ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Όχι και κομμουνιστής ο Γιωργάκης


Αν δεν υπήρχε ο μηχανισμός στήριξης θα πηγαίναμε σούμπιτο στο ΔΝΤ είπε ο Γιωργάκης. Ενώ τώρα δεν πάμε εμείς στο ΔΝΤ αλλά έρχεται το ΔΝΤ σε εμάς.

Η χώρα θα βγει πιο ισχυρή από την κρίση, μας λένε προσπαθώντας να μας χρυσώσουν το χάπι της χρεοκοπίας μας.
Η αλήθεια είναι ότι η κρίση θα βγει πιο ισχυρή από την χώρα.

Τελικά είχαμε δίχτυ ασφαλείας. Μόνο που κατά λάθος μπλεχτήκαμε στο δίκτυ και βουλιάξαμε μαζί του.

Ο Γιωργάκης μας είπε ότι νιώθει πιο σοσιαλιστής με αυτά τα μέτρα που μας έχει πάρει και θα μας πάρει. Ελπίζω να μην θελήσει να γίνει και κομμουνιστής. Μόνο οι τραπεζίτες θα επιβιώσουν σε τούτη τη χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ το είχε υποσχεθεί. Επί των ημερών του θα δούμε μια άλλη Ελλάδα. Και θα την δούμε. Θα είναι η Ελλάδα του ΔΝΤ. Δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ που δεν του ζητήσαμε να μας εξηγήσει στο πως θα είναι αυτή η άλλη Ελλάδα.

Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε από την κρίση είναι να υπάρξει ανάπτυξη. Αυτό λένε οι οικονομολόγοι. Οι ίδιοι λένε ότι όπου έβαλε το πόδι του το ΔΝΤ υπήρξε ύφεση και όχι ανάπτυξη. Και για να βγει η Ελλάδα από την κρίση φέρνουν το ΔΝΤ…

Και εμείς θα εμπιστευτούμε τους οικονομολόγους…

Σε cd βρέθηκε η λίστα με τους στόχους της κυβέρνησης. Τουλάχιστον 8 εκατομμύρια Έλληνες συνεχίζουν να κινδυνεύουν καθώς η σοσιαλιστική κυβέρνηση δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Φήμες λένε ότι τα μέλη της κρύβονται στην γιάφκα του ΔΝΤ.

Μας έχουν κάνει τόση πλύση εγκεφάλου τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια που πολλοί θεωρούν ότι είναι θετικό για την χώρα να κυβερνιέται από το ΔΝΤ.

Αλλά κάπου υπάρχει και ένα δίκιο. Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα όσοι κυβέρνησαν το μόνο καλό που έκαναν ήταν προς τους εαυτούς τους και τους κολλητούς τους. Εξαίρεση ο Καποδίστριας.

Όταν λοιπόν έχεις δει τόσους πολιτικούς να έχουν κάνει άπειρα εγκλήματα εις βάρος της χώρας σκέφτεσαι ότι ίσως χρειάζεται να αναλάβει ένας ξένος.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι με το ΔΝΤ δεν θα πληρώσουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε όσοι έτρωγαν στην υγειά των κορόιδων. Θα πληρώσουν και μάλιστα ακριβά τα ίδια τα κορόιδα.

Πήραν την ναυτιλία από την Κατσέλη και την έδωσαν στον Χρυσοχοΐδη. Μάλλον ήταν το μπόνους για την προσφορά του…
Εδώ που τα λέμε, μάλλον ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να αναλάβει όλα τα υπουργεία. Τώρα με το ΔΝΤ ένας προστάτης για τον πολίτη θα είναι χρήσιμος…

52 εκατομμύρια που ήταν σε ξεχασμένους λογαριασμούς βρήκε το υπουργείο Οικονομικών. Φαντάσου πόσο σοβαρά έκαναν την δουλειά τους τόσα χρόνια που κανείς δεν τα είχε βρει μέχρι σήμερα.

ΔΝΤ, το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη.

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιθαγενής
Δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν:

-ή ο πρωθυπουργός δεν ξέρει σημάδι
-ή το πιστόλι είχε άσφαιρα

Γιατί με τόσους θριαμβευτικούς πυροβολισμούς ή αστοχούμε ή οι ξένοι κουφάθηκαν και δεν ακούν…

ΥΓ

…δεν καταλαβαίνω γιατί αφενός ορισμένοι δυσανασχετούν με το ΔΝΤ (…ας αντιληφθούν ότι με το επίπεδο ηγεσίας που έχουμε μόνο η λειτουργία της κυβέρνησης ως εντολοδόχων και διεκπεραιωτών …μας σώζει) αφετέρου εμείς δεν τους λέγαμε ότι θα πάμε; ….εεεε μας στείλανε να ησυχάσουν (…μου θυμίζει τον ψεύτη βοσκό:φωνάξαμε τόσες φορές “λύκος λύκος” που στο τέλος μας άφησαν στους λύκους…)