ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Μεγάλη γιορτή σήμερα. Είναι το αγίου Κωνσταντίνου του Κουρασμένου. Σε πολλές περιοχές της χώρας μας τον λένε Κωνσταντίνος Ο Μιζοφοράκος ή Κωνσταντίνος ο Κουκουλοποιός. Ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του είναι ο πολλαπλασιασμός σκανδάλων. Μαρτυρίες της εποχής του αναφέρουν ότι ένα σκάνδαλο έπιανε στα χέρια του δέκα γεννιόταν. Το δεύτερο μεγάλο θαύμα είναι ότι κατάφερε έναν πολιτικό που τον λοιδορούσε ακόμα και ο Πρετεντέρης να τον αναστήσει και από Γιωργάκης ο Ποδηλάτης να γίνει Γιωργάκης ο Καταλληλότερος. Ο λαός τον τιμά συνεχώς κατεβάζοντας καντήλια.
Υγ Ο Μιζοφοράκος παριστάνει τον άρρωστο για να μην συλληφθεί. Τελικά η απαγγελία κατηγορίας σε κάποιους ανθρώπους τους προκαλεί ασθένειες. Ενεργοποιεί τον ιό της μίζας
Υγ2 Άλλο ένα γαλαζοπράσινο σκάνδαλο, αυτό του ΟΣΕ, βρέθηκε στις ράγες των τρένων…
Υγ3 Παπαγάλοι σε διαφημιστικό (λέμε τώρα) σποτ… λες και δεν έφταναν τα λογής παπαγαλάκια των ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα