ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Της σφαλιάρας τα παιδιά


(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)Με στόχο να κάψουν άρον άρον τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σόιμπλε και η κομπανία του μετέθεσαν το κλείσιμο του τρίτου μνημονίου και την συζήτηση για το τέταρτο για το τέλος Φεβρουαρίου, την στιγμή που προγραμμάτισαν να σχηματίσει κυβέρνηση ο Τσίπρας.
Γι΄ αυτό και έφεραν πρόωρα την εκλογή νέου παπούλια.
@Αν δεν γίνει ο απόλυτος χαμός στα υπόγεια της βουλής ο νέος παπούλιας δεν θα ψηφιστεί από αυτήν την βουλή και θα πάμε για εκλογές.
Οπότε άρχισε η προπαγάνδα της καταστροφολογίας για την επικείμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
@Ο Δήμας είναι ο πιο κατάλληλος για να προταθεί για παπούλιας από την κυβέρνηση του Μπενοσαμαρά.
Είναι απόλυτα μνημονιακός άρα σίγουρο ότι δεν θα φέρει καμιά αντίρρηση στην συνέχιση της καταστροφής.
Αλλά η καταλληλότητα του φαίνεται και από ένα γεγονός του παρελθόντος. Είναι συνηθισμένος να τρώει σφαλιάρες. Και αυτό είναι ένα απαραίτητο προσόν είτε για να συμμετέχεις σε μια νεοπασοκική κυβέρνηση είτε να παριστάνεις τον παπούλια.
@Τόσα καλά λόγια ο υποψήφιος παπούλιας δεν πρέπει να έχει ακούσει άλλη φορά στην ζωή του. Αλλά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρεί ως μια καλή υποψηφιότητα;
Στην κυβέρνηση Μπενοσαμαρά είναι, τα μνημόνια τα έχει υπογράψει όλα, στης σφαλιάρας τα παιδιά ανήκει…. επειδή δεν ουρλιάζει όπως ο μπουμπούκος;
Εκτός και αν γίνεται στην λογική "να σε κάψω Γιάννη να σ΄ αλείψω μέλι"!
@Λέει ο μπουμπούκος για την τροπολογία για τον Ρωμανό: αν και ήταν δίκαιη η τροπολογία δεν ήθελα να ψηφιστεί από την κυβέρνηση γιατί ήταν σαν να υπέκυψε σε εκβιασμό.
Δηλαδή ο σωτήρας μας προτιμά να ψηφίζει άδικους νόμους αρκεί κάποιος να τον ανεβάζει ψυχολογικά. Κάντον δηλαδή υπουργό και θα δεις τι νόμους άδικους προς τον λαό και χώρα θα ψηφίσει.
Άντε και υπουργός δικαιοσύνης.
@Ο Μητρόπουλος είπε ότι θα διαπραγματευτούν και την δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα. Και ότι η διαπραγμάτευση θα
κρατήσει αρκετό χρόνο. Γαμώτο, πάλι στην σταδιακή απαγκίσρτωση θα πάμε…
Πασοκοφώτη ζεις εσύ μας οδηγείς.
@Δεν θα ενσωματωθεί η δημαρ στον σύριζα. Ο σύριζα έχει ενσωματωθεί στην δημαρ.

ΚΑΜΙΑ τράπεζα στα χέρια τραπεζίτη
@Η καημένη η τράπεζα να μην έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και αναγκάζεται το στουρνάρι να ζητάει απαλλαγή. Έτσι και πάνε να την κατασχέσουν να πάμε να εμποδίσουμε την κατάσχεση. Είμαστε αλληλέγγυοι.
Και το σύνθημα μας: ΚΑΜΙΑ τράπεζα στα χέρια τραπεζίτη!
@Και λέει ο Αντωνάκης ο τελειωμένος: οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν κατά συνείδηση (για εκλογή παπούλια). Το λέει αυτός που στην αρχή  διέγραψε βουλευτές επειδή ψήφισαν μνημόνιο και μετά διέγραψε βουλευτές που δεν ψήφισαν μνημόνιο… αυτός που έριξε τον επίτιμο!
Έχει μετά άδικο εκείνο το παρδαλό κατσίκι που κάθεται και γελάει;
Άσε που θεωρεί ότι είναι ασυνείδητοι όσοι δεν ψηφίσουν τον Δήμα για παπούλια. Λες και όλοι είναι σαν αυτόν, να  έχουν πουλήσει την συνείδηση τους στην Μέρκελ.
@Ο Γιωργάκης θα κάνει κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ. Γιατί ο Μπένι θα κάνει την ΔΗΠΑΡ, την Δημοκρατική Παράταξη.
@Η πλάκα είναι ότι ο πασοκοφώτης του 0% θέλει να επιβάλλει πρόγραμμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Που να είχε και 1%!
@Έτσι όπως πάει το πράγμα τον Μάρτιο θα έχουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα, Αντιπρόεδρο τον Μπένι, παπούλια τον κυρ πασοκοφώτη, και αντιμνημονιακή κυβέρνηση το κόμμα του Γιωργάκη…
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Τσίπρας για τα υπουργεία, όμως οφείλει στον λαό να δώσει έστω υφυπουργείο στον Γιακουμάτο. Τέτοιο αναλυτικό και ποιοτικό μυαλό δεν το αφήνεις ανεκμετάλλευτο.
@Να φταρνιστώ ή θα ανέβουν τα σπρέντ;
@Ο Αντωνάκης λέει, ή εγώ ή το χάος. Και όλοι γνωρίζουν ότι το χάος είναι η καλύτερη επιλογή.
@Σύμφωνα με την ΝΔ ο συριζα είναι ένα ανεύθυνο κόμμα γιατί θέλει να κάνει παροχές με τα λεφτά από το πλεόνασμα. Ενώ η ΝΔ είναι ένα υπεύθυνο κόμμα δίνοντας πεντακοσάρικα προεκλογικώς από το πλεόνασμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: