ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Νόμος είναι το δίκιο του Κυριάκου



Έχουμε σχεδόν 2 μήνες κυβέρνηση Κυριάκου της οικογενείας και μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους έχουμε μία άριστη κυβέρνηση.
Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα έχουν βιβλία από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία καθώς τα βιβλία είναι στα σχολεία από τον Ιούνιο και παρόλο που άλλαξε κυβέρνηση τα βιβλία παρέμειναν στην θέση τους.
Αν και κάποια βιβλία έδειξαν την διάθεση να αποχωρήσουν από τα σχολεία η προτροπή άλλων βιβλίων έπιασε τόπο, εξάλλου είχαν και επιχείρημα «Οι άριστοι κυβερνούν τι θα μας κάνουν; Τροπολογία;».
Και έτσι όλα τα βιβλία είναι στα σχολεία.
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ. Βέβαια ο νόμος που κατήργησε του τρισκατάρατου ΣΥΡΙΖΑ μείωνε περισσότερο τον ΕΝΦΙΑ αλλά είναι κρίμα και άδικο να μην πούμε ότι και ο Κυριάκος μείωσε τον ΕΝΦΙΑ.
Η μείωση του Κυριάκου είναι καλύτερη καθώς είναι 22% ενώ η μείωση που είχαν ψηφίσει οι αναρχοάπλυτοι ήταν 30%.
Για να προσθέσουμε κύριε Πορτοσαλταριμένε τα ψηφία: 2+2=4 για την ΝΔ, 3+0=3 για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος έκανε την μεγαλύτερη μείωση;
Και μάλιστα επέκτεινε την μείωση στους καημενούληδες με αντικειμενική περιουσία του ενός εκατομμυρίου. Και για να τα καταφέρει έκανε μικρότερη μείωση στους καλομαθημένους με περιουσίες 70 και 80 χιλιάδων (σε σχέση με του ΣΥΡΙΖΑ το μικρότερη μείωση)
Το επόμενο καλό που κάνει η κυβέρνηση είναι να μειώνει το κόστος των λογαριασμών της ΔΕΗ με μία αύξηση έως 20%. Και αυτό γιατί η μείωση του ΦΠΑ που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια κοροϊδία.
Πως θα νιώσεις την αξία του ρεύματος αν δεν την πληρώσεις…. Φαντάσου τώρα να μιλάμε και για το ρεύμα που είχε η ΝΔ.
Έτσι οι καταναλωτές εκτός των άλλων θα μειώσουν την σπατάλη της ενέργειας με αποτέλεσμα λιγότερους ρύπους, καλύτερη ατμόσφαιρα, σωτηρία του πλανήτη, σωτηρία της ψυχής που είναι μεγάλο πράγμα.
Ακόμα η κυβέρνηση του Κυριάκου της οικογένειας έδειξε ότι θα είναι μια σεμνή και ταπεινή κυβέρνηση μειώνοντας τους μετακλητούς από 5 σε 9. Επίσης αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο των δημοσιογράφων τους προσλαμβάνει στην κυβέρνηση.
Αλλά και οι συνταξιούχοι δικαιώνονται επιτέλους. Ψίχουλα τους είχε δώσει ο Αλέξης για 13η σύνταξη.
Και ο Κυριάκος της οικογένειας τους απαλλάσσει από αυτό το όνειδος. Αφού δεν μπορεί να διπλασιάσει την 13η σύνταξη την καταργεί και όλα καλά…
Άντε γιατί όλο ψίχουλα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά να μην ξεχνάμε και τον προδοτικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό. Που ερχόντουσαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες. Ενώ τώρα μόνο καμιά 500αριά την ημέρα έρχονται.
Θα νομίζουν οι καημένοι ότι ακόμα είναι στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για την γενικότερη αριστεία να πούμε ότι κάθε στέλεχος που διορίζεται από τον καλύτερο πρωθυπουργό της χιλιετίας είναι σαν να έχει δέκα πτυχία ο καθένας.
Γιατί όπως λέει και το σύνταγμα της Νεοδημοκρατικής Ελλάδος το πτυχίο του πεζοδρομίου είναι ανώτερο των πανεπιστημίων
Και αν το ελληνικό σύνταγμα δεν προβλέπει κάτι τέτοιο οσονούπω έρχεται η αναθεώρηση του και ο Κυριάκος της οικογένειας θα διορθώσει αυτήν την μεγάλη αδικία.
Εξάλλου το είχε πει και ο Παΐσιος: Θα έρθει μια εποχή που δεν θα έχετε πτυχία αλλά θα είναι σαν να έχετε.
Το κορυφαίο με τον Κυριάκο της οικογένειας ήταν που έδωσε εντολή να μην διορίζονται μέλη των οικογενειών των υπουργών….
Ο γόνος μιας οικογένειας που όλα τα μέλη του με τον έναν ή άλλον τρόπο τρέφονται από το ελληνικό δημόσιο έβαλε βέτο στους άλλους.

Και πρώτος τήρησε τον νόμο. Έβαλε στον γραφείο του τον ανιψιό του.
Η σκοπιμότητα αυτής της κίνησης είναι σαφέστατη: Νόμος είναι το δίκιο του Κυριάκου.
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα