ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση


Είναι ομολογουμένως η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. Και να εξηγήσουμε γιατί.

Αντί να αυξήσει το 5ευρω εισόδου στα νοσοκομεία, όχι μόνο το κατήργησε, αλλά έδωσε και ελευθέρας στους ανασφάλιστους στις υπηρεσίες της υγείας.

Και το σκανδαλώδες είναι ότι εκεί που τα νοσοκομεία είχαν έλλειμμα τώρα έχουν πλεόνασμα.

Οπότε πρέπει να φύγουν οι άχρηστοι και να έρθουν οι άριστοι που ξέρουν πώς να ροκανίζουν τα πλεονάσματα.

Είναι η χειρότερη κυβέρνηση γιατί αύξησε τον κατώτατο μισθό και κατήργησε τον υποκατώτατο.

Καταρχήν τόσο κόπο είχαν κάνει οι προηγούμενοι να εφεύρουν κάτι που να είναι πιο κάτω από το κατώτατο. Έτσι το πετάς στα σκουπίδια;

Μετά, όπως έλεγε και ο καημένος ο κυρ Σταύρος, μεγαλύτερος μισθός σημαίνει περισσότερες αγορές, άρα περισσότερες εισαγωγές άρα πάει το ισοζύγιο εισαγωγών – εξαγωγών προς διαόλου.

Και δεν φτάνει αυτό, η χειρότερη κυβέρνηση θέλει να αυξήσει και άλλο το μισθό. Αντί να μάθουμε τους εργαζόμενους να εργάζονται εθελοντικά για να έρθουν επενδύσεις τους δίνουμε περισσότερα λεφτά.

Και δεν φτάνει αυτό. Επανέφερε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Ενώ οι άριστες κυβερνήσεις έδιναν την ευχέρεια στον εργαζόμενο μόνος του να διαπραγματευτεί με τον εργοδότη για τον μισθό του τώρα επανερχόμαστε στους προστάτες.

Με τις ατομικές διαπραγματεύσεις καταφέραμε να υπάρχουν μισθοί των 250 ευρώ και αυτό θέλει να το καταστρέψει η χειρότερη κυβέρνηση. Αλλά δεν θα τους αφήσουμε. Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα του εργοδότη να μην πληρώνει την εργασία του εργαζόμενου.

Δεν φτάνει που κάνει ψυχοθεραπεία μέσω της εργασίας, θέλει και αμοιβή. Πως θα γίνουν επενδύσεις και θα έρθει η ανάπτυξη αν υπάρχουν μισθοί;

Είναι η χειρότερη κυβέρνηση γιατί έδωσε στους δήμους 1,5 δις με τον ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και ολοκλήρωσε έργα και μάλιστα, δεν τα έδωσε σε συριζαίους αλλά σε όλους τους δημάρχους. Ακόμα και σε δεξιούς.

Αυτό ήταν ένα πλήγμα προς το πολιτικό μας σύστημα, είναι δυνατόν να δίνει λεφτά σε δεξιούς; Δηλαδή αν γίνει  κυβέρνηση η ΝΔ θα πρέπει να δίνει χρήματα και σε άλλους δημάρχους, όχι μόνο στους δικούς της; Θα καταστρέψουμε το πελατειακό κράτος με αυτήν την λογική…. Έλεος.

Και δεν φτάνει αυτό, υποχρεώθηκαν δεξιοί πολιτικοί, όπως ο Καχριμάνης στην Ήπειρο, να πει δημόσια «Ευχαριστώ» σε συριζαίο υπουργό γιατί ξεμπλόκαρε έργα που είχαν παγώσει και για την καλή συνεργασία….

Είναι ή δεν είναι η χειρότερη κυβέρνηση;

Ακόμα και όταν αποφάσιζε να κάνει κάτι σωστό ερχόταν αργότερα και το χαλούσε. Για παράδειγμα: ψήφισε την μείωση του αφορολόγητου, μισό μέτρο αφού έπρεπε να καταργήσει το αφορολόγητο, αλλά τέλος πάντων, και έρχεται μετά και λέει «όχι δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο».

Μα αν δεν πληρώσει φόρο ο μισθωτός των 600 ευρώ ή ο άνεργος λόγω τεκμαρτού εισοδήματος ποιος θα πληρώσει; Ο Μαρινάκης;

Πρέπει να διευρύνουμε την φορολογική βάση, να πληρώνουν οι μισθωτοί των 600 ευρώ, οι συνταξιούχοι των 350 ευρώ, πως θα σωθεί η χώρα;

Οι πλούσιοι τα χρειάζονται τα λεφτά τους για να κάνουν επενδύσεις δεν μπορούν να πληρώνουν και φόρους…

Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ γιατί δεν ακούσαμε ούτε για μια κλεψιά…. Που είναι οι χρυσές εποχές που ανά εβδομάδα γινόταν γνωστό ένα σκάνδαλο. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον, κάτι σαν σήριαλ , περίμενες με προσμονή να περάσει η εβδομάδα να μάθεις το επόμενο σκάνδαλο.

Μετά, στην παιδεία…. Ξεφτίλα να είναι οι εκπαιδευτικοί στην ώρα τους στα σχολεία και άκουσον άκουσον τα παιδιά να παίρνουν από την πρώτη μέρα τα βιβλία.

Και πως θα δουλέψουν κύριοι τα φωτοτυπάδικα;

Και αντί να καταργήσει τα ΕΠΑΛ επανέφερε ειδικότητες και πρόσθεσε και άλλες. Αλλά τι περιμένεις; Καταστροφή θα έφερναν. Ενώ θα έπρεπε όλοι αυτοί οι μαθητές ή να πήγαιναν σε καμιά ιδιωτική σχολή αν άντεχε η τσέπη των γονιών, ή αν δεν είχαν στον ήλιο μοίρα να μάθαιναν ότι έτσι είναι η ζωή, άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ρίχνει στα Τάρταρα.

 Υπάρχουν δεκάδες άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση.

Ευτυχώς και γίνονται εκλογές για να έρθει μια άριστη κυβέρνηση με αρχηγό έναν γόνο οικογένεια που βγάζει μόνο άριστους και που δόξα τον μεγαλοδύναμο αυτή η οικογένεια θα έχει και συνέχεια, τουλάχιστον για τα επόμενα 2000 χρόνια.

Είναι μια άξια οικογένεια που δικαίως τους έχει κάνει πλούσιους ο ελληνικός λαός. Και παρέα με τον άριστο των αρίστων θα είναι ο Άδωνις έτοιμος να πάρει για άλλη μια φορά μέτρα χειρότερα από αυτά που προτείνει το ΔΝΤ γιατί ποτέ δεν θέλει να του κλέβουν την δόξα.

Θα έχουμε μια άριστη κυβέρνηση που ξέρει ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία οπότε θα το αφαιρέσει από τους πιο φτωχούς.

Ξέρεις τι μπελάς είναι να μην γνωρίζεις αν θα σου φτάσουν τα λεφτά να βγάλεις το μήνα; Ε, στα παίρνουμε όλα και ησυχάζει το μυαλό σου.

Η άριστη κυβέρνηση έχει λύσεις για όλα. Παιδεία; Ιδιωτικά σχολεία. Υγεία; Ιδιωτικά νοσοκομεία (με εργαζόμενους δημόσιους να μην χρεώνονται κιόλας οι επιχειρηματίες). Συντάξεις; Κάντε ένα πρόγραμμα σε μια ασφαλιστική δίνοντας 200 ευρώ το μήνα για να εξασφαλίσετε κάνα κατοστάρικο το μήνα στα γεράματα σας. Μισθοί; Να είστε σίγουροι ότι οι εργοδότες είναι καλοί άνθρωποι, κάτι θα σας δίνουν. Αφορολόγητο; Μα είπαμε αν δεν πληρώσει ο φτωχός ποιος θα πληρώσει; Πρόνοια;

1 σχόλιο:

Claudia Klein είπε...

Γεια σας, η εορταστική περίοδος είναι εδώ και πάλι, εκείνοι που έλαβαν δάνειο από εμάς θα πρέπει να βγουν και να δώσουν μια μαρτυρία για εμάς και όσοι δεν έχουν πάρει δάνειο από εμάς θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας τώρα.

Μικρή εισαγωγή για τον εαυτό μου.
Ονομάζομαι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και εκπροσωπώ την Spotcap Global Financial Services. Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εδραιώσετε το χρέος σας πριν από το τέλος του έτους;
Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να επεκτείνετε την περίθαλψη σας;
Χρειάζεστε δάνειο για διακοπές;
Χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
Χρειάζεστε ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός νέου Έργου ή της Ολοκλήρωσης του τρέχοντος έργου σας;

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι και χρειάζεστε χρήματα. Εδώ είναι η λύση στις οικονομικές ανησυχίες σας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

Όταν πρόκειται για δανεισμό σε απευθείας σύνδεση, είμαστε πολύ αξιόπιστοι και αξιόπιστοι, Είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστείτε με τη σωστή εταιρεία. Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε το καλύτερο ποσοστό για το δάνειό σας Ανεξάρτητα από την πίστωσή σας! Αν ψάχνετε για οποιοδήποτε είδος δανείου, είμαστε η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Πολιτική σάτιρα