ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Ιπτάμενα φίδια
(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)@Είμαστε τόσο απαίδευτοι πολιτικά που υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι ο Τσίπρας εφαρμόζει κομμουνισμό.
Και δεν το λεν μόνο, το πιστεύουν κιόλας.
Προφανώς είναι οι ίδιοι που είναι περήφανοι επειδή είναι απόγονοι των ελοχίμ και πρωτοξάδερφα των νεφελίμ.
Ευτυχώς που οι επιστήμονες δεν πήραν τον εγκέφαλο τους για να δουν τις καμπύλες της βαρύτητας…. όλα ίσιωμα θα τα έβλεπαν. Στο τσακ την γλίτωσε η θεωρία του Αϊνστάιν.
@Είσαι ένας μισθωτός των 10000 ευρώ (λέμε τώρα, και για το μισθωτός και για το 10 χιλιάδες).
Η κυβέρνηση θέλει να σε φορολογήσει με 20% για να μην σου μειώσει τον μισθό. Ο Κυριάκος της οικογένειας αυτό το θεωρεί λάθος καθώς είναι αντίθετος με την φορολόγηση. Και προτείνει να κοπεί κατά 2 χιλιάδες ο μισθός για να μην φορολογηθείς επιπλέον κατά 20%.
Τι διαλέγεις;
Ότι και να διαλέξεις σκασίλα μας. Το κουαρτέτο σεβόμενο την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση θα επιβάλει να μειωθεί ο μισθός κατά 2000 και να φορολογηθεί το υπόλοιπο μα 20% επιπλέον.
@Ο Σγουρίδης είπε ότι ο Τσίπρας χάιδεψε τα αυτιά των αγροτών με ψεύτικες υποσχέσεις όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης.
Και έπεσαν αμέσως να τον φάνε. Είναι επικίνδυνο να λες την αλήθεια.
@Γιατί επί της ουσίας δεν γίνεται να μην γνώριζε ο Τσίπρας ότι η τρόικα δεν θα τον άφηνε να εφαρμόσει την δική του πολιτική.
Και τώρα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε κυβέρνηση. Έχουμε υπογράψει ότι οι νόμοι θα πρέπει να έχουν την έγκριση του κουαρτέτου. Οπότε τι ψάχνουμε…
@Θέλουν να πάει η σύνταξη στα 250 ευρώ και να δίνετε υπό προϋποθέσεις, για παράδειγμα αν κάποιος ζει ενάντια στους νόμους της φύσης, άνευ φαγητού και νερού.
Η αλήθεια είναι ότι τα αρχικά σχέδια τους ήταν να φτάσουν οι συντάξεις σε αυτό το ποσό στο 2020.
Όμως φαίνεται ότι
βρήκαν μπόσικο το κλίμα και συντομεύουν τον δρόμο.
@Ο Καρατζαφέρης ήταν ο λαγός που είχε προειδοποιήσει για τους μισθούς των 350 ευρώ και για την κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Και κόμπαζε ότι ήταν δική του πρόταση που έγινε δεκτή.
Το ίδιο γίνεται τώρα με τον Λεβέντη. Προειδοποιεί για κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο. Αλλά μαρτυράει και τους εμπνευστές…
Εμμέσως πλην σαφώς "δίνει" την γερμανική πρεσβεία.
@Καλά θα πέσω από τα σύννεφα να μάθω ότι η Γερμανία σχεδιάζει την επόμενη κυβέρνηση της αποικίας της.
@Έχουν ξεφύγει οι δημοσκοπήσεις. Φέρνουν καταλληλότερο τον Κυριάκο της οικογένειας σπάζοντας μια παράδοση δεκαετιών όπου καταλληλότερος ήταν πάντα ο ήδη πρωθυπουργός. Ακόμα και στις χειρότερες στιγμές.
@Αλλά τώρα θέλουν να ετοιμάσουν τον επόμενο πρωθυπουργό που θα διαδεχθεί τον Προβόπουλο.
@Σκασμένη είναι σίγουρα η Ντόρα, που έχει φάει την σκόνη του Κυριάκου της οικογένειας. Έφυγε ηττημένη από τον Αντωνάκη, έφταιξε απόκομμα που πάτωσε, γύρισε ξεφτιλισμένη για να παραμείνει εντός της πολιτικής (η οποία θα έφευγε αν δεν έμπαινε το κόμμα της στην βουλή, αλλά η καημένη τι να έκανε έπρεπε να μας σώσει και έμεινε) και θα δει τον Κυριάκο πρωθυπουργό…
@Υπάρχουν λέει ιπτάμενα φίδια. Κάτι έχουμε δει στο κανάλι της Βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: