ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Megaλη αντίσταση
(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

@Το Mega δεν έκλεβε την ΔΕΗ. Απλά έκανε αντίσταση κατά των μνημονίων και δεν ήθελε να πληρώνει χρήματα που θα πήγαιναν απευθείας στην μαύρη τρύπα των δανειστών.
Κατά κάποιες πληροφορίες η ιδέα ήταν του Πρετεντέρ για να δουν πως είναι να κλέβει κάποιος την ΔΕΗ, άρα το δημόσιο, για να μπορεί να τον κατηγορεί γνωρίζοντας και την θέση του.
Για τον ίδιο λόγο είχε πετάξει και το μπουκάλι στο γήπεδο. Ήθελε να βιώσει τον ρόλο του χουλιγκάνου.
@Όλα στο φως! Και επειδή το φως είναι ακριβό ας κλέψουμε την ΔΕΗ.
@Έβλεπα στην τηλεόραση ένα πάνελ με πολιτικούς από πολλούς χώρους. Κανένας δεν φορούσε γραβάτα. Ούτε οι παρουσιαστές.
Όπως λέει και ο μπουμπούκος αυτή η νέα μόδα που έφερε ο συριζα έχει κλείσει τις βιομηχανίες γραβατών και έχει αυξηθεί η ανεργία.
@Αφού πρώτα εφάρμοσε το πρόγραμμα του και μετά ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις, έφερε 40 τόσες σελίδες με μέτρα που δεν άρεσαν στους γύπες.
Στην συνέχεια τα μέτρα τα έκανε 3 σελίδες, πιο ευκολοδιάβαστα…. κάναμε προόδους είπαν οι γύπες.
Ελπίζω να μην φτάσουμε στην μία πρόταση: ναι σε όλα! Αν και το ναι σε όλα μείον αυτά που θα δώσουμε τον Σεπτέμβρη δεν λέει και πολλά. Ούτε αν τα δώσουμε σε 9 μήνες.
@Καλά, θα μου πεις, κάνεις κριτική πριν δεις την έντιμη συμφωνία; Κάνω κριτική στην μόνη ρεαλιστική πρόταση που λέει αύξηση στο ΦΠΑ.
@Πάντως του Γιωργάκη πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, αν εξαιρέσουμε που κατέστρεψε μια χώρα και τους πολίτες της έκανε και κάποια καλά.
Κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ και μετά το διέσπασε για να μας γλυτώσει και από τον Μπένι. Τον μόνο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που
δεν έγινε πρωθυπουργός (κλαψ κλαψ).
@Εννιά μήνες παράτασης, βρε δεν το βγάζετε εφταμηνίτικο να μας φύγει η αγωνία στο αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.
@Σπυράκη, η γυναίκα που κάνει τον μπουμπούκο και τον κυρ Σταύρο να κοκκινίζουν από την

ανεπάρκεια τους.
Σπυράκη, η δημοσιογράφος που την αλήθεια την κάνει μαξιλάρι και το ψέμα όχημα για την ευρωβουλή.
Και μην το ψάχνεις, οι ίδιοι ψηφοφόροι είναι αυτή που ψήφισαν Σπυράκη και μπουμπούκο. Μία ψήφο  εντός, μία εκτός.
@Πόσο κοντά είμαστε σε συμφωνία; Κάτι λίγα να δώσουμε ακόμα και κλείσαμε. Σαν χώρα.
@Σοβιετική ένωση = κομμουνισμός. Πασοκ= σοσιαλισμός. Συριζα= πρώτη φορά αριστερά. Από το λεξικό του Όργουελ.
@Το κλείσιμο της ΕΡΤ από την τριάδα σαμαρομπενοφώτη και το μαύρο ήταν ο απόλυτος συμβολισμός της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας της τότε κυβέρνησης.
Και έγινε σύμβολο όχι γιατί η ΕΡΤ είχε να επιδείξει κορυφαία δημοσιογραφία, καθώς ήταν υποχείριο της κάθε κυβέρνησης αλλά λόγω της φασιστικής κίνησης μιας κυβέρνησης.
Το στοίχημα τώρα είναι να γίνει η ΕΡΤ πλουραλιστική και δημοκρατική, μια ΕΡΤ αλλιώτικη από αυτήν που απαξιώσαμε, δικαίως.
Και οι εξαιρέσεις εκείνης της ΕΡΤ να γίνουν κανόνας.
@Τώρα που ο Συριζα οδεύει προς ένα μνημόνιο, τέλος πάντων μια έντιμη συμφωνία με έντιμο ΦΠΑ, φόρους, λεπίδια και άλλα καλούδια πρώτης φοράς αριστερά βρήκαμε την νέα αντιμνημονιακή δύναμη.
Την Νέα Δημοκρατία. Ετοιμαστείτε για το Ζάππειο 4,5, 6  για 18 +1 σημεία, για διαγραφές σε βουλευτές που θα ψηφίσουν μνημονιακά μέτρα, την Ντόρα να φτιάχνει νέο κόμμα για να στηρίξει συριζα, τον Πρετεντέρη να θαυμάζει τον Τσίπρα, και τον κυρ Σταύρο να αναρωτιέται γιατί δεν πάρθηκαν ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

 Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: