πιστωτική κάρτα παρά να δανειστούμε από τις αγορές.

Και τι στο διάολο θα κάνουν οι αγορές στην Ελλάδα αφού δεν θα έχουμε σάλιο για να αγοράζουμε;

Ακόμα και ο ΣΕΒ διαφωνεί με την περικοπή δύο μισθών. Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι αν μειώσεις κατά 20% το εισόδημα των μισθωτών η αγορά θα βαρέσει κανόνι.

Γιατί ο 13ο μισθός μαζί με τον 14ο μισθό, το πάγωμα των αυξήσεων των μισθών και ο πληθωρισμός κάπου στο 20% βγάζουν το νούμερο. Της πραγματικής αγοραστικής δύναμης.

Το δύναμης μη το δένετε και κόμπο. Αδυναμίας είναι το σωστό.

Σκουπίδια είναι πλέον τα ελληνικά ομόλογα. Το κακό είναι ότι στην ανακύκλωση εκτός από τα ομόλογα θα πάνε και τους Έλληνες πολίτες.

Όχι όλους βέβαια. Πάντα κάποιοι γλιτώνουν… Τα λαμόγια!

Ευτυχώς που υπάρχει και η ΝΔ και ξεφεύγουμε λιγάκι από το ομαδικό ψυχοπλάκωμα που μας έχει βρει με το ΔΝΤ και τα συνεταιράκια του.

Διέγραψαν το πιο γλυκό κομμάτι του εαυτού τους. Τον Παυλίδη.

Πάει ένα βαρίδι. Αν και εδώ που τα λέμε το να πηγαίνουν απλά στο σπίτι τους είναι ένα αίτημα παρωχημένο.

Άσε που έχουν αρχίσει διάφοροι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να λένε «συγγνώμη στον ελληνικό λαό» για την κατάσταση που μας έχουν φέρει.
Δεν θέλουμε την συγγνώμη σας. Τα λεφτά θέλουμε.

Ξεκίνησαν οι φήμες για πρόωρες εκλογές που θα γίνουν μαζί με τις δημοτικές.
Οι ψηφοφόροι για άλλη μια φορά θα είναι σε δίλλημα ανάμεσα σε δύο υποψήφιους. Το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

Νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα θα μας πάρει ο Παπακωνσταντίνου. Αυτά δεν είναι μέτρα. Είναι χιλιόμετρα.

Συμβουλές δίνει ο Αλογομαςκατέστρεψε και ο Παπαντωνίου για το πώς θα βγούμε από την κρίση. Βέβαια οι ίδιοι έχουν ειδικευτεί σε άλλον τομέα.

Πώς να δημιουργηθεί η κρίση.

Σε δημοσκόπηση που έγινε 1 στους 3 πιστεύει ότι από την κρίση μπορεί να μας βγάλει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ- ΛΑΟΣ.

Δηλαδή να οδηγήσουν το κοπάδι οι συνασπισμένοι λύκοι.

Κοίτα να δεις που τελικά δεν θα τον γλυτώσουμε τον Βγενό. Θα αγοράσει την προβληματική Ελλάδα και θα την συγχωνεύσει με την Πορτογαλία και το πακέτο θα το πουλήσει στην Γερμανία.

Τώρα που έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα η κυβέρνηση αποφάσισε να παγώσει τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς για καμιά πενταετία…

Και μετά ξύπνησα.

Κωνσταντίνος Καραμανλής, Γιώργος Ράλλης. Κώστας Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Γιώργος Καρατζαφέρης….
Μήπως να απαγορευτεί να ασχολούνται με τα κοινά όσοι λέγονται Κώστας και Γιώργος;

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπέρα καλέ μου mikro-fokion .Ανταποκρινόμενη στην αγγελία σου έχω να σου προτείνω να αναζητήσης εργασία στις εταιρείες ερευνών και δημοσκοπήσεων.Είναι πολλές,κάποια θα βρείς.Επίσης εκεί θα μάθης πως βγαίνουν αυτά τα ποτελέσματα.Σου εύχομαι καλή τύχη.