ΑΙΝΣΤΑΙΝ

ΑΪΝΣΤΑΪΝ: Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Είναι ευκολότερο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μια προκατάληψη... Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στήριξε ΜΜΕ

Στηρίξτε ΜΜΕ.... γιατί εδώ σας λέμε τι θα γίνει πολύ καιρό πριν γίνει. Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σαμαράς είναι μακέτο



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ) 

 Ευτυχώς  είμαι άνεργος και πάνω των 29 ετών γιατί θα έπρεπε να δουλεύω τσάμπα... ενώ τώρα έχω τα ίδια εισοδήματα και κάθομαι! Τα καλά της σαμαρικής αναπτύξεως


 Ο Αρούλης θέλει να γίνει δήμαρχος. Ο Νικήτας θέλει και αυτός να γίνει δήμαρχος. Το ίδιο και ο Μπέος… και δεν βρίσκεται και κανένας κλητήρας να τους μαζέψει!

Δεν θα διασπαστεί η ΔΗΜΑΡ, είπε ο πασοκοφώτης. Όχι, απλά ο καθένας θα πάρει την κόκκινη γραμμή του και θα πάει σε άλλη παραλία. Ο πασοκοφώτης πιστός στην άποψη του θα μείνει μόνος αλλά δεν θα διασπαστεί. Τουλάχιστον την ίδια μέρα.

Επίσης το Πασοκ θα μοιραστεί σε μικρά κομμάτια για να μπορούν να το κρύβουν κάτω από τις κουβέρτες στα κόμματα που θα πάει.

Τεράστια προβολή οι 58 που με τον Τσατσόπουλο γίνονται 59. Φαντάσου να ήταν και καμιά δεκαριά χιλιάδες τι προβολή θα είχαν…

Αυτό το σεναριάκι για συγκυβέρνηση νδ και συριζα παίζει από την προεκλογική περίοδο των εκλογών του 2012…. Κάτι σαν προετοιμασία των νοικοκυραίων για να νυμφευτούν τους αναρχοάπλυτους.

700 χιλιάδες ανέργους βόλεψε πέρυσι ο Μπένι, 450 χιλιάδες βολεύει τώρα ο Σφουγγαράκης… κοίτα να δεις


που σε ένα – δυο μήνες θα έχουμε θέσεις εργασίας και δεν θα έχουμε ανέργους για να τις καταλάβουν.

Τι σου κάνει η απογείωση και η σαμαρική ανάπτυξη…. Δουλειές με wi fi θα κάνουμε.


Μουλωχτά και εγκληματικά

Στα μουλωχτά το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Χάθηκε κάπου ανάμεσα σε Ξηρούς Χλωρούς Σεισμούς και Προπαγανδισμούς.

Μετά από σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου ο Σαμαράς έδωσε εντολή και έτσι ήρθε ο Φεβρουάριος. Επίσης με εντολή Σαμαρά ο Φεβρουάριος δεν θα έχει 30 ημέρες αλλά 28. Αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα καθώς οι άνεργοι θα πεινάσουν 2 μέρες λιγότερες αυτόν τον μήνα και οι εργαζόμενοι θα έχουν πρωτογενές πλεόνασμα ισοδύναμο με δύο ημέρες εξόδων.

Τις 450 χιλιάδες θέσεις εργασίας δεν θα τις κερδίσουν όσοι δεχθούν να εργαστούν άνευ μισθού αλλά αυτοί που θα πληρώνουν ανά μήνα το «μίσθιο εργασίας», το οποίο κάθε φορά θα καθορίζεται ανάλογα των αναγκών των τραπεζών και τις ορέξεις του μπουμπούκου.

Δεν ήξερε τι ψήφιζε ομολόγησε ο Γιακουμάτος. Άλλος ένας ανήξερος, αδιάφορος, ηλίθιος, αδιάβαστος, ανεύθυνος… πες ότι θέλεις. Βλάκας ή εγκληματίας; Ο ίδιος λέει βλάκας. Έτσι κι αλλιώς είναι  άξιος για δημόσια χλεύη με ταυτόχρονη αφαίρεση όλων των περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση κάθε πολιτικού δικαιώματος.

Ο ίδιος έλεγε ότι η άγνοια του ήταν για το φορολογικό νομοσχέδιο. Είμαι γιατρός είπε… να μην ψηφίζεις τότε καλέ μου… και σαν γιατρός μήπως ξέρεις τα εργασιακά; Όχι. Τα φορολογικά; Όχι. Τα ασφαλιστικά; Όχι. Τα συνταξιοδοτικά; Όχι. Το τι είναι αντισυνταγματικό; Όχι.

Άμε στο καλό Γιακουμάτο… αφού κάνουμε τον λογαριασμό. Πόσα σε πληρώσαμε ώ! άχρηστε πολιτευτή; Πίσω όλα και με τόκο. Και πρόστιμο. Και αγωγή για παραπλάνηση. Για ψυχική οδύνη. Και έξτρα πρόστιμο για την κακογουστιά που μας έφερνες μέσω των τηλεοράσεων…

Ο Γιακουμάτος είναι εντολή του Σαμαρά.

Και έρχομαι σε σένα τώρα ψηφοφόρε του! Τον επέλεξες γιατί ενθουσιάστηκες από τον πολιτικό του λόγο, από την ευρυμάθεια του, την σοβαρότητα του; Αν ναι, να το κοιτάξεις. Αν όχι, πάλι να το κοιτάξεις. Για καλό και για κακό παραιτήσου και από ψηφοφόρος.

Ο Σφουγγαράκης είπε ότι δεν θα συνεργαστεί με αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την χώρα. Δηλαδή δεν θα συνεργαστεί με το πασοκ, την νδ και τον εαυτό του…

Τα 17 εκατομμύρια από τις επιστροφές μιζών θα μοιράσει ο Αντωνάκης σε αυτούς που έχει υποσχεθεί: ανέργους, χαμηλοσυνταξιούχους, ένστολους. Δηλαδή περίπου σε 5 εκατομμύρια ανθρώπους. Θα πάρουμε από 3… ευρώ, ο καθένας.

 
Μικρός Φωκίων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3 ευρώ ο καθένας. Ούτε ένα πακέτο τσιγάρα δηλαδή. Τα δικά μου έχουν 3,20...
Πάντως, αν μη τι άλλο, θα είναι υπέροχη η προεκλογική περίοδος ως τον Μάιο.

mikros fokion είπε...

@αθηνα
πολύ υπεροχη... οπου ναναι θα αλλαξει ξανα ο εκλογικος νομος θα προβλεπει πως οτι και αν ψηφισουμε θα βγει η νεαπασοκρατια...

Πολιτική σάτιρα