ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Είναι ο Σόιμπλε ηλίθιε!
(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)@Νέα πνοή δίνει ο Κυριάκος στην ΝΔ με πρόσωπα νέα και άφθαρτα. Ντόρα, Τσεκουράτος, Άννα Μισέλ, Βούλτεψη (ο θηλυκός Άδωνις)… και αντιπρόεδρος ο Άδωνις.
Αυτό το λες και άνοιγμα στο κέντρο.
@Ποια ήταν τα πρωτοπαλίκαρα του Αντωνάκη; Ο Τσεκουράτος και ο Μπουμπούκος. Ποια είναι τα πρωτοπαλίκαρα του Κυριάκου της οικογένειας;
Ο Μπουμπούκος και ο Τσεκουράτος. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Η σειρά που γράφονται τα ονόματα.
@Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η συνέντευξη του Γιάνη. Είπε εκτός των άλλων ότι η τρόικα δεν ήθελε να βρεθεί λύση.
Σιγά το νέο. Αυτό γινόταν και γίνεται. Και θα γίνεται όσο το δόγμα είναι πάση θυσία ευρώ. Η θυσία θα είναι διαχρονική.
Με άλλα λόγια: είναι ο Σόιμπλε ηλίθιε.
@Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ούτε αυτό το πρόγραμμα βγαίνει και κατά τον Γιάνη το έχει παραδεχθεί και ο Σόιμπλε (ηλίθιε) και η Λαγκάρντ.
Παρόλα αυτά επιμένουν στην εφαρμογή του.
Εφαρμόστε το έγκλημα που σας επιβάλλουμε για να σας ισοπεδώσουμε,  να σας τελειώσουμε.
Ηλίθιε.
@Μάθημα δημοσιογραφίας 1ο: Στο 12ο δευτερόλεπτο της σύνδεσης δίνετε το σινιάλο να χυθεί το γάλα στο δρόμο. Αλλά πείτε στον ηλίθιο σκηνοθέτη να μην το δείχνει αυτό γιατί σκάει ξεφτίλα.
@Οι δανειστές θέλουν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις. Και θα περάσει των δανειστών αφήνοντας μας την αίσθηση ότι το σχέδιο Κατρούγκαλου ήταν μια αριστερή πρόταση.
Και ο Κατρούγκαλος θα πάρει μια θέση δίπλα στον Γιαννίτση. 
@Εδώ κάποιοι έρχονται να πουν πόσο δίκιο είχε ο επίτιμος που ήθελε να διαλύσει τα πάντα από το 1990 αλλά δεν πρόκανε.
@Θα λυθεί το πρόβλημα του ασφαλιστικού με το σχέδιο Κατρούγκαλου ή τρόικας ή Κυριάκου ή Ποταμιού; Ξεκάθαρα: Όχι.
Γιατί το ασφαλιστικό δεν είναι ένα θέμα αποκομμένο από την οικονομική και κοινωνική πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα. Ούτε είναι αποκομμένο από το παρελθόν και το διαχρονικό πλιάτσικο που έγινε με τις εντολές ή την ανοχή των υπεύθυνων πολιτικών.
Δεν γίνεται να έχω 1000 ευρώ να βγάλω τον μήνα να έρχεσαι να μου κλέβεις τα 900 και να μου λες μετά: Κοίτα έχεις μόνο 100 ευρώ οπότε κόψε το φαγητό κα ζήσε μόνο με νερό. Που θα πίνεις κάθε  Τρίτη και Πέμπτη.
Και επειδή μου βρήκε αυτήν την λύση να μου αφαιρεί και 50 ευρώ επιπλέον.
@Το περίεργο δεν είναι που γιούχαραν τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ αλλά ότι μετά από τόσο καιρό που είχε χαθεί μπόρεσαν και τον αναγνώρισαν.
@Κοίτα να δεις που τελικά αυτοί που ήταν υπέρ του ΝΑΙ και της Ευρώπης θα καταλήξουν δραχμιστές…
Γιατί καλή η γκλαμουριά αλλά πρέπει να τρως και κανένα πιάτο φαί που και που.
@Βρέθηκε λέει δράκος 200 εκατομμυρίων ετών στην Ουαλία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επίτιμος είπε στην Ντόρα: Κοίτα να δεις που είχε πάει ο θείος σου… και εγώ τον έψαχνα στην Κρήτη!!!
@Η Λαγκάρντ και ο Τσίπρας συμφώνησαν ότι οι καθυστερήσεις δεν αποτελούν στόχο καμιάς πλευράς. Την ίδια ώρα κάποιος κρυφογελούσε. Είναι ο Σόιμπλε ηλίθιε.
@Το θέμα δεν είναι να αυξηθεί το ποσό που μπορούμε να πάρουμε από τα ΑΤΜ αλλά να αυξηθεί ο μισθός.
Γιατί είναι τόσο μικρός ο μισθός πια
που αρκεί μια επίσκεψη τον μήνα στα ΑΤΜ για να τον εισπράξουμε.
@Κλείσαμε ένα χρόνο πρώτης φοράς αριστεράς…. πόσο αλλιώτικα φανταζόταν ο λαός την επέτειο… να είναι στους δρόμους για να πανηγυρίζει για την ανακοπή της λιτότητας, την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας, την ελπίδα.
Και είναι στον δρόμο. Για να διαμαρτυρηθεί επειδή η τρόικα λειτουργεί σαν τρόικα, ο Σόιμπλε σαν Σόιμπλε, η ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση σαν ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση…
Γιατί ο σουρεαλισμός δεν αφορά μόνο στην κυβέρνηση που διαφωνεί με τα μέτρα που ψηφίζει αλλά και τους πολίτες που διαφωνούν με αυτό που οι ίδιοι επέλεξαν τον Σεπτέμβρη.


Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: