ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Το ακριβότερο κιτς, το καμάρι μας


Ο γιος της Ντόρας, ανιψιός του Κυριάκου της οικογένειας, άντρας της θιγμένης Σίας απέδειξε γρήγορα γρήγορα ότι είναι άξιο τέκνο μιας οικογένειας όπου ο παππούς εν καιρώ κατοχής έτρωγε 3 φασολάδες όταν  οι υπόλοιποι Έλληνες δεν έβρισκαν ούτε μία.

Αν δεν είχα σε μεγάλη εκτίμηση την οικογένεια θα έλεγα ότι το γούστο για τα παγκάκια και τις ζαρντινιέρες είναι της κυρίας Πατούλη.


Πέσαμε όλοι να φάμε τον Μπακογιάννη. Υπερτιμολογήσεις λέει;

Είναι από μέταλλο κύριοι. Καλόγουστο μέταλλο με πτυχία και αριστεία, δεν είναι από αυτά που παίρνουν οι συριζομαδούροι.

Ψευτοπιπεριά με 350 ευρώ όταν η ακροιβότερη στην αγορά κάνει 40 ευρώ. Αλλά αυτή η ψευτοπιπεριά κάνει ψευτοπιπερίτσες. Και θα μαζεύουμε τις ψευτοπιπερίτσες θα τις πουλάμε για σουβενίρ και σε ένα χρόνο κάνουμε απόσβεση.


Κατηγορούν τον ανηψιό ότι τα φυτά σε αυτές τις ζαρτνινιέρες θα σκάσουν το καλοκαίρι. Να σκάσουν και να πλαντάξουν. Που θέλουν να προβοκάρουν τον γιο της Ντόρας.

Δηλαδή τι θέλετε εσείς; Να είναι ίδια τα φυτά συνεχώς; Θα βαρεθούμε. Ενώ άμα τα αλλάζουμε κάθε 2 -3 μέρες θα αλλάζουμε και την διάθεση μας.

Μάλλον δεν είναι αλήθεια.... χιλιάδες άνεργοι πάνε και δηλώνουν ότι δεν είναι άνθρωποι αλλά ζαρντινιέρες για να αξίζουν περισσότερο.

Πάντως αν ήταν σκανδαλώδες όλο αυτό να είστε σίγουροι ότι θα έπαιζε μέρα νύχτα στα κανάλια. Τι εννοείς τα κανάλια μένουνε σπίτι;

Μικρός Φωκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα