ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Δίνει τον μισθό του ο Νικήτας


Έλληνες, η οικονομία της χώρας σώθηκε. Το ποσό που έλειπε για να ξεχρεώσουμε αποφάσισε να το δώσει ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Ο μισθός του Απριλίου θα κατατεθεί στον Λογαριασμό Αλληλεγγύης.

Εντάξει, έχει έναν συμβολισμό η πράξη του, πως όλοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια να μην χρεωκοπήσουμε. Μόνο που κάποιοι συμμετείχαν, συμμετέχουν και θα συμμετέχουν πολύ πάνω από τις δυνάμεις τους ενώ κάποιοι άλλοι συμμετέχουν ελάχιστα ή συμβολικά. Και υπάρχουν φυσικά και αυτοί που δεν συμμετέχουν καθόλου.

Αυτός ο λογαριασμός Αλληλεγγύης, δεν ξέρω γιατί, αλλά σαν λογαριασμός προπαγάνδας και ξεκαρφώματος μου κάνει. Αν πραγματικά όλοι αυτοί ήθελαν να συμμετέχουν στην διάσωση της Ελλάδας θα το έκαναν λίγο διαφορετικά. Και σε μια μόνιμη βάση.

Και κάποιοι από αυτούς αν είχαν λίγο τσίπα θα εξαφανιζόντουσαν οικειοθελώς από την πολιτική σκηνή.

Άσε που ως καχύποπτος και μικρόψυχος που είμαι σκέφτομαι ότι ίσως κάποιοι να έχουν υπολογίσει ακριβώς σε πόσες ψήφους αναλογεί ένας μισθός. Δεν το λέω για τον Κακλαμάνη. Γενικά το λέω.
Μικρός Φωκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα