ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σέξι εκλογές(Αυτό το κείμενο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

@Νάμαστε πάλι εδώ αναγνώστη μου. Ελπίζω να είσαι και εσύ εδώ και να μην έκανες καμιά διάσπαση στην στήλη και έμεινα σαν Τσίπρας στο κόμμα.
Έκανα ένα διάλλειμα να πάρω μια ανάσα και μέσα σε αυτό το διάλλειμα έσκασε μύτη το τρίτο
μνημόνιο, το καλύτερο, εκλογές και κόμμα Λαφαζάνη.
@Μιας και είναι το πρώτο κείμενο της προεκλογικής περιόδου ας κάνουμε ένα αρχικό ρεζουμέ να δούμε που βρισκόμαστε.
Σε αυτές τις εκλογές έχουμε 4 κατηγορίες κομμάτων που περιμένουν με αξιώσεις να μπουν στην βουλή: τα μνημονιακά, την ΛΑΕ, το ΚΚΕ και τα Μαύρα Μεσάνυχτα.
Τι είναι αυτά τα κόμματα και τι μας λένε;
@Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι ψήφισε το μνημόνιο για να έχει κάτι να καταργήσει καθώς το προηγούμενο μνημόνιο το είχε σκίσει ο Αντωνάκης.
Τον αντιμνημονιακό του αγώνα το ξεκίνησε με το ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία. Το ψήφισε, είπε ότι η ΝΔ γκρινιάζει επειδή στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα και στην συνέχεια ζήτησε την απόσυρση του.
@Τον ίδιο αγώνα δίνει και η ΝΔ. Και αυτή ψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ για να έχει ο Βαγγέλας κάτι να σχίζει τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Μαθήματα θα του κάνει ο Αντωνάκης.
@Το ΠΑΣΟΚ. Σταθερή αξία. Συνεργάστηκε με το μισό της ανύπαρκτης ΔΗΜΑΡ ώστε δύο
ανύπαρκτοι να δώσουν μάχη να μπουν στην βουλή.
Επειδή έχει καταχωρήσει τα μνημονιακά του δικαιώματα ελπίζει ότι μετά τις εκλογές, αν έχει μπει στη βουλή, θα συγκυβερνήσει για να βοηθήσει στο σχίσιμο των μνημονίων.
@ΑΝΕΛ. Η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Ταιριάζει περισσότερο στον νέο ΣΥΡΙΖΑ από ότι η συνιστώσα του Λαφαζάνη που την έκανε με αριστερά βηματάκια.
@Ποτάμι. Παντός καιρού αρκεί να είναι μνημονιακό. Το Ποτάμι και ο μπουμπούκος είναι η απόλυτη έκφραση της μνημονιακής πολιτικής.
Στην πραγματικότητα όλα αυτά τα κόμματα έχουν προκαθορισμένο από την τετράδα πρόγραμμα το οποίο το ψήφισαν και θα το εφαρμόσουν.
@Από την άλλη ο Λαφαζάνης.
Έζησε η αριστερά να το δει και αυτό. Ηγέτη του αντιμνημονιακού αγώνα τον Λαφαζάνη.
Ο οποίος, έλλειψη καθρέφτη στο σπίτι του, νομίζει ότι είναι συνεχιστής του Άρη Βελουχιώτη και του Τσε Γκεβάρα.
@Ο μεγάλος επαναστάτης δεν τόλμησε να ρίξει την μνημονιακή κυβέρνηση που ήταν το εύκολο,  θα σκίσει τα μνημόνια; Αντί να πει "τέτοια κυβέρνηση καλά κάνω και την ρίχνω, και άργησα μάλιστα", κάθεται να δικαιολογηθεί και να λέει " μόνος του παραιτήθηκε ο Τσίπρας".
@Ηγέτης, ψέλλισε η ιστορία, και έβαλε τα γέλια
@ΚΚΕ. Πιο σταθερό πεθαίνει. Μια χαρά αναλύσεις, αλλά, άμα θέλει ο λαός ας βγει μόνος του από την καπιταλιστική κρίση. Και ή θα έχουμε κομμουνισμό ή να ψοφήσουμε στην καπιταλιστική κόλαση…. να μάθουμε που δεν καταλαβαίνουμε.
@Μαύρα Μεσάνυχτα. Και καλά αντιμνημονιακά, αλλά και
με ευρώ, με μπόλικο λαϊκισμό όπως του αρμόζει θα τσιμπήσει ψήφους από ανθρώπους χωρίς πολιτική παιδεία, χωρίς ιστορικές γνώσεις.
Το στήριγμα του συστήματος για τις δύσκολες περιόδους. Όταν η δουλειά θα είναι τόσο βρώμικη που κανένας άλλος δεν θα μπορεί να τις κάνει.
@Και θα έχουμε το εξής καταπληκτικό: το  62% του λαού να έχει ψηφίσει ΟΧΙ στα μνημόνια αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό θα επιλέξει μνημονιακό κόμμα για να εφαρμόσει το τρίτο το καλύτερο.
Γιατί σύμφωνα με τις πάντα αξιόπιστες δημοσκοπήσεις το 85% επιλέγει μνημονιακά κόμματα.
@Σέξι ο Βαγγέλας… γαλάζια βίτσια.
@Κάναμε ένα συμβιβασμό αλλά δεν είμαστε συμβιβασμένοι. Ψηφίσαμε ένα μνημόνιο αλλά δεν είμαστε μνημονιακοί.
@Προσοχή! Όλα τα μνημονιακά κόμματα θα διαπραγματευτούν το μνημόνιο. Αρκεί να τους το επιτρέψουν οι θεσμοί. Που δεν θα το επιτρέψουν.
Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: