ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

ΦΠΑ στην Ζωή

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)@Και ξαφνικά βρήκαμε τον εχθρό της δημοκρατίας, των θεσμών, της κυβέρνησης, της χώρας, της Ευρώπης, του πλανήτη, όλου του σύμπαντος. Την Ζωή.
Γιατί τα έβαλε η Ζωή με τον αστυνομικό και δεν πήρε τηλέφωνο; Για προσωπική προβολή; Καλά, την δόξα ποιος την μίσησε;
Και γιατί αίφνης τα συριζαίικα στελέχη μπήκαν στο λούκι να ακολουθήσουν την πρετεντέρια λογική με αισθητική ευαγγελάτου;
Σόου η Ζωή και να έπαιρνε τηλέφωνο τον Πανούση και φρου φρου και αρώματα να κρύψουμε την
υποκρισία.
@Μήπως αυτό το σόου της Ζωής είχε έναν στόχο; Να θυμίσει ότι έχουμε αριστερή κυβέρνηση και δεν νοείται να κλείνουν τον δρόμο σε διαδηλωτές;
Και να το θυμίσει όχι στον Πανούση, γιατί αυτός άλλη αριστερά έχει στο μυαλό του. Την σαμαρική αριστερά.
Αλλά να το θυμίσει στο πανελλήνιο. Θα μου πεις έχουμε αριστερή κυβέρνηση; Δεν έχουμε, αλλά παριστάνουμε ότι έχουμε.
Νομίζω λοιπόν ότι η Ζωή σε όλες τις κινήσεις της προσπαθεί να φερθεί με μια αριστερή λογική, μέχρι παρεξηγήσεως, και με μια τετράγωνη λογική δικαιοσύνης.
Και επειδή είναι σταθερή στην άποψη της και δυναμική χαλάει την σούπα.
@Ή μήπως τελικώς ο συριζα αποφάσισε ότι η λογική των μνημονιακών δημοσιογράφων είναι αυτή που πρέπει να ασπαστούν;
Ρε που κατάντησα, να υπερασπίζομαι πολιτικό…. πάει χάλασα και εγώ.
@Τελικά ποιος ΦΠΑ θα ισχύει; Μια ιδέα είναι σε κάθε αγορά να γίνεται μια κλήρωση και ότι κάτσει. Και αν σου κάτσει η καλή να απαλλάσσεσαι από τον ΦΠΑ.
@Οι δανειστές θέλουν να έχουμε δύο συντελεστές. Έναν στο 23% όπου θα πάνε όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες και ένα στο 11% που θα είναι για τα έξοδα της κηδείας μας.
Άλλη μια απόδειξη ότι οι δανειστές μας θέλουν μια καλύτερη άλλη
ζωή για τους Έλληνες. Εκτός και αν δεν υπάρχει άλλη ζωή.
Εκεί δεν φταίνε οι δανειστές. Η φύση φταίει.
@Τέλος λέει η ταλαιπωρία στο ΙΚΑ. Θα το καταργήσουμε.
@Η μεγαλύτερη τρολιά ήταν της real την προηγούμενη εβδομάδα. Έβαλε τον κουρασμένο να λέει ότι η κυβέρνηση αργεί πάρα πολύ… ο Κωστάκης ο ταχύτατος.
@Πολεμική η εικόνα στις διαπραγματεύσεις. Γι΄ αυτό ο Τσίπρας πήγε με C130 στην Ρίγα. Στην επόμενη διαπραγμάτευση θα πάει με F 16
@Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά για σέρβις. Αν συνεχίσουμε να πληρώνουμε το ΔΝΤ στο τέλος ο Τσίπρας θα πάει σε Σύνοδο με ωτοστόπ.
@Και η ασάφεια συνεχίζεται: κατά Βαρουφάκη φοβούνται αλλά δεν είναι φοβισμένοι.
@Πάντως καλά θα ήταν αυτό το ανέκδοτο με το τέλος της τετραετίας να μην το λένε άλλο. Το αστείο έχει νόημα την πρώτη, άντε την δεύτερη φορά. Μετά γίνεται κρύο….
Ας πούνε, πάπαλα οι υποσχέσεις, το πνεύμα πρόθυμο η σαρξ αδύναμη, ότι μπορούμε θα κάνουμε, μία Ζωή έχουμε οι άλλοι τι να κάνουμε και άλλα τέτοια.
@Καναδοί ερευνητές βρήκαν ίχνη Νεάντερνταλ στην Νάξο. Έχει κληθεί ο επίτιμος για να κάνει την αναγνώριση καθώς τότε είχε φύγει ο αδερφός του από την Κρήτη και τον είχαν χάσει….
@Κατά τον Σόιμπλε είναι ανούσιες οι προσδοκίες για πολιτική λύση. Η μόνη λύση είναι η απόλυτη καταστροφή. Αμέσως μετά ο κυρ Σταύρος και ο Άδωνις δήλωσαν ότι αυτή είναι μια επωφελής λύση για την χώρα και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
@Είμαστε τόσο άχρηστοι που ούτε από το ποδόσφαιρο δεν μας διώχνουν από την Ευρώπη.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: