ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Το ωχ της ημέρας!

Όλοι περίμεναν από τον καταλληλότερο - υπευθυνότερο και φευγάτο να κάνει μια δήλωση παραμονής στην θέση του αλλά αυτός βαριόταν. Που να μαθαίνει τώρα νέους λόγους. Έκανε πέντε χρόνια να μάθει τον προηγούμενο (αλλά έχει ορθοφωνία).
υγ Η Θεοδώρα Μπακογιάννη - Κούβελου - Μητσοτάκη συνέφαγε με τον Γεώργιο - Ακούω -Ότι - Θέλω - Με αυθαίρετο - Σουφλιά με κύριο γεύμα νταβαντζοκουβέντες του Μπαϊρακτάρη συνοδευόμενο με βαρεμένο καταλληλότερο
υγ2 Ο Καραμανλής είναι αναντικατάστατος. Μετά από αυτόν το χάος. Η άλλη ονομασία του χάους είναι Ντόρα. Έτσι ερμηνεύεται και το "Καραμανλής ή χάος" που είχε πει ο τρισμέγιστος Στυλιανίδης.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Τελικά το έχουν οι Καραμανλήδες. Ο θείος έβαζε τα δέντρα να ψηφίζουν και ο ανηψιός βάζει τους νεκρούς να πληρώνουν φόρους. Θα ήθελα να ξέρω ποιος ηλίθιος έκανε χιούμορ λέγοντας ότι η κυβέρνηση αυτή είναι ικανή να φορολογήσει μέχρι και τους νεκρούς! Μην ξαναμιλήσει παρακαλώ! Αφού εξαντλήσαμε τους ανθρώπους Ζώντες και Νεκρούς ήρθε η ώρα να φορολογηθούν τα ζώα (σίγουρα θα εξαιρέσουν τις ομάδες με 300 μέλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα