ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Λαγός Λεβέντης

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)@Οι μεν δεν ψήφισαν μνημόνιο ψήφισαν Ευρώπη. Ο άλλος ψήφισε αυτό που δεν πιστεύει ότι κάνει καλό το εφαρμόζει και με το παραπάνω και κάνει διαδηλώσεις εναντίον του.
Ο Λεβέντης είναι ο κυρίαρχος της πολιτικής σκηνής και μια χώρα θα εξαρτάται από τα βίτσια του.
Η ΝΔ δεν μπορεί να οργανώσει μια εκλογική διαδικασία.
Πόσο δίκιο είχε ο γεροκαραμανλής που έλεγε ότι η Ελλάδα είναι απέραντο φρενοκομείο.
@Ο οποίος έκανε πολιτική μετά το 74 άκρως αριστερή, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Καλά για το τι έκανε πριν την χούντα ας μην το συζητάμε. Από την μια έδειχνε την οικολογική του ευαισθησία βάζοντας τα δέντρα να ψηφίζουν και από την άλλη γέμισε τσιμέντο το λεκανοπέδιο Αττικής.
@Ο Λεβέντης λοιπόν λειτουργεί όπως ακριβώς ο Τσε Καρατζαφέρ. Λαγός και έτοιμος για την βρώμικη δουλειά.  Κλέβει τον ρόλο του κυρ Σταύρου, ο τέως δημοσιογράφος μάλλον απογοήτευσε αυτούς που θα τον ήθελαν σε ρόλο μπαλαντέρ.
Αλλά σε τούτες τις παράξενες εποχές ποτέ δεν ξέρεις. Ακόμα και να καεί ο Λεβέντης πριν γίνει Καρατζαφέρης και η λύση να είναι κυρ Σταύρος.
Ή όλοι μαζί. Ένα κοινό όραμα της Μέρκελ, του Λεβέντη, του Γιωργάκη (που τον θυμήθηκα!)…
Εξάλλου τώρα όλοι όσοι είναι στην εξουσία ή ελπίζουν ότι θα είναι ή ήταν στην εξουσία έχουν  παραδώσει την ψυχή τους στον Σόιμπλε.
Με μόνο αντάλλαγμα να έχουν την χαρά να παριστάνουν τους εξουσιαστές. Χωρίς να έχον καμιά άλλη εξουσία παρά μόνο να επιταχύνουν την καταστροφή.
@Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί άκρως δεξιά πολιτική για να ξέρει εκ των έσω το πώς λειτουργεί το σύστημα ώστε ανακαλύπτοντας τα αδύνατα σημεία του να το γκρεμίσει.
@Τελικώς δεν θα προλάβουν να μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη. Θα έχει προλάβει η Ευρώπη να διαλυθεί.
@Στα χρόνια της μνημονιακής Ελλάδας το πολιτικό σύστημα ξεγυμνώθηκε φανερώνοντας την ανυπαρξία του. Αυτή είναι η μία ανάγνωση.
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι ξεγυμνώθηκε η ανυπαρξία της πολιτικής παιδείας των ψηφοφόρων.
@Σύμφωνα με την αντιμνημονιακή κυβέρνηση όσοι από μνημονιακοί κυβερνητικοί βουλευτές γίνουν αντιμνημοιακοί θα είναι προδότες ενώ όσοι  αντικυβερνητικοί στηρίξουν την κυβέρνηση είναι πατριώτες.
Πως το είχε κάνει ο Αντωνάκης; Είχε διαγράψει την πρώτη φορά όσους ψήφισαν μνημόνιο και λίγο καιρό μετά διέγραψε όσους δεν ψήφισαν μνημόνιο.
Κάπως έτσι και ο Αλέξης.
@ Θα γίνουν τελικά οι εκλογές της ΝΔ στις 20 Δεκέμβρη; Μάλλον ναι. Στην ανάγκη θα υποκλέψουμε την ψήφο των νεοδημοκρατών.
@Μην κατηγορείτε τους πολιτικούς που ξεχνάνε τα εκατομμύρια να τα δηλώσουν ή τα σπίτια και τα χωράφια.
Έχουν τόσες σκοτούρες για να μας σώσουν που είναι απόλυτα λογικό να ξεχνάν τέτοιες μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες.
Άσε που την βασική ευθύνη την έχουν οι μαμάδες τους και οι σύζυγοι τους.
Επίσης υπάρχει και η περίπτωση να πήγε για ψώνια η Φιλιππινέζα και να ξέχασε να τους πει ότι έφερε ρέστα 1 εκατομμύριο και να νομίζει ο καημένος πολιτικός ότι αυτά τα λεφτά τα χάλασε στο σούπερ μάρκετ.
@Υπουργός της πρώτης φοράς αριστερά που
τι να κάνει ψηφίζει τους νόμους του μνημονίου για την φουκαριάρα την τράπεζα είπε ότι οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις φοβήθηκαν να γίνουν τόσο αριστερές ώστε να εφαρμόσουν με ταχύτητα τα μνημόνια.
Οι οποίες φουκαριάρες τράπεζες θα ρουφήξουν λίγα δις ακόμα από τις τσέπες μας ώστε να μπορέσουν να πτωχεύσουν με άνεση.
 Μικρός Φωκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια: