ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Η Ευρώπη θα πάθει Πλευρίτιδα (του Θάνου)@ Έχουν αφηνιάσει οι κεντρώοι νεοδημοκράτες. Από μια Σιδέρη, κολλητή του Φαήλου, και στέλεχος μιας οργάνωσης που εύχεται να έχουμε τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα, για να μάθουμε εμείς οι αναρχοάπλυτοι  μέχρι τον Θάνο Πλεύρη που τον είχε συμμαζέψει μαζί με άλλους κεντρώους όπως τον  τσεκουράτο και τον Άδωνη,    ο Αντωνάκης στην ΝΔ,  ο οποίος σπέρνει τρομοκρατία λέγοντας ότι οι πρόσφυγες θα μας σκοτώσουν και θα βιάσουν τις γυναίκες μας, έχουμε μια ομοβροντία ανθρωπισμού και ανεκτικότητας.
@Ο φασισμός τι κάνει; Ομαδοποιεί τους ανθρώπους, παρουσιάζει την πιθανότητα ως βεβαιότητα, κάνει την εξαίρεση κανόνα.
Δηλαδή, είναι σίγουρο ότι και οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι όπως και οι γηγενείς. Και πως όπως στους Έλληνες και τους Ελληνάρες υπάρχουν και παραβάτες και καθίκια και φανατικοί, έτσι υπάρχει η πιθανότητα και τους πρόσφυγες να υπάρχουν ανάμεσα τους τέτοιοι χαρακτήρες.
Αλλά όπως δεν μπορεί να πει κάποιος ότι οι Έλληνες είναι αδώνηδες ή πλεύριδες έτσι δεν μπορεί να πει κάποιος ότι οι πρόσφυγες είναι μουσουλμάνοι αδώνηδες ή μουσουλμάνοι πλεύριδες.
@Όμως σε έναν λαό φοβισμένο, στερημένο ελπίδας, με αβέβαιο μέλλον, με κοντή μνήμη, με ελλιπή ιστορική γνώση είναι εύκολο ο φασισμός να επιβάλλει την άποψη του.
Και η Ελλάδα, όπως και όλη η Ευρώπη κυλιέται στις λάσπες της ακροδεξιάς.
@Ο Πλεύρης αποκτά κοινό. Και η Ευρώπη θα πάθει πλευρίτιδα.
@ Γενιά των 700. Η ντροπή του χθες ο στόχος του αύριο. Έτσι μπράβο. Βήμα βήμα και θα φτάσουμε στα σπήλαια.
Για να τρώμε βελανίδια.
@Και χαιρέκακα θα λέει ο Σόιμπλε: τώρα που τρώτε εσείς βελανίδια εμείς χτίζουμε τράπεζες.
@ Ο οποίος Σόιμπλε έγινε μεγαλόκαρδος. Αφήνει λέει την κυβέρνηση αν δεν θέλει να κόψει συντάξεις να κόψει κάτι άλλο. Το θέμα είναι να κόψουμε… αν γίνεται και το λαιμό μας ακόμα καλύτερα για τον Σόιμπλε.
@Που το παίζει καλόκαρδος γιατί έχει αναλάβει το ΔΝΤ να πάει το πρόγραμμα στα βράχια.
@Το κόλπο είναι γνωστό καθώς παίζεται έξι χρόνια τώρα. Στην αρχή στήνουμε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει αλλά με την απειλή της εξόδου από το ευρώ η κυβέρνηση το υπογράφει.
Μετά η κυβέρνηση προσπαθεί να το εφαρμόσει για να πάρει την δόση της σωτηρίας. Αλλά η αξιολόγηση καθυστερεί. Και όσο καθυστερεί τόσο περισσότερα νέα μέτρα απαιτούν οι δανειστές, γιατί το πρόγραμμα που δεν έβγαινε, δεν βγαίνει και δημιουργεί νέες τρύπες.
Και η καθυστέρηση και τα νέα μέτρα φτάνουν μέχρι το οριακό σημείο της απόλυτης κατάρρευσης.
Και τότε εκβιάζουν οι δανειστές: Ή υπογράφετε τα νέα μέτρα για να συνεχιστεί ένα πρόγραμμα που πάλι δεν θα βγαίνει ή βγαίνετε από το ευρώ.
Οπότε φτου και από την αρχή…. μέχρι να βγει η ψυχή μας.
@Έχουμε περισσότερους παπάδες από ότι γιατρούς. Γι΄ αυτό όταν αρρωσταίνουμε περιμένουμε να βάλει ο Θεός το χέρι του.
@ Ο κυρ Σταύρος ο τσουτσουλομύτης έστειλε επιστολή στα όμορα αποκόμματα της Φώφης και του Γιωργάκη για να τους αποκαλύψει ότι μόνο αυτός μπορεί να δώσει πνοή στον συμπυκνωμένο χώρο που εκφράζουν.  Μια επιστολή που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει τον τίτλο: ΕΓΩ
@ Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σακελλαρίδης, είπε ότι έκανε προπαγάνδα. Και εγώ που νόμιζα ότι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι λένε μόνο αντικειμενικές αλήθειες και δεν προπαγανδίζουν αυτά που συμφέρουν την κυβέρνηση.
@Η ελεύθερη κίνηση των ανθρώπων στην Ευρώπη πάπαλα. Η ελεύθερη κίνηση του χρήματος. Πάπαλα.
Ζήσε τον μύθο σου στην Ενωμένη Ευρώπη.
@Τίμιοι και αξιοπρεπείς κύριοι και κυρίες σπεύδουν στην εφορία να κάνουν τροποιητικές δηλώσεις για να προσθέσουν κάτι εκατομμυριάκια που είχαν καταθέσει σε ξένες τράπεζες και είχαν ξεχάσει να τα δηλώσουν και να πληρώσουν τον αναλογούντα φόρο.
Με αυτό τον τρόπο γλυτώνουν τις ποινικές διώξεις.
@Λάθος νομοθεσία. Θα έπρεπε να γίνει κατάσχεση όλου του αδήλωτου (άρα μαύρου) εισοδήματος, να πληρώσουν και πρόστιμο. Γιατί δεν μιλάμε για πράξη ανάγκης αλλά για κλοπή δημοσίου χρήματος…. και μάλιστα με πολλά μηδενικά.
@Ο Τσε Παναγόπουλος εκλέγει ξανά πρόεδρος στην ΓΣΕΕ, στο συνέδριο που έγινε κάτω από την σκληρή λιτότητα στην Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ απαίτησαν από την κυβέρνηση να τον καθαιρέσουν καθώς δεν θα αντέξουν οι θεσμοί από την πίεση της ΓΣΕΕ και θα υποχωρήσουν βάζοντας στο χρονοντούλαπο την λιτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: