ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Το φετίχ του Αντωνάκη

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημαρίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)@Ο Βαρουφάκης λέει ότι η Ελλάδα θα είναι σε εποπτεία μέχρι το 2050... Υπερβολές των συριζαίων. Σιγά μην αφήσουμε την εποπτεία να μας φύγει μέσα από τα χέρια.

Μην τρομοκρατείστε Έλληνες από αυτά τα σενάρια. Η εποπτεία θα είναι μόνιμη και όχι μόνο μέχρι το 2050.

@Σύμφωνα με επιστήμονες πριν 2 χρόνια πέρασε κοντά από την γη μια ηλιακή καταιγίδα. Αν μας πετύχαινε θα γύριζε την γη στον 18ο αιώνα.
Στην  Ελλάδα δεν έχουμε ανάγκη καμιά ηλιακή καταιγίδα. Μπορούμε  και μόνοι μας να φτάσουμε στον 18ο αιώνα. Ήδη  μας έχουν φτάσει στον 19ο... τι έμεινε; δυο- τρία πολυνομοσχέδια ακόμα. 

@Στον αέρα πυροβολούσαν στην Μανωλάδα και οι σφαίρες εξοστρακίστηκαν βρίσκοντας τα περαστικά σύννεφα και επιστρέφοντας στην γη τραυμάτισαν τους μετανάστες.

Το γεγονός το επιβεβαίωσε και μια αξιόπιστη μάρτυς: Η ζαρντινιέρα.

Τι να σου κάνει μετά και η δικαιοσύνη;

@Στο Παρίσι θα γίνει η επόμενη συνάντηση με την τρόικα για να αποφασίσουν τα επόμενα μέτρα. Αυτό λέει η κυβέρνηση.

Στο Παρίσι θα πιούμε σαμπάνια γιορτάζοντας το ξεπούλημα της Ελλάδας και θα έρθουμε στην Αθήνα για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Αυτό λέει η τρόικα.

Πίστεψε όποιον νομίζεις…

@Δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις τα χρέη σου στο δημόσιο και θα σου κατασχέσουν το σπίτι;


Κανένα πρόβλημα. Θα σου βγάλουν πιστωτική κάρτα οι τράπεζες. Έτσι θα
γλιτώσεις την κατάσχεση από το δημόσιο. Θα στο κατασχέσει η τράπεζα.

Γιατί αν έχεις λεφτά να πληρώσεις την κάρτα έχεις και για τα χρέη…

12ωρη ανάπτυξη
@Ο Αντωνάκης κήρυξε 12ωρη ανάπτυξη για να μας βρει χαλαρούς και να μας βομβαρδίσει με φορολογικά email.

@Με αυτά που συμβαίνουν στην Παλαιστίνη οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Αυτοί που αποφασίζουν με την δύναμη των όπλων αυτές τις δολοφονίες ας κοιταχθούν στον καθρέφτη.

Θα τρομάξουν με αυτό που θα αντικρύσουν. Τέτοιο τέρας ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να έχει πλάσει.

@Η στολή είναι φετίχ… και οι φετιχιστές φροντίζουν τους ένστολους. Να έχουν και ένα όπλο ρε παιδάκι μου για ώρα ανάγκης.

Όσο για τους δικαστικούς… αυτοί φροντίζουν μόνοι τους τους εαυτούς τους.

@Ξεκίνησε η φοροκαταιγίδα… και αίφνης οι πολίτες ανακαλύπτουν ότι πρέπει να πληρώσουν ένα κάρο λεφτά στην εφορία. Και στην τσέπη δεν υπάρχει μία.

Και αρχίζουν να κλαίγονται. Μόνο που αυτοί οι φόροι έχουν ψηφιστεί εδώ και καιρό. Τι έκαναν εκείνη την εποχή; Είχαν κατέβει στους δρόμους; Είχαν αποκλείσει την βουλή; Ή μήπως ήταν αραχτοί απολαμβάνοντας την πρετεντέρεια ανάπτυξη;

Άσε που πολλοί από αυτούς, μόλις δυο μήνες πριν, ψήφισαν «ναι στην μνημονιακή πολιτική».

Μπορεί να είναι άδειες οι τσέπες αλλά: είμαστε στο ευρώ, έχουμε σταθερότητα, δεν γίναμε Αργεντινή.

Και έχουμε και πλεόνασμα. Μόνο που ο στουρνάρας το κρατάει στο συρτάρι του αφήνοντας απλήρωτους όλους τους άτυχους που έχουν συναλλαγές με το κράτος.

Έτσι οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να κάνουν εξετάσεις αφού τα εργαστήρια απαιτούν μετρητά από αυτούς.

@ Ξέρω ότι ο υπουργός λέγεται Χαρβούβελης και όχι Στουρνάρας. Αλλά τι σημασία έχουν τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιεί η Μέρκελ. Εδώ και 5 χρόνια έχουμε συνεχώς την ίδια κυβέρνηση με απλές εναλλαγές προσώπων.

@Μην στεναχωριέσαι που δεν πας διακοπές. Οι επιστήμονες δημιούργησαν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και θα βλέπουμε ότι είμαστε στο νησί που μας αρέσει.

Προς το παρών φοράμε τα σαμαρικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και βλέπουμε ανάπτυξη και success story.

@Για άλλη μια βδομάδα η Ελλάδα βούλιαξε από τις πορείες διαμαρτυρίας των πολιτών και τον αγώνα που δίνουν τα κόμματα της αριστεράς.
  Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: