ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Με φάρμακο λιβάνι


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)@Ευτυχώς που έχουμε αριστερή κυβέρνηση και έγινε σεισάχθεια. Όχι που θα άφηνε ο ΣΥΡΙΖΑ τα κοράκια της τρόικας να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
@Έγραψε ο Πασοκοδημούλης: "Εκσυγχρονισμός της διοίκησης, επιστροφή στην ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας, σπάσιμο της διαπλοκής, δίκαιη κατανομή. Εναλλακτική, η χρεοκοπία."


Και ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε την χρεοκοπία.
@Σε εκκλησία πήγαν τους ασθενείς στην Λευκάδα. για να δοκιμάσουν το νέο φάρμακο, το λιβάνι. Γιατί τα άλλα φάρμακα θα τα τρώει το πλαφόν και θα τα σκεπάζει το κουαρτέτο.
@Αναρωτιούνται κάποιοι βουλευτές του συριζα αν υπάρχει κάποιος στόχος και η κυβέρνηση κάνει συνεχώς υποχωρήσεις στην τρόικα.
Φυσικά και υπάρχει στόχος. Κοιτάξου στον καθρέφτη και θα τον δεις.
@Ο Τσακαλώτος είπε ότι η τελευταία διαπραγμάτευση κράτησε λίγο και κατάφερε να κοιμηθεί νωρίς.
Προφανώς έμαθε το "ναι σε όλα" και δεν χάνει χρόνο για να καταλήξει εκεί που θέλουν οι δανειστές.
@Ο συριζα ακολουθεί μια δεξιά πολιτική. Και αντιδρά η ΝΔ και το πασοκ γιατί ο συριζα δεν εφαρμόζει αριστερή πολιτική.
Δεν είναι τρελό. Από την στιγμή που ο συριζα εφαρμόζει και μάλιστα καλύτερα την πιο ακραία δεξιά πολιτική αυτοί δεν θα έχουν κανένα ρόλο.
@Το θέμα λοιπόν είναι να βρεθεί και κάποιο αριστερό κόμμα.
Αλλά να μην πει ότι είναι αριστερό. Γιατί την έννοια της αριστεράς την έκανε ο συριζα ότι και τον σοσιαλισμό το πασοκ. Σαν τα μούτρα τους.
@Λοιπόν, αν έχεις ανύπαρκτο εισόδημα και έχεις ως πρώτη κατοικία το παγκάκι τότε είσαι τυχερός. Δεν θα γίνει πλειστηριασμός σε σένα.
@Αυτός ο Αμυράς θα είναι σίγουρο ο εκπρόσωπος των σοβαρών μαύρων μεσονυχτιών.
@Και ας θυμηθούμε ξανά το αποτέλεσμα των εκλογών. Το 36% ψήφισε συριζα που είχε ψηφίσει το τρίτο το μακρύτερο και έλεγε ότι θα το εφαρμόσει. Το 28% ψήφισε ΝΔ που είχε υπερψηφίσει το μακρύτερο και είχε εφαρμόσει μνημόνιο και θα εφάρμοσε και αυτό που υπερψήφισε. Το 6 % ψήφισε πασοκ που είχε υπερψηφίσει το μακρύτερο και είχε εφαρμόσει μνημόνιο και θα εφάρμοσε και αυτό που υπερψήφισε. Το 4% ψήφισε Ρυάκι (το ποτάμι στέρεψε) που πίεζε να ψηφιστεί μνημόνιο, το υπερψήφισε και ήθελε να συγκυβερνήσει για να το εφαρμόσει. Το 4% ψήφισε ΑΝΕΛ που και αυτό είχε ψηφίσει το τρίτο το μακρύτερο και έλεγε ότι θα το εφαρμόσει.
Δηλαδή το 78% των ψηφοφόρων που συμμετείχαν στις εκλογές ψήφισαν να εφαρμοστεί το μνημόνιο.
Γιατί γκρινιάζουμε τώρα;
@Ο συριζα ήταν ένα κόμμα που
λειτουργούσε με απίστευτη πολυφωνία χωρίς να τρέχει τίποτα. Αυτά όσο δεν ήταν μνημονιακό κόμμα. Πλέον έγινε και επίσημα πασοκ. Διαγράφει όποιον διαφωνεί σε κάτι.
@Μετά την διαγραφή των 2 της κυβέρνησης κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι είδαν τον κυρ Σταύρο να δοκιμάζει κυβερνητικό κοστουμάκι καθώς ακολουθούν και άλλα πολυνομοσχέδια με προαπαιτούμενα οπότε όλο και κάποιος μπορεί να λακίσει.
Οπότε η κυβέρνηση θα χρειάζεται στήριγμα.
@Σαράντα λεπτά αργότερα πήγε ο Τζιτζις σε κανάλι για προγραμματισμένη συνέντευξη. Και το κανάλι του είπε "καλά σαράντα"
@Τι θα προκύψει σήμερα για την αρχηγία της ΝΔ;
Μια νέα ακροδεξιά προοπτική ή μια νέα θατσερική προοπτική; Ή η τσάμπα μαγκιά θα συνεχίσει την πετυχημένη συνταγή;
@Αν η γη ήταν λίγο πιο κοντά στον ήλιο ή λίγο πιο μακριά από τον ήλιο θα ήταν αδύνατη η ύπαρξη ζωής στον πλανήτη.
Είμαστε αποτέλεσμα τυχαιότητων.
Και αντί να απολαμβάνουμε αυτήν την τύχη γινόμαστε τζιχαντιστές, τραπεζίτες, ευρωλάγνοι.Δεν υπάρχουν σχόλια: