ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Προβλέψεις εποχής ανατροπών

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Έγιναν οι εθνικές εκλογές και το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτο κόμμα χωρίς όμως αυτοδυναμία. Ο Βενιζέλος πήγε στο Ζάππειο και στην συνέχεια στον Παπούλια για να τον ορκίσει πρωθυπουργό λέγοντας ότι «είμαι εδώ». Μετά την αποτυχία σχηματισμού της κυβέρνησης ορίστηκαν νέες εκλογές. Ο Πάγκαλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ την ΝΔ, το ΚΚΕ το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι είναι δεκανίκι του Τσίπρα, η ΝΔ την δικαιοσύνη και οι οικολόγοι τους κυνηγούς. Βγήκαν τα πορίσματα για τα αμέτρητα σκάνδαλα το οποίο ήταν πανομοιότυπο και έγραφε: «έπειτα από το άπλετο φως σε συνάρτηση με το μαχαίρι που μπήκε στο κόκαλο, την διεθνή οικονομική ύφεση και την υπονόμευση των αμερικάνων η δικαιοσύνη μίλησε. Όλοι οι φερόμενοι ως κύριοι, ευσεβείς νόμιμοι άρα ηθικοί, αποδίδονται στην κοινωνία ως λευκές περιστέρες που κάθονται στο κεφάλι του Καρατζαφέρη. Στην παρέλαση συμμετέχουν για πρώτη φορά τα τιμημένα σώματα ζαρντινιέρας και δεκάδες εξοστρακισμένες σφαίρες.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Έντονες διαβουλεύσεις στα κόμματα για τις εκλογές. Ο Κωστάκης γίνεται επίτιμος πρόεδρος στην λέσχη φίλων των dvd και τον αποχωρεί ο επίτιμος δρακουμέλ, η Ντόρα γίνεται πρόεδρος στην ΝΔ, ο Τατούλης γίνεται Μάνος, ο Βενιζέλος πάει στο Ζάππειο, ο Γιωργάκης κάνει μια νέα αρχή, ο Αλαβάνος μετά την ανανέωση με τον Τσίπρα επαναφέρει τον Λεωνίδα Κύρκο, το ΛΑΟΣ βάζει τον Γεωργιάδη να μιλάει συνεχώς και το ΚΚΕ συνεχίζει με την Παπαρήγα. Στην επέτειο της 17 Νοέμβρη τα ΜΑΤ κάνουν κατάληψη στο Πολυτεχνείο με τους αναρχικούς να ζητούν από τον εισαγγελέα να τους δώσει την άδεια να καταλύσουν το άσυλο. Ο Κωστάκης στην τελετή παράδοσης λέει ότι τώρα κατάλαβε ότι τόσο καιρό ήταν πρωθυπουργός και πως τον είχαν παραπλανήσει οι συνεργάτες του λέγοντας του ότι ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Μεγάλη ανατροπή στις εκλογές. Κυβέρνηση γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και βάζει κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Πρετεντέρη. Υπουργός παιδείας γίνεται η Γιαννάκου, Δημόσιας Τάξης ο Πολύδωρας, ενώ προσφέρει το νεοσυσταθέν υπουργείο παιχνιδιών στον Κωστάκη και τον Γιωργάκη. Η Παπαρήγα αναλαμβάνει το υπουργείο συκοφάντησης και ο Καρατζαφέρης γίνεται βοηθός – κηπουρός του Νικοπολίδη. Ο Πάγκαλος αναλαμβάνει το επίσης νεοσυσταθέν υπουργείο οινοποσίας και μπουρδολογίας. Ο Βενιζέλος πάει στο Ζάππειο, ο Αβραμόπουλος κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι θα προσλάβει 15000 νοσηλευτές, η Αυριανή βάζει υπότιτλο ως η εφημερίδα που γκρέμισε τον δικομματισμό, ο Εφραίμ αναζητάει νέο πνευματικό τέκνο, η Ζήμενς δίνει τηλέφωνα στους Πακιστανούς, τα δομημένα ομόλογα ανοίγουν αναψυκτήριο και ο Άγιος Βασίλης αδυνατίζει…
Καλή χρονιά συμπλογκίτες και αναγνώστες μου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι φοβαμαι οτι θα βγεις αληθινος σε παραπολλα απο αυτα που γραφεις;;;
Χρονια πολλα και καλη χρονια Τεραστιε Φωκιωνα!!!

mikros fokion είπε...

@ασημωνη
καλη χρονια και σε σενα και την οικογενεια σου φιλτατε συμπλογκιτη!

Πολιτική σάτιρα