ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Κάθε κόμμα και τελεία(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)Το ΠΑΣΟΚ είπε ότι η Κεφαλονιά χρειάζεται ένα οργανωμένο σχέδιο… άμα είναι το σχέδιο να το οργανώσει το ΠΑΣΟΚ και ο Μπένι να το δεχθούνε.

Θα εξαφανίσουν τους Κεφαλλονίτες μαζί με το νησί και έτσι δεν θα έχουν ξανά πρόβλημα με τους σεισμούς.

Αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς οι 58. Με τον Λοβέρδο και με τον αρχηγό Λεβέντη έγιναν 60. Άλλοι πέντε έμειναν και θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ.

Νέα αγγαρεία και νέα ποινή θα εκτίσει ο Πολύδωρας… Τι τραβάει και αυτός ο άνθρωπος για να μας σώσει….

Αυτό που μου άρεσε στο νέο κόμμα του Βύρωνα είναι το έμβλημα… Τέτοιο κιτς μόνο ο Πολύδωρας θα μπορούσε να το πετύχει… άντε και τα μαύρα μεσάνυχτα..

Αδικία! Δεν φτάνει που καταστράφηκαν τα σπίτια τους δεν θα πληρώσουν και χαράτσι οι Κεφαλλονίτες. Διπλό κακό… και άστεγοι και δεν θα σώσουν τους τραπεζίτες.

Η κυβέρνηση θέλει να μας απαλλάξει από το χαράτσι. Έτσι οι εφορίες μαζί με τις τράπεζες θα προχωρήσουν στις κατασχέσεις σπιτιών… να τα πάρουν, να πληρώνουν χαράτσια, να μάθουν!

Συνελήφθη, διάβασα, για διασπορά ψευδών ειδήσεων… Σκέφτηκα, με ποιον να άρχισαν; Με τον Μπένι, τον Σφουγγαράκη, το στουρνάρι; Τζίφος…

Είναι καταπληκτικό πως αυτοί


που βγάζουν ένα σκασμό λεφτά ξεχνάνε να τα δηλώσουν… αλλά σε ποιον δεν έχει συμβεί. Ακόμα και σε μένα που είμαι προσεκτικός. Είχα ξεχάσει σε μια τσέπη ένα πεντάλεπτο…


Τραγικές μειοψηφίες

Αυξήθηκαν τα διόδια… που να δεις τα τριώδια.

Ικανοποιημένος για την κινητοποίηση στην Κεφαλονιά είναι ο κυβερνήτης της Ελλάδας Φούχτελ…  για ένα νησάκι της αποικίας μια χαρά μέτρα ήταν. Είδαν και από κοντά τους πολιτικούς οι ιθαγενείς… Μεγαλεία, που να στα λέω!

Ο Σφουγγαράκης είναι σαν μια αποτυχημένη έκδοση των ηχογραφημένων μηνυμάτων που λένε την ώρα… «Στον επόμενο τόνο η χώρα απογειώνεται, στον επόμενο τόνο η χώρα αναπτύσσεται, στον επόμενο τόνο έχουμε πλεόνασμα»… και λέω αποτυχημένο γιατί η διάψευση έρχεται σε κάτι λιγότερο από 3 νανοδευτερόλεπτα.

Ο Μπρουτζοχοΐδης θα συντονίζει στην Κεφαλονιά ή θα διαβάζει; Νομίζω ότι αδιάβαστοι θα πάνε οι Κεφαλλονίτες.

Έρχεται ξανά η ανάπτυξη, πάει η κρίση, όλα άψογα… μέχρι που θα φτάσουμε στο ονειρεμένο σημείο όπου θα παίρνουμε δανεικά από τις αγορές για να ξεπληρώνουμε τα δάνεια της τρόικας.

Μετά το χρέος θα αυξηθεί κι άλλο, θα πούμε καλά  να πάθουμε που ζούσαμε με δανεικά και θα πάρουμε δάνεια από την τρόικα για να ξοφλήσουμε τα δάνεια των αγορών.

Αλλά με τον Σαμαρά θα καταφέρουμε πάλι μετά από θυσίες να βγούμε στις αγορές (έπειτα από χρόνια βέβαια) για να δανειστούμε ώστε να ξοφλήσουμε τα δάνεια της τρόικας. Κλπ κλπ κλπ

Ώσπου θα έρθει η στιγμή που αυτό δεν θα απασχολεί κανέναν Έλληνα. Θα έχουν εξαφανιστεί όλοι.
 
Κακώς τα χώνουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Βουδούρη που είχε ψηφίσει το μνημόνιο και για τον φιλοκασιδιάρη…

Κάπως πρέπει να αρχίζει να προετοιμάζει και τους ψηφοφόρους για την μετάλλαξη του. Μην τους έρθει απότομα….

Και μνημονιακός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (θα σαμαροδιαπραγματευτεί) και με καμένους θα συνεργαστεί.

Ευτυχώς που υπάρχει στην Ελλάδα και η αληθινή αριστερά. Του ΚΚΕ. Εντάξει δεν θέλει να κυβερνήσει ούτε να επαναστατήσει. Λεπτομέρειες.

Τα μαύρα μεσάνυχτα δημιούργησαν και κλώνο και του έβαλαν αποκριάτικη μάσκα…
Τσούκου τσούκου περνάνε από την βουλή, εν μέσω κουνημάτων, κάτι ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας, κάτι παροχές υγείας…

Μια τραγική μειοψηφία, με τραγάκηδες και γιακουμάτους, με μπουμπούκια και τσεκούρια δίνει τα ρέστα της πριν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια της ιστορίας.

Και εμείς περιμένουμε απλά να τους τιμωρήσουμε με τις πολιτικές τους ευθύνες. Καλό τριώδιο.

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: