ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Για την πατρίδα και τον Αυτιά ρε γαμώτο!!!

Σύντομο ανέκδοτο: Αυτιάς δημοσιογράφος

Αν ο Κυριάκος της οικογένειας δεν μπορεί να διαχειριστεί την αγάπη του κόσμου για τον Αυτιά θα μπορέσει να διαχειριστεί τα ζητήματα του κράτους;

Όταν ο Αυτιάς λέει δημόσια στον Κυριάκο της οικογένειας πάρε με τηλέφωνο αν πω κατι αρνητικό για σένα φαντάσου το τι κάνει στην ιδιωτική συνάντηση....

Και όμως, υπάρχουν άνθρωποι που θα επηρεαστούν από τον Αυτιά, που θα πιστέψουν ότι μιλάει αντικειμενικά.

Παιδιά και μην ξεχάσετε στις επόμενες εκλογές έχει σειρά ένας Παπανδρέου για πρωθυπουργός και στις μεθεπόμενες ένας Καραμανλής.... άντε γιατί έχουμε αρχίσει και ξεχνιόμαστε....

1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις λέει ο Κυριάκος της φαμίλιας και αυτός ο ένας θα είναι αστυνομικός διότι είμαστε της τάξης και της ασφάλειας.

Αλλά κάποιος του είπε ότι ο Τσίπρας μιλάει για προσλήψεις σε παιδεία και υγεία. Ε! τι να κάνει ο καημένος υποσχέθηκε και αυτός προσλήψεις στην υγεία και την παιδεία.

Με ξινισμένη φάτσα, αλλά το υποσχέθηκε. Αν θα το τηρήσει; Τον έχεις για τέτοιον;

Ο σοφός λαός το 1989 επέλεξε έναν Μητσοτάκη για να τον σώσει, παρόλο που ο ίδιος τους έλεγε ότι θα τους πιει το αίμα.

Τρία χρόνια αργότερα έκανε πρωθυπουργό τον Ανδρέα με την ελπίδα να σώσει ότι μπορεί από την νεοφιλελεύθερη πολιτική του επίτιμου.

Τώρα ο σοφός λαός ετοιμάζεται πάλι να επιλέξει έναν Μητσοτάκη για να τον σώσει, παρόλο που ο ίδιος λέει ότι θα τους πιει το αίμα (και ως υπουργός το έχει αποδείξει ότι μπορεί).

Και θα κάνουμε ήρωα σε τρία χρόνια τον Τσίπρα περιμένοντας να μας βγάλει πάλι από τα μνημόνια.

Η επανάληψη της ιστορίας δεν είναι φάρσα, είναι τραγωδία.

Αλλά τι λέω; Εμείς το 2015 δεν χάσαμε ΝΔ, παράδεισο χάσαμε!

Θυμάμαι τότε, στα χρόνια της ΝΔ,  με την μείωση του μισθού είχαμε καταπληκτικά αποτελέσματα. Οι επιχειρήσεις κάνανε ουρά για να κάνουν επενδύσεις. Προσλαμβάνανε σωρηδόν εργαζόμενους με αποτέλεσμα η ανεργία να μειωθεί στο ιστορικό 1%!!!

Οι εργαζόμενοι με την μείωση του μισθού απελευθερώθηκαν από τις καταναλωτικές τους υπερβολές. Πλέον αγόραζαν ένα καρβέλι ψωμί για πέντε μέρες.

Επίσης θυμάμαι την μείωση των συντάξεων, όπου παράλληλα με την μείωση των μισθών, βοήθησε στην επανασύνδεση των οικογενειών. Παππούδες, γονείς, παντρεμένα παιδιά και εγγόνια στο ίδιο σπίτι. Και να παρακαλούσαν τον Θεό να μην αρρωστήσουν γιατί που να βρεθούν τα λεφτά για νοσηλεία.

Όπως καταλαβαίνεται αυτό έκανε καλό στην πατρίδα.

Γιατί το έκανε η ΝΔ αυτό; Γιατί πιστεύει στο Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και με αυτά τα μέτρα δυνάμωνε το τρίπτυχο όπως εξηγήσαμε.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολιτική σάτιρα